- 13 Ağustos 2022
- 8.783
- 4.451
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Ağız kokusu var.Temizlikten bahseden birisi.Bir değil iki değil.Sigara da içiyor bu sigara kokusu gibi de değil.Tiksiniyorum bazen nasıl söylenir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadaşnasıl konu bu Allah aşkına
kim bu kişi? iş arkadaşı sevgili arkadaş kim
Bahsettiğiniz kişi kim? Sigara kokusundan hoşlanmıyorum lütfen biraz daha dikkatli olur musun sigara kokusu alıyorum diyebilirsiniz. Bunda utanacak bir şey yok.Ağız kokusu var.Temizlikten bahseden birisi.Bir değil iki değil.Sigara da içiyor bu sigara kokusu gibi de değil.Tiksiniyorum bazen nasıl söylenir.
kırmadan nasıl olacak ki oErkek arkadaş
Yanında diş macunu falan araştırın kendinize araştırıyormuş gibi yapın takıntım var diyin aynı özeni hayatımda ki insandan beklerim gibi konuşun. Salak değilse özen gösterirAğız kokusu var.Temizlikten bahseden birisi.Bir değil iki değil.Sigara da içiyor bu sigara kokusu gibi de değil.Tiksiniyorum bazen nasıl söylenir.
Ağız ve diş bakımına dikkat ediyor olmasına rağmen koku varsa, midede sıkıntı olabilir. Diş eti sorunu olanlarda da ağız kokusu oluyor.Ağız kokusu var.Temizlikten bahseden birisi.Bir değil iki değil.Sigara da içiyor bu sigara kokusu gibi de değil.Tiksiniyorum bazen nasıl söylenir.
Kişniş tohumunu sıcak suda bekletip yatmadan içsin.etkili bir yöntem." Yaa ben geçen gün böyle bir şey okudum içiyorum ,ağız kokusuna mide eksimesine iyi geliyormuş" diyin anlar.Ağız kokusu var.Temizlikten bahseden birisi.Bir değil iki değil.Sigara da içiyor bu sigara kokusu gibi de değil.Tiksiniyorum bazen nasıl söylenir.
Ben sürekli naneli sakız çiğnerim,karşımdakine de veririm. Muhtemelen anlamaz ama işimi görürAğız kokusu var.Temizlikten bahseden birisi.Bir değil iki değil.Sigara da içiyor bu sigara kokusu gibi de değil.Tiksiniyorum bazen nasıl söylenir.
İnan buraya bakmadan aklıma geldi sigara çok içiyor ama hani sigara kokusu gibi de değil böyle sanki içten bir koku gibi.Ben sürekli naneli sakız çiğnerim,karşımdakine de veririm. Muhtemelen anlamaz ama işimi görür![]()
Yok yapmadiksiz kola çekirdek yaptınız mı bu adamla :)
o bu adam dimi
O koku muhtemelen iltihaptan oluyordur,mentollü ürünler işinizi görür. Tavsiyem mentosun böyle nostaljik bir naneli şekeri var,o olur:) Ayrıca artık dayanılmaz hâle geldiyse de söyleyin,kırılırsa kırılsın eleman. Erkekler bazen bu kadar çabaya değmez. Maalesefİnan buraya bakmadan aklıma geldi sigara çok içiyor ama hani sigara kokusu gibi de değil böyle sanki içten bir koku gibi.