En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Herkes diyet yapıyor, bende mi yapsam ?o_O Doğuma 70 kilo ile girdim, hep vücudum çatladı:KK12: şimdi 59 60 arasıyim. Bi iç bacak kısmı kalın, basen de var biraz:KK70:
Boyun kaç canım diyet istikrarlı olursa iyidir candır :KK15:
Benim gibi 2 gün bırakıp 1 gün diyet yapacaksan önermem :19:

Tamam peki o zaman sen hazırla sarma börek trilece o kurabiye de size yeter zaten kilo almayın sonra ben içeri geçip rahatsız etmem zaten alır geri dönerim:dondurma:
Oldu, alıp geri dönmek olmaz. Misafirlerle oturup kaynaşırsınız fena mı ?:KK45:
Boyun kaç canım diyet istikrarlı olursa iyidir candır :KK15:
Benim gibi 2 gün bırakıp 1 gün diyet yapacaksan önermem :KK19:
Boy 1.68 canım:eek:

Zaten bu kategoride birinciliğin var...
Ispatlamışsın kendini canım...
Hiç demiyorsun gençlerin önünü açayım diye:KK48:

Ayrıca itirazım var...
Bir kategoride birinci olan o kategoriye katılmasın bir daha:cool:

Yetkililer el atsın lütfen...

Çok geç yaptım bile et yemeğini:skandal:, şimdi yedim:kk77: çok ta güzel olmuştu, birazdan açarım konuyu:KK14:. Benim tarifi gören katılmaktan vazgeçer kesin bu tarif 1.olur diye. :ıslık:Tablo gibi oldu sanat eseri mübarek:hamarat:

Şaka yaptım korktunuz mu? :KK53:

Çok geç yaptım bile et yemeğini:skandal:, şimdi yedim:kk77: çok ta güzel olmuştu, birazdan açarım konuyu:KK14:. Benim tarifi gören katılmaktan vazgeçer kesin bu tarif 1.olur diye. :ıslık:Tablo gibi oldu sanat eseri mübarek:hamarat:

:KK53:
Yüreğime inecekti...

Kafamın içinde türlü türlü bahaneler geçti yarışmadan ayrılmak için...:KK48:

ben de et yaptım bugün fırında,pattisli :KK53:

Anaaaaa kendisiyle kurbanda baya haşır neşir oldum ben halbuki keşke onu görünce yemek yeme isteğim gitse
ya ben balığı bile kafasıyla tabağıma koydurmam.garsona rica ederim alır mısınız diye :olamaz: et yemeği yerken konuşulmasını da sevmem.kalkarım hemen sofradan.çocuklar illaki mıncıklar " babaaa bacağı mı bu tavuğun,koyunun ciğeri mi,bizim ciğerimiz gibimi " :ruh::ruh::ruh:

Back