- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Bebiş bir sakin ol yahu geçecek şimdik bakamıyormusun sen onabitmeyen sayfa yapmışlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebiş bir sakin ol yahu geçecek şimdik bakamıyormusun sen onabitmeyen sayfa yapmışlar![]()
Tamam geçti, hadi git bi su iç, elini yüzünü yıka. Kolonya sürfltttttttttttttttttttttttttttttt
Yoo gel canım tabikiHa gelme diyorsun![]()
sdvjfjvgojıvger
rhofjıroqg8ıhpsdlşlgjk3ğ
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr6op6o6o6o6o66666666666666
Bir kuzu kelle ile, kadın konuşmayı unuttufltttttttttttttttttttttttttttttt
Tamam peki o zaman sen hazırla sarma börek trilece o kurabiye de size yeter zaten kilo almayın sonra ben içeri geçip rahatsız etmem zaten alır geri dönerimYoo gel canım tabiki![]()
Aha gene değişmiş bu cancağzım kız nerdesin sennnnn
Boyun kaç canım diyet istikrarlı olursa iyidir candırHerkes diyet yapıyor, bende mi yapsam ?Doğuma 70 kilo ile girdim, hep vücudum çatladı
şimdi 59 60 arasıyim. Bi iç bacak kısmı kalın, basen de var biraz
![]()
Oldu, alıp geri dönmek olmaz. Misafirlerle oturup kaynaşırsınız fena mı ?Tamam peki o zaman sen hazırla sarma börek trilece o kurabiye de size yeter zaten kilo almayın sonra ben içeri geçip rahatsız etmem zaten alır geri dönerim![]()
Boy 1.68 canımBoyun kaç canım diyet istikrarlı olursa iyidir candır
Benim gibi 2 gün bırakıp 1 gün diyet yapacaksan önermem![]()
Çok geç yaptım bile et yemeğiniZaten bu kategoride birinciliğin var...
Ispatlamışsın kendini canım...
Hiç demiyorsun gençlerin önünü açayım diye
Ayrıca itirazım var...
Bir kategoride birinci olan o kategoriye katılmasın bir daha
Yetkililer el atsın lütfen...
ay asla bakamamBebiş bir sakin ol yahu geçecek şimdik bakamıyormusun sen ona
Çok geç yaptım bile et yemeğini, şimdi yedim
çok ta güzel olmuştu, birazdan açarım konuyu
. Benim tarifi gören katılmaktan vazgeçer kesin bu tarif 1.olur diye.
Tablo gibi oldu sanat eseri mübarek
Şaka yaptım korktunuz mu?![]()
ben de et yaptım bugün fırında,pattisliÇok geç yaptım bile et yemeğini, şimdi yedim
çok ta güzel olmuştu, birazdan açarım konuyu
. Benim tarifi gören katılmaktan vazgeçer kesin bu tarif 1.olur diye.
Tablo gibi oldu sanat eseri mübarek
Şaka yaptım korktunuz mu?![]()
vallahi yıkadımm kaptanımTamam geçti, hadi git bi su iç, elini yüzünü yıka. Kolonya sür![]()
Haa al çık olmuyor mu tüh neyse birde çay alayım bariOldu, alıp geri dönmek olmaz. Misafirlerle oturup kaynaşırsınız fena mı ?
Boy 1.68 canım![]()
Ben de yaptım elektrikli barbeküde köfte, köz biber, pattisben de et yaptım bugün fırında,pattisli![]()
Anaaaaa kendisiyle kurbanda baya haşır neşir oldum ben halbuki keşke onu görünce yemek yeme isteğim gitseay asla bakamamgörsem 1 ay et yiyemem
![]()
Oooo sonunda bana uygun birşey çıktı
ya ben balığı bile kafasıyla tabağıma koydurmam.garsona rica ederim alır mısınız diyeAnaaaaa kendisiyle kurbanda baya haşır neşir oldum ben halbuki keşke onu görünce yemek yeme isteğim gitse