Kırmızı bindallı satılık

sinem_ege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
157
0
46
İzmir
Kızlar gelınlıgımle yanyana koymustum ama hangısı satılık hangısı kıralık dıye mesaj lar gelıyo oyuzden ayrı acmaya karar verdım konuyu bındallı satılık ısteyen olursa mesaj atsın herseyı ıcınde olarak gonderılecktır 85 TL 36 BEDEN

Son düzenleme:
KIZLAR 85 TL OLAN BINDALLIYA COK PAHALI DIYE MSJ ATIYOSUNUZ GERCEKTEN INANAMIYORUM BEN NEYSE ONU SOYLUYORUM 150 YE ALDIM AMA ALINLIK AYRI OLARAK 40 TLYE ALDIM BEN KENDIME YAKISTIRMADIM FESIN ONUNE TAKTIM ONU 190 A PATLAYAN SEYI 85 E VERIYORUM VE ALIN BAKIN AYNI BINDALLI SADECE ICI DORE RENGI OLANI NEKADARA IKINCI EL OLARAK SATILIO GORUN ONDAN SONRA YORUM YAPIN 1 kez kullanılmış sıfır tertemiz bindallı - Kına Kıyafetleri ve Evlilik Giyim İhtiyaçlarınız sahibinden.com'da - 124161362

50 TLYE DE VEREMEM KUSURA BAKMAYIN DAHA YENI ALDIM BENDE SONUCTA AYNI MODELIN DUZ SADECE YANDAN ISLEMELILERIDE VAR O SITEDE GIRIN FIYATLARINA BAKIN KEMERALTINDA BENIM ALDIGIMDAN DAHA UCUZ OLAN BINDALLILARDI ONLAR 100 -150 YE VERIOLAR ONLARI BILE DEMEKKI 400 E ALDIM 200 E VERIYOM DEYINCE YARANILIO

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…