En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Ayyyy inan günde 2 kez siliyorumYine kirli yine kirli
Halılar yıkamaya gitti.Gelincede hemen sermiyeceğim böyle sürekli silmek daha güzelmiş
Oğlana tuvalet öğretirken banada öyle geliyordu. Sonradan artık baktım olacak gibi değil, hepsini serdim. Sizin evin yerleri parke mi, fayans mı ? Bizim fayans burda evleri hanımlar hortumla yikiyorlarmis

Oğlana tuvalet öğretirken banada öyle geliyordu. Sonradan artık baktım olacak gibi değil, hepsini serdim. Sizin evin yerleri parke mi, fayans mı ? Bizim fayans burda evleri hanımlar hortumla yikiyorlarmis
Benim odalar parke(eski parkelerden)ıslak zeminler mermerYok biz siliyoruzAdana,Mersin'de öyle diye biliyorum

Tarifler çok iddialı geldiOysa iddialı olabilecekler daha gelecekSunumları etkili olabilir:)
Benim ki iddalı değil ama olsun yine de eksik kalmim
Benim odalar parke(eski parkelerden)ıslak zeminler mermerYok biz siliyoruzAdana,Mersin'de öyle diye biliyorum

Eşyaları zarar görmüyor mu acaba bide bi abla 3 günde 1 halı yıkıyor. çocuklar kirletiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…