- 8 Haziran 2013
- 57.613
- 152.907
- 898
As. Sende çok selam söyleKızlar Elalisin slmı var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
As. Sende çok selam söyleKızlar Elalisin slmı var![]()
Dur kazeni etiketleyimde istek ve arzularını okusun deynepÇoktandır etiketlemediniz beni bulup ta
Kazen Emmiye yemek beğendiremiyoruz
Kıyma yaparsanız kabul etmem, kuşbaşından küçük olursa kabul etmem diyorama güzel yaptığımız yemeklere aferin demiyor, elinize sağlık demiyor
![]()
Günaydın
Hayırlı Cumalar![]()
migros jete sipariş verseniz getirmezlermi ?Olamaz böyle bişey yapacağım şey belli ama hala eşimi pazara çıkarıp da hiç bişey aldriamadim
Böyle giderse giremeyeceğim yarışmaya
Bu kadar bahanesi bı adam la zaten bı ekmek bile zor alınır poffff
Şimdide yağmur basladi bahanesi hazir![]()
Sus cevap verme,koca kızların var seninNe küçüğü benimle yaşıt![]()
Neden öyle baktın?Yoksa seni rakip olarak artık katılamayacak mısın demek istiyorsun?As. Sende çok selam söyle![]()
Okusuuuun çok korktum sankiDur kazeni etiketleyimde istek ve arzularını okusun deynep
Kıymayı niye kabul etmiyor yahu![]()
Etiket geliyor bakSus cevap verme,koca kızların var seninOnunkiler daha minik
Neden öyle baktın?Yoksa seni rakip olarak artık katılamayak mı demek istiyorsun?
Okusuuuun çok korktum sanki
Ama sen yine de etiketleme boşver,üzülmesin deynep böyle düşünüyor diyeOnu düşündüğümden diyorum gerçek bak
Geçen et kategorisinde de demişti löp et seviyorum ben demişti
Seviyorsa Lisa yapsın Ona löpeti de mi
![]()
Etiket geliyor bak![]()
Takım silinince gitti demekki
Nevoş kuşumuz çalınmış
BenimkindeEmira SY nın gözü vardı O çalmıştır da seninkini kim çaldı
Ali Şen altınlarım nerde altınlarım ,söyle kim çaldı altınlarımı diye ağlıyordu ya ,baykuşum nerde baykuşum ,söyleyin kim çaldı baykuşumuBanane banane yerine madalya isterim o zaman ,madalyamın arkadaşı gitmiş
![]()
Nevoş kuşumuz çalınmış
Ali Şen altınlarım nerde altınlarım ,söyle kim çaldı altınlarımı diye ağlıyordu ya ,baykuşum nerde baykuşum ,söyleyin kim çaldı baykuşumuBanane banane yerine madalya isterim o zaman ,madalyamın arkadaşı gitmiş
![]()
Cidden nazar ettik baykuşunuza...
Nevoş kuşumuz çalınmış
![]()
Onumuzdeki hafta inş
Hep nazardan gitti baykuşlarımız
Nevoş kuşumuz çalınmış
![]()