• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Aynı bende öyle:KK53: gören tiryakisiyim sanır:KK14: kokusuna bile tahammülüm yok:KK45:
Ayy benim de. Babam günde 3 paket içerdi sonra da söndürürken çıtır çıtır ses gelirdi böcek ezer gibi. Nasıl hoşuma giderdi o ses, imrendiğim için içmeye çalıştım lise yıllarımda :D Fakat başım dönüyor içince. 5 sene oldu içmeyeli ara sıra içerdim.
Bi gün annem komşuya gitti bende daha gelmez 2 saat felan diye oturdum kapının önüne bi sigara yaktım, annem de geri geldi bişey almaya. Onu görünce banyoya kaçtım :D anladı tabi kokudan akşam baban gelsinde karşılıklı için dedi :)) Tabi ne laflar etti de diyemem burda :D

Ayy benim de. Babam günde 3 paket içerdi sonra da söndürürken çıtır çıtır ses gelirdi böcek ezer gibi. Nasıl hoşuma giderdi o ses, imrendiğim için içmeye çalıştım lise yıllarımda :KK70: Fakat başım dönüyor içince. 5 sene oldu içmeyeli ara sıra içerdim.
Bi gün annem komşuya gitti bende daha gelmez 2 saat felan diye oturdum kapının önüne bi sigara yaktım, annem de geri geldi bişey almaya. Onu görünce banyoya kaçtım :KK70: anladı tabi kokudan akşam baban gelsinde karşılıklı için dedi :)) Tabi ne laflar etti de diyemem burda :KK70:
Zakkum icesiceeee:KK53:
Ahahahha bdv ye dönmüş burası
Öyle oldu ne edelim. :63:

Back