Kırmızı çatlaklar için çözüm arayanlar buraya

cicianne22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
49
14
32
Arkadaşlar dokuzuncu ayıma girdiğimde kırmızı çatlaklarım oldu sadece göbeğimde yirmi beş gün önce doğum yaptım aynadan kaçıyordum moralim bozuluyordu internetten araştırdım her uzman ayrı yağ ayrı krem önermiş bende kafama göre bi yöntem buldum attım kendimi eczaneye dermo oil aldım kayısı yağı ve tatlı badem yağı öncelikle her banyoda kese yapın bu baya fayda ediyor eve geldim banyo yaptım önce kayısı yağını sonra tatlı badem yağını sürdüm ikisini karıştırdım yani gece yatmadan öncede dermo oil çatlak yağını kullanalı bi hafta olmadı inanın kırmızı lekeler kahverengiye dönüşüyor çok mutlu oldum hergün önce kese banyo sonrası bunları yapın inanın işe yarıyor maliyeti de düşük

badem yağı tüylenme yapar diyolar ama sizde tüylenme oldu mu

Bende doğum yapmak üzereyim karın bölgem çatlak doldu , araştırma yaparken yurtdışından yeni türkiyeye sunlcak olan renew diye bi serum denk geldi ,şimdilerde indirim fiyatı ile satılıyormuş, boyner ve gratise gelecekmiş. Yorumlar fotolar çok iç açıcı ne dersiniz denesek mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…