Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyeydimYırtık perde![]()
Ben her zaman okuyorum yazmıyorum:)Evet sayın seyirciler ,Nevoş gizliden bizi okuyormuş meğer
Yırtık perdeden çıkar gibi aniden çıktı![]()
O nasıl bir tat nevoş, ilk defa duydum?Bizde bu akşam ekşi elmalı köfte var:)
Editör diye yumuşattın mıNe diyeydim![]()
Elma ,köfte ikisi bir aradaBizde bu akşam ekşi elmalı köfte var:)
Aynen ben de okuyorum ,korkuma beğen tuşuna da basmıyorum bazen cevap hakkı doğmasın diye ,sonra müsait zamanda cevap yazarken beğenip yazıyorum ,ama aramızdaBen her zaman okuyorum yazmıyorum:)
Okumadığım mesajınız yok:)
yOK ,TERBİYELİ OLAYIM DEDİMDİEditör diye yumuşattın mı![]()
Sonra resim yüklerim çok güzel oluyor:)O nasıl bir tat nevoş, ilk defa duydum?![]()
Neyse olacakla ölecege çare yok. Benim yapacağım yemeği de ilk kez duyuyorlar.Yöresel yemeklerde yaptı.Hatta aynı kategoride ben kayseri yağlaması yaptım.Yanılmıyorsam birimiz 5.birimiz. 6. Olduk:)
Tarif vereyim sizde yapın:)Elma ,köfte ikisi bir arada
Aynen ben de okuyorum ,korkuma beğen tuşuna da basmıyorum bazen cevap hakkı doğmasın diye ,sonra müsait zamanda cevap yazarken beğenip yazıyorum ,ama aramızda
yOK ,TERBİYELİ OLAYIM DEDİMDİ
Yine açık kalmış![]()
Meraklardayım, bekliyorum canımSonra resim yüklerim çok güzel oluyor:)
Hm değişik bi yemek. Ellerine sağlık canımBizde bu akşam ekşi elmalı köfte var:)
Hmm hain planlar icindeyim diyosun:) bu sefer banlanmadim henuz, hatta site yonetimine yardimci olup konu bile kapattiriyorum naberr:))Huylu huyundan vazgeçmezmiş,tontiş koşarak BDVye gitmiş
O konu senin bu konu benim geziyor
Şeytan diyor sen de git,alıntılatontriko yu,karşı mesaj yaz,kızdır Onu
![]()
O tamamdır, tam bağımlı BDV ye. Hastaneye kapatmak lazımHuylu huyundan vazgeçmezmiş,tontiş koşarak BDVye gitmiş
![]()
Konu dışından banlan, Ava giderken avlanHuylu huyundan vazgeçmezmiş,tontiş koşarak BDVye gitmiş
![]()
Ha sen beni banlatip kategoriye katilmami engellicem:)) vay beee: (Huylu huyundan vazgeçmezmiş,tontiş koşarak BDVye gitmiş
![]()
Hangi konuları kapattırıyorsun?Yoksa rakiplerinin konusunu mu?Hmm hain planlar icindeyim diyosun:) bu sefer banlanmadim henuz, hatta site yonetimine yardimci olup konu bile kapattiriyorum naberr:))
Yok ama bunu bi dusuneyim:)) mumkun olsada burdaki tum konulari kapattrsamda 3 oyla sampiyon olsam:))Hangi konuları kapattırıyorsun?Yoksa rakiplerinin konusunu mu?![]()