Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tamam peki o zaman sen hazırla sarma börek trilece o kurabiye de size yeter zaten kilo almayın sonra ben içeri geçip rahatsız etmem zaten alır geri dönerim
Herkes diyet yapıyor, bende mi yapsam ? Doğuma 70 kilo ile girdim, hep vücudum çatladı şimdi 59 60 arasıyim. Bi iç bacak kısmı kalın, basen de var biraz
Tamam peki o zaman sen hazırla sarma börek trilece o kurabiye de size yeter zaten kilo almayın sonra ben içeri geçip rahatsız etmem zaten alır geri dönerim
Çok geç yaptım bile et yemeğini, şimdi yedim çok ta güzel olmuştu, birazdan açarım konuyu. Benim tarifi gören katılmaktan vazgeçer kesin bu tarif 1.olur diye. Tablo gibi oldu sanat eseri mübarek
Çok geç yaptım bile et yemeğini, şimdi yedim çok ta güzel olmuştu, birazdan açarım konuyu. Benim tarifi gören katılmaktan vazgeçer kesin bu tarif 1.olur diye. Tablo gibi oldu sanat eseri mübarek
ya ben balığı bile kafasıyla tabağıma koydurmam.garsona rica ederim alır mısınız diye et yemeği yerken konuşulmasını da sevmem.kalkarım hemen sofradan.çocuklar illaki mıncıklar " babaaa bacağı mı bu tavuğun,koyunun ciğeri mi,bizim ciğerimiz gibimi "