Kırmadan Nasıl Söylenir?

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.783
4.451
103
31
Ağız kokusu var.Temizlikten bahseden birisi.Bir değil iki değil.Sigara da içiyor bu sigara kokusu gibi de değil.Tiksiniyorum bazen nasıl söylenir.

Sanırım diş etlerinden kaynaklanıyor ağız bakım suyu falan kullansın iyi gelir

Ağız kokusu var.Temizlikten bahseden birisi.Bir değil iki değil.Sigara da içiyor bu sigara kokusu gibi de değil.Tiksiniyorum bazen nasıl söylenir.
Bahsettiğiniz kişi kim? Sigara kokusundan hoşlanmıyorum lütfen biraz daha dikkatli olur musun sigara kokusu alıyorum diyebilirsiniz. Bunda utanacak bir şey yok.

Yanında diş macunu falan araştırın kendinize araştırıyormuş gibi yapın takıntım var diyin aynı özeni hayatımda ki insandan beklerim gibi konuşun. Salak değilse özen gösterir

Ağız ve diş bakımına dikkat ediyor olmasına rağmen koku varsa, midede sıkıntı olabilir. Diş eti sorunu olanlarda da ağız kokusu oluyor.

Kırmadan ancak sigarayı bahane edebilirsiniz. Sigara kokuyor ağzın daha sık dişleirni fırçalayabilirsin gibisinden

Kişniş tohumunu sıcak suda bekletip yatmadan içsin.etkili bir yöntem." Yaa ben geçen gün böyle bir şey okudum içiyorum ,ağız kokusuna mide eksimesine iyi geliyormuş" diyin anlar.

Erkeklere gereksiz iyimser davranmaya gerek yok ya sevgilime ağzın kokuyor da diyemeyeceksem neden sevgilim ? ben söylerim valla .

Evlenince kocanıza da aman kırılmasın diye her kusurunda ne söylesem acaba diye düşünecek misiniz? hiçç sanmıyorum. sevgilim olmasa dahi erkek arkadaşlarım sigara içiyor aynı masadayken yanıma oturma saçlarıma sigara kokusu siniyor diyorum:dondurma:o kadar bakım yapıyorum mis kokuyor sırf onlar içiyor diye saçlarım mı koksun söylerim valla.

Konuya dan diye girmekte de sizin üstünüze yok konu sahibi. Bir selam sabah giriş girizgah - yok. Direkt "ağız kokusu var nasıl kurtulabilirim bu komodo kılıklı heriften?"

İnan buraya bakmadan aklıma geldi sigara çok içiyor ama hani sigara kokusu gibi de değil böyle sanki içten bir koku gibi.
O koku muhtemelen iltihaptan oluyordur,mentollü ürünler işinizi görür. Tavsiyem mentosun böyle nostaljik bir naneli şekeri var,o olur:) Ayrıca artık dayanılmaz hâle geldiyse de söyleyin,kırılırsa kırılsın eleman. Erkekler bazen bu kadar çabaya değmez. Maalesef:(

Back
X