En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Nasıl yapıyorsun ? Tarif istiyorum:deli:
Şaka mı :KK70:

Bir fincan soğuk ama gerçekten dolaptan çıkmış soğuk suya, 1,5 tatlı kaşığı kahveyi ekleyip güzelce karıştırıp, kısık ateşte köpürüp, kabarıncaya kadar tutuyorum. Sonra fincana alıyorum.
Nasıl içtiğimi de öğrenmek ister misin?:KK70:

Şaka mı :KK70:

Bir fincan soğuk ama gerçekten dolaptan çıkmış soğuk suya, 1,5 tatlı kaşığı kahveyi ekleyip güzelce karıştırıp, kısık ateşte köpürüp, kabarıncaya kadar tutuyorum. Sonra fincana alıyorum.
Nasıl içtiğimi de öğrenmek ister misin?:KK70:
Şaka değil, ciddiyim. :işsiz: elalis beğenmedi ya gecende. Benim ki gerçekten köpüklü olmuyor:lülülü:. Şimdi ben kahveyi 2 çay kaşığı koyuyordum. Az geliyormuş demek ki:KK45: soğuk suyu bende biliyorum:p

Şaka değil, ciddiyim. :işsiz: elalis beğenmedi ya gecende. Benim ki gerçekten köpüklü olmuyor:lülülü:. Şimdi ben kahveyi 2 çay kaşığı koyuyordum. Az geliyormuş demek ki:KK45: soğuk suyu bende biliyorum:p
3 çay kaşığı yeterli gelebilir ama en kolayı tatlı kaşığı ile, ben biraz sert seviyorum kahveyi o sebeple 1,5 yetiyor. Daha hafif sevenler için 1 tatlı kaşığı kâfidir.:super:

3 çay kaşığı yeterli gelebilir ama en kolayı tatlı kaşığı ile, ben biraz sert seviyorum kahveyi o sebeple 1,5 yetiyor. Daha hafif sevenler için 1 tatlı kaşığı kâfidir.:super:
Tamam canım, akşam misafirlere yaparım:KK70:

Benimki gösterişsiz ama iddialı olabilir. Fakat iddialı olduklarımda bile sonlardaydım hep:KK70:

Elalis Elalis ten korkun :sus:
Ne korkcaz, bi kelle resmi koyarız, olur biter:KK53: onun zayıf noktası bu. Etten sogursa iyi sunum yapamaz belki:21:

Back