• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Ayyyy inan günde 2 kez siliyorum:olamaz:Yine kirli yine kirli:skandal:
Halılar yıkamaya gitti.Gelincede hemen sermiyeceğim böyle sürekli silmek daha güzelmiş:KK70:
Oğlana tuvalet öğretirken banada öyle geliyordu. Sonradan artık baktım olacak gibi değil, hepsini serdim. Sizin evin yerleri parke mi, fayans mı ? Bizim fayans:KK70: burda evleri hanımlar hortumla yikiyorlarmis:rolleyes:

Oğlana tuvalet öğretirken banada öyle geliyordu. Sonradan artık baktım olacak gibi değil, hepsini serdim. Sizin evin yerleri parke mi, fayans mı ? Bizim fayans:KK70: burda evleri hanımlar hortumla yikiyorlarmis:rolleyes:
Benim odalar parke(eski parkelerden)ıslak zeminler mermer;)Yok biz siliyoruz:KK45:Adana,Mersin'de öyle diye biliyorum:KK45:

Tarifler çok iddialı geldi:skandal:Oysa iddialı olabilecekler daha gelecek:skandal:Sunumları etkili olabilir:)
Benim ki iddalı değil ama olsun yine de eksik kalmim:deli:
Benim odalar parke(eski parkelerden)ıslak zeminler mermer:KK66:Yok biz siliyoruz:KK45:Adana,Mersin'de öyle diye biliyorum:KK45:

Eşyaları zarar görmüyor mu acaba:eek: bide bi abla 3 günde 1 halı yıkıyor. :KK45: çocuklar kirletiyormus:skandal:

Back