- 22 Temmuz 2017
- 44.720
- 132.420
- 598
Yaşayıp göreceğiz canım benimAma bilindik ve sunumla iddialı olabilecek bir tarif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşayıp göreceğiz canım benimAma bilindik ve sunumla iddialı olabilecek bir tarif
En şahane tariflerden birini kaptınçoktan kaptınız değil mi tarifleri?
Ben banlıyken konuyu açanlar utansın ne diyeyim
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış diyip, katılma niyetindeyim. Tabi tarif kapılmadıysa :)
Sen neden katılmıyorsun
Cevabını güzel arkadaşım vermişLime lime olmak istemiyor
Sen de mi Brütüs, küstüm sizle oynamıyorumDeynep di mi?
Keşke onun yorumunda alıntılasaydın büyük patronu
Hahahahaha abla yapma allah aşkına 6 oyla mi gerçi eğlenceli olmuştu ama gerçekten lime lime olmak istemiyorumAslında ilk katılmasın rağmen güzel bir sunum ve tarif eklemişti:)
Neyse sohbete gelsin bakalım:)
Sen de mi Brütüs, küstüm sizle oynamıyorum
Hiçte bile ben kaptımEn şahane tariflerden birini kaptın
Hoşbuldum nevoHoşgeldin canım
Ayyy haklıısn hepimiz yüzlerce oy aldık bir sen almadınHahahahaha abla yapma allah aşkına 6 oyla mi gerçi eğlenceli olmuştu ama gerçekten lime lime olmak istemiyorum
Şu an hepsi bomba gibiHiçte bile ben kaptım
Bize et yemeği yapacak mıısın:)Hoşbuldum nevo
Bence bunlar et yemeği değil:)Daha bir sürü sayarım et yemeği diye söylenen:)Icibe koy sogani maydonozu bide ayran benim icin yenek : ( onemli degil ama sadece sasirdim
En şahane tariflerden birini kaptın
Yani olabilir.Ama bu kategoride olmamalıOnu sebze yemeklerinde ,patlıcan yemeklerinde veya sofra yaptığımızda yaparız:)karnıyarık et yemeğimi?
YaparımBize et yemeği yapacak mıısın:)
hahahahah göm abla gömAyyy haklıısn hepimiz yüzlerce oy aldık bir sen almadın
Cevabını güzel arkadaşım vermiş
Canım önce ne yapacağını bana özelden bildirmen gerekiyor:)Yaparım
Nasıl oluyor foto mu atmam gerek her aşamasında? Yoksa tarif mi yazıyoruz?
Tamam sen şurada kenarda bekle bir yere kaybolma katılmasanda olur:)Gidersen korktu kaçtı diyebilirizhahahahah göm abla göm