İnşaallah canımBekleriz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah canımBekleriz![]()
MümkündürNevo sen anlarsın sorayım sana
Aşagıda 20 den fazla ziyaretçi var bunun sebebi şu an bu sayfanın çok aktif olması diğilmi ?
Yani aktif olan sayfalar öne çıkıyor kk da oda dışardan ziyaretçileri çekiyor , burda ne yazıyorlarmış diye , doğrumudur?![]()
Canım sadece ziyaretçiler değil sayfadaki pro üyelerde ziyaretçi olarak görünüyor veya sayfada kalıp uzun süre yazmayan normal üyeler:)Nevo sen anlarsın sorayım sana
Aşagıda 20 den fazla ziyaretçi var bunun sebebi şu an bu sayfanın çok aktif olması diğilmi ?
Yani aktif olan sayfalar öne çıkıyor kk da oda dışardan ziyaretçileri çekiyor , burda ne yazıyorlarmış diye , doğrumudur?![]()
Bu kesin bilgi değil mi ya? Niye böyle olmuş?Ne güzel hepsini ayrı ayrı görüyorduk, böyle nasıl anlıycaz kim içerden kim dışardanCanım sadece ziyaretçiler değil sayfadaki pro üyelerde ziyaretçi olarak görünüyor veya sayfada kalıp uzun süre yazmayan normal üyeler:)
Onu sonra Kazen'e soralım:)Bu kesin bilgi değil mi ya? Niye böyle olmuş?Ne güzel hepsini ayrı ayrı görüyorduk, böyle nasıl anlıycaz kim içerden kim dışardan![]()
O nerde sahi
Onun misafirleri vardı galiba:)Birde kızı okula başladı:)O nerde sahi
O yapmamış henüz et yemeği
Gezegen bacı hani sende henüz eklememişsin![]()
Oğluma isim bakıyorumAy kendisi güzel anlamı güzel Türkçe isim nasıl olmaz ya
![]()
_CaNanSu_ var mı bizim oralardan önerin?
Ne yapıyorsunuz?
Başka var mı? Hiçbir şeyi beğenmeyen bir kocam varEtiketini yeni farkettim canım...
Elnur ismini çok seviyorum:))
İyi o zaman tantuni yapsınOnun misafirleri vardı galiba:)Birde kızı okula başladı:)
Deynepnaz'ın tarifi yokTantuniden başka et yemeği bilmiyormuş
![]()
Başka var mı? Hiçbir şeyi beğenmeyen bir kocam var![]()
Bence deGeray var...:) eşin benim önereceğim isimleri begenmez bence:)))
Başka var mı? Hiçbir şeyi beğenmeyen bir kocam var![]()
Bence deBenimkiler normal Türkçe olmasına rağmen kabul etmiyor, bunlar hepten cins gelir ona
![]()
Olmaz yapamaz
Çoktandır etiketlemediniz beni bulup ta
Kazen Emmiye yemek beğendiremiyoruz
Geray güzelmişGeray var...:) eşin benim önereceğim isimleri begenmez bence:)))
Etiket geliyorÇoktandır etiketlemediniz beni bulup ta
Kazen Emmiye yemek beğendiremiyoruz
Kıyma yaparsanız kabul etmem, kuşbaşından küçük olursa kabul etmem diyorama güzel yaptığımız yemeklere aferin demiyor, elinize sağlık demiyor
![]()
Geray güzelmiş
Kırım hanlarına ve han ailesinden olan prenslere verilen unvan.
Cidden çok güzel beğendim:)Oğlum olursa Geray,Imran,Elnur üçlüsünden birini koyacagim))
Geray bir numara benim için:)))