Cok sene önce eczanede satilan o.zamanin parasiyla 200 tl gibi biseydi simdi de 400 dur herhalde bi krem vardi
Arkadaşım kullanmıştı
Ise yaramıştı ama yeniden olusmustu
Ya bu catlaga çözüm varmi acaba bende merak ediyorum bendede var gorseniz inanmazsaniz 45 kilo dal gibi bir tipim
Kiloyla alakali degil galiba bu isler oof of
Benimde kalcamda var beyaz beyaz cizgi cizgi uffff ya
Görumceminde öyleydi bildgin kan oturmuş gbi catlaklarna krem aldı surdu gecti yrn sorar donerim ama hatırlamassa bilemicem dr gitmisti sanırsam
Eczanelerde Lierac diye bi krem var. Watsons ve Morhipo da da satiliyor hatta.Mükemmel birşey. Kırmızı çatlaklari silip attı. Sadece biraz pahalı ama çok ise yarıyor..Hayirli sabahlar arkadaslar. Saat sabahin 4'u malum
Benimki birçok derde göre dert değil biliyorum ama görünce sok oldum şimdi. Abartiyorsam sinir bozucu oluyorsam isgal ediyorsam burayi bu dertle, lütfen affedin ama yardıma ihtiyacım var.
Benim çatlaklarım vardı onemsemiyordum cok fazla artik ama yine oluşmasını beklemiyordum.Çok fazla şekilde kırmızı kırmızı oluşmuş catlaklar fark ettim karin alt bolgemde. annemden bana genetik maalesef ama kardesimde cok fazla kilo olmasina ragmen hic olusmadi.
Sizden ricam, kırmızı olanların iyileştiğini çok fazla okudum ama inanin şu an ne kullanacagimi nasil bir yontemle gecirecegimi ya da azaltacagimi bilmiyorum.
Tecrübesi olanlar yardım edebilir misiniz acilen hemen alacağım tavsiye edilenleri.
Çok çok teşekkür ederim.
Hayirli sabahlar arkadaslar. Saat sabahin 4'u malum
Benimki birçok derde göre dert değil biliyorum ama görünce sok oldum şimdi. Abartiyorsam sinir bozucu oluyorsam isgal ediyorsam burayi bu dertle, lütfen affedin ama yardıma ihtiyacım var.
Benim çatlaklarım vardı onemsemiyordum cok fazla artik ama yine oluşmasını beklemiyordum.Çok fazla şekilde kırmızı kırmızı oluşmuş catlaklar fark ettim karin alt bolgemde. annemden bana genetik maalesef ama kardesimde cok fazla kilo olmasina ragmen hic olusmadi.
Sizden ricam, kırmızı olanların iyileştiğini çok fazla okudum ama inanin şu an ne kullanacagimi nasil bir yontemle gecirecegimi ya da azaltacagimi bilmiyorum.
Tecrübesi olanlar yardım edebilir misiniz acilen hemen alacağım tavsiye edilenleri.
Çok çok teşekkür ederim.
Bende yanlis degilsem bu sitede okudum karisim yapiyorlardi ilaclarla bendede cok ve de beyazladilar 40 kiloyla basladigim gebeligim 60 ile sonlandi onun eseri hepHayirli sabahlar arkadaslar. Saat sabahin 4'u malum
Çok çok teşekkür ederim.