• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kırmızı akıntı??

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
bir hafta önce başlayan bir akıntım var ilk başta kahverengi şeklinde başladı sonra hemen akabinde kırmızıya dönüştü akıntıda değil yani kan geliyor çok korkuyorum neden oluyo olabilir,adet olmama daha 1hafta var,bende bu şikayet 1haftadır var,akıntının gelmeden önceki gün duş almıştım temizlemiştim o sırada parmağım hafif kenarına değdi tırnaklarım uzundu yani ertesi günde kırmızı kan geldi alakası olabilir mi?herhangi bir birlikteliğim yok yani o konuda bir şey olma durumu yok,adet olalana kadar yani bir hafta beklesem mi doktora gitsem mi hemen?normalde de akıntım olmazdı hiç bu kadar yani bu akıntıya mı giriyo onu da bilmiyorum açıkcası korkuyorum rahim kanseri belirtilerinden biride buymuş içimi biraz rahatlatabilir misiniz

bir hafta önce başlayan bir akıntım var ilk başta kahverengi şeklinde başladı sonra hemen akabinde kırmızıya dönüştü akıntıda değil yani kan geliyor çok korkuyorum neden oluyo olabilir,adet olmama daha 1hafta var,bende bu şikayet 1haftadır var,akıntının gelmeden önceki gün duş almıştım temizlemiştim o sırada parmağım hafif kenarına değdi tırnaklarım uzundu yani ertesi günde kırmızı kan geldi alakası olabilir mi?herhangi bir birlikteliğim yok yani o konuda bir şey olma durumu yok,adet olalana kadar yani bir hafta beklesem mi doktora gitsem mi hemen?normalde de akıntım olmazdı hiç bu kadar yani bu akıntıya mı giriyo onu da bilmiyorum açıkcası korkuyorum rahim kanseri belirtilerinden biride buymuş içimi biraz rahatlatabilir misiniz

ohaaaaa olayı hemencecık rahım kanserı yapmıssın tebrık ederım bayan turuncu kelebek

kıs aylarına gırdımız su gunlerde kahwe we kanlı akıntı oluo urolojı we kadınn doguma gozukmen lazım bobrek ıdrar yollları efensıyonu olabılır bu durum

kaldıkı rahım kanserı olsa bıle RAHIM KANSERINE karsı cervalıx yada gardesıl asını olursunnnn ( ımaknın warsa ol yane bunu ) ben oldum cunku

adetıne bır hafta warmıs bazen bıer hafta gec erken kanama gelmesı akıntı olması normal

ara kanama olsa bıle bu durumda normal

bakıre ısıen enfeskıyon da warsa agız yoluyla tablet werılır
wajına ıcınde bısı warsa BATICON SOLISYON DOK WAJINANIN ICINEEE enjektor al cok ıyı gelır

ilk kelimeniz kaba olsada cvbınız için teşekkür ederim

sadece sunu demek ıstıorum ben rahım kanserı olmak o kadar kolay bır sey dıl ara kanamalar her kadının basına gelebılır we bız bunun ıcın fazla endıselenmemelıyız

cunku adı uzerınde ara kanama
rahım kanserı nın bı cok tedbırı war

bakıreler bayanlara yapılmıyor ama wajınaya kulak copu sokup ornek yanı simir alıyorlar 15 gun ıcınde cıkıo sonuc kanser taraması ( ANKARADA otuyorsunz sanırım ankarada zekayı tahır buyuk dogum , etlık zubeyde hanım hastanesı yapıor ) ucretsız

ozel hastanede 200 250 tl sımır testı

ama bakıreysen batıcon onerırım hı bıde agdacıya gıdıosan gıtme surtunmeyle kasıntı yapmıs oda olabılr

kanserden dolayı ailemden dedemi (mide kanseri)kaybettik,teyzemde göğüs kanseri hastanede yatıyor şu an durumu kötü o yüzden bu kadar endişhelendim yoksa benim dişim ağrısa 1 ay umrumda olmazdı eskiden,ama evet fazla endişhelendim dediğim gibi 6yıldır adet oluyorum ilk kez böyle oldu o yüzden de korktum ama her ihtimale karşı bir kontrole gidicem dediğiniz yere de gidebilirim:)

kanserden dolayı ailemden dedemi (mide kanseri)kaybettik,teyzemde göğüs kanseri hastanede yatıyor şu an durumu kötü o yüzden bu kadar endişhelendim yoksa benim dişim ağrısa 1 ay umrumda olmazdı eskiden,ama evet fazla endişhelendim dediğim gibi 6yıldır adet oluyorum ilk kez böyle oldu o yüzden de korktum ama her ihtimale karşı bir kontrole gidicem dediğiniz yere de gidebilirim:)

rahım kanserı belırtılerı

ara kanama artı wajınal sıgıl belırtısıle ortaya cıkar yanı hpv

rahım kanserının tıplerı war

bunun ıcın cervalıx we gardesıl asısı
sıtedı hpv genıtal sıgıl bolumunde bastakı konulardan bırı okursan gorebılrısın

eyer bakıre dılsennnn simir aldır hastanede ucretısz ama bakıre ıse yapılcak bısı yok

gecen hafta bendede wardı senın sıkayetler batıconla 1 haftada ıcıne doke doke damla damla gectı

Back