Çocuk Hastalıkları Kırmızı döküntüler kızlar ne olabilir

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
116
Şanlıurfa
:çok üzgünüm:ARKADAŞLAR SELAM VE YİNE BEN KIZIM YARIN KISMETSE 3. AYINI DOLDURACAK YARIN AYLIK KONTROLÜMÜZ VAR AMA BNE DOKTORA GİDENE KADAR BEKLEYEMEYECEĞİM FİKRİNİZİ ALMAK İSTEDİM KIZIMIN VÜCÜDUNDA KOLLAR VE BACAKLAR HARİC KAFASINDA SIRTINDA GÖĞÜSÜNDE KIRMIZI SİVİLCE GİBİ KIRMIZI DÖKÜNTÜLER VAR AKŞAM HİÇ UYUMADI SANIRIM KAŞINIYORLAR AMA BUNLARIN NE OLDUĞUNA ANLAYAMADIM 3, 4 GÜN ÖNCE AZICIK ACI YEDİM O YAPMIŞ OLABİLİRMİ YADA KIZIM KIZAMIK YADA ONUN GİBİ BİŞİMİ ÇIKARIYO BİRDE 3 GÜN ÖNCE BİRAZCIK ATEŞİ OLMUŞTU AMA ÇOK DEĞİL FİTİLLE GEÇİŞTİRDİK ŞİMDİ DE BU KIRMIZI DÖKÜNTÜLER VALLA NAPICAM BİLMİYORUM HER GÜN YENİ BİŞİ YARDIM KIZLAR.

geçmiş olsun arkadaşim.birşey soylemek çok zor.kızım 2 aylıkken benzer birşey yaşadı ama sadece 1 gun surdu.gece çok agladı sabahtan alerji gibi birşey oldu.o gece kayısı kompostosu tattırmıştım ona.çok yanlış birşey.ama nasıl olsa yarın doktora gideceksin.en iyisi doktorlar bilir.normalde 6 aylıktan kuçuk bebeklere ancak alerji çikabilir.bence.

büyük ihtimal evin ısısından olabilir 21-22 derece olması gerekli ..çok sıcak yapıp iki kat giydirdiysen ondan olmuştur..

kızlar selam dün doktor kontrolümüz vardı . doktorun dediğine göre allerjiden çok bu bir tür ateşli hastalıktan sonra beliren bir döküntüymüş gerçektende kızım 2 gün ateşlenmişti ve hemen ardından bu döküntüler oldu ve şimdi de ALLAHA şükür geçtiler yani bebeğim biraz üşütmüş ve mikorp kapmış. vücütta bu hastalığı kırmızı döküntülerle atmış bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…