• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Çoktandır etiketlemediniz beni bulup ta:skandal:

Kazen Emmiye yemek beğendiremiyoruz :KK12:
Kıyma yaparsanız kabul etmem, kuşbaşından küçük olursa kabul etmem diyor:skandal: ama güzel yaptığımız yemeklere aferin demiyor, elinize sağlık demiyor:KK12:
Dur kazeni etiketleyimde istek ve arzularını okusun deynep :D:D:D

Kıymayı niye kabul etmiyor yahu :45:

2CCA9649-B400-426E-9339-AC102E91C582.webp

Olamaz böyle bişey yapacağım şey belli ama hala eşimi pazara çıkarıp da hiç bişey aldriamadim :skandal:

Böyle giderse giremeyeceğim yarışmaya

Bu kadar bahanesi bı adam la zaten bı ekmek bile zor alınır poffff:kahve:

Şimdide yağmur basladi bahanesi hazir :kızgın:

Olamaz böyle bişey yapacağım şey belli ama hala eşimi pazara çıkarıp da hiç bişey aldriamadim :skandal:

Böyle giderse giremeyeceğim yarışmaya

Bu kadar bahanesi bı adam la zaten bı ekmek bile zor alınır poffff:kahve:

Şimdide yağmur basladi bahanesi hazir :kızgın:
migros jete sipariş verseniz getirmezlermi ?

Ne küçüğü benimle yaşıt:skandal:
Sus cevap verme,koca kızların var senin :KK53:Onunkiler daha minik:KK45:

As. Sende çok selam söyle:KK45:
Neden öyle baktın?Yoksa seni rakip olarak artık katılamayacak mısın demek istiyorsun?:skandal:

Dur kazeni etiketleyimde istek ve arzularını okusun deynep :KK70::KK70::KK70:

Kıymayı niye kabul etmiyor yahu :KK45:
Okusuuuun çok korktum sanki:lülülü:

Ama sen yine de etiketleme boşver,üzülmesin deynep böyle düşünüyor diye :KK45:Onu düşündüğümden diyorum gerçek bak:KK45:Geçen et kategorisinde de demişti löp et seviyorum ben demişti:sus:Seviyorsa Lisa yapsın Ona löpeti de mi:KK12:

Son düzenleme:
Sus cevap verme,koca kızların var senin :KK53:Onunkiler daha minik:KK45:

Neden öyle baktın?Yoksa seni rakip olarak artık katılamayak mı demek istiyorsun?:skandal:

Okusuuuun çok korktum sanki:lülülü:

Ama sen yine de etiketleme boşver,üzülmesin deynep böyle düşünüyor diye :KK45:Onu düşündüğümden diyorum gerçek bak:KK45:Geçen et kategorisinde de demişti löp et seviyorum ben demişti:sus:Seviyorsa Lisa yapsın Ona löpeti de mi:KK12:
Etiket geliyor bak:70:

Etiket geliyor bak:KK70:
:skandal::skandal::skandal:
Nevoş kuşumuz çalınmış:skandal:
Benimkinde Emira SY Emira SY nın gözü vardı O çalmıştır da seninkini kim çaldı:skandal:

Ali Şen altınlarım nerde altınlarım ,söyle kim çaldı altınlarımı diye ağlıyordu ya ,baykuşum nerde baykuşum ,söyleyin kim çaldı baykuşumu:skandal:Banane banane yerine madalya isterim o zaman ,madalyamın arkadaşı gitmiş:skandal:

Benimkinde Emira SY Emira SY nın gözü vardı O çalmıştır da seninkini kim çaldı:skandal:

Ali Şen altınlarım nerde altınlarım ,söyle kim çaldı altınlarımı diye ağlıyordu ya ,baykuşum nerde baykuşum ,söyleyin kim çaldı baykuşumu:skandal:Banane banane yerine madalya isterim o zaman ,madalyamın arkadaşı gitmiş:skandal:
Takım silinince gitti demekki :temizlik:

Valla renkli gözlüyum de ilk defa bu kadar fena nazarim değdi :D bana da baykuş verirlerse nazarimi geri alırım :P

Cidden nazar ettik baykuşunuza... :KK43:

Hep nazardan gitti baykuşlarımız:skandal:

Back
X