Kirli Çıkılar )))

zeytin çok geçmiş olsun
ilaç ve soğuk sudan sonra bir de bandaj yap

evet aynen kıyamadım ben de
evde öylece duracağına kullanırım

ellerine sağlık canım

sağol canım
çok teşekkürler

son kullanma tarihlerine ben hiç bakmıyorum
evde de var stokta ne zamandır duruyorlar belkide geçti

bu a-101 de ki 2 tl bulaşık deterjanın fiyatı iyi gibi

geçmiş olsun zeytincim sevimlim ahmetciğe de geçmiş olsun onun ayacıklarını ısırmak var şimdi
peptiş doğumsününüz kutlu olsun cincan
maşallah çıkılar gene dolmuş farmasi

Kızlar annemle ablam çok meyvesuyu yapar ama kaynatıp posasını atıyolar
geçen haberlerde ender saraç dut(çooooooooook yararlıymış) çilek nar böğürtlen gibi süresi kısa meyveleri rondoda çekin buz kalıplarında dondurun ,yazın bir bardak suya nane limonla bi kalıp atın dedi,şeker de yok içinde çok güzel fikir geldi bana
mesela sürahiye de 10-15 tane atarsın çok yapacağın zamanda
kaynatmaktan daha sağlıklı olmaz mı
ben beğendim

sağol seyyahcığım
o posasından pestil yapıyorlar ama ben o kadarına cesaret edemem
çok mantıklı aslında en faydalı yeri gidiyor
böylelikle ziyan olmamış olur

şenfat sesime gel kutuna bak :)

özlem ben bu pikeye bayıldım bayıldım:)
ne kadar otantik olmuş ben bayılırım böle şeyler ehemde üstündeki el emeği göz nuru hiç acımam kullanmaya :) sonuçta kullanılmak için yapılmış benimde annaneim çeyizime verdiği böle eteklik için danteller var bende yorgancıya sorim nasıl olur diye annenemden hatıra olur hem pikemde yok:) süper fikir bana demişlerdi aslında pike yapılıo artık diye ama pek üstünde durmamıştım açıkçası güzel olmıcanı düşünüodum çok hoşuma gitti:)

zeytincim geçmiş olsun ayağını sakın sıcak tutma çorabın varsa çıkar kan akımı hızlansın ve soğuk kompres çok iyi gelirdi aslında

sevimli ahmetçiğin hasılatı hayırlı olsun inşallah hep böle bereketli bi çocuk olur elini attığı bişey bi anda beş on oluverir:)

bu meyve kurutma işi nasıl oluyo ya :) bende yapabilirim aslında geçen yaz dolmabiber kuruttum ama sanırım elma kurutmak dolma biber kurutmaya benzemez:) farklı bi taktiği olsa gerek hani tatlı ya sinek gelmesin falan diye özel bi yöntemi varmı acep?
ben böle kurutulan şeylerin üstünde sinek falan görünc içim almıyor daha yemeyi.....

Yaptir Selincim yaptir cok guzell oluyo... Heleki o agir yatak ortusunun yerine yazin super oluyo.... Ben ilk dogum yaptiginda hani gelen.giden oluo e odanada giren oluyo bayanlardqb cocuk uuyosa gormek icinn ozaman sik bise olsun diye sermistim simdi cok hosuma gidiyo Efil efil :)

sağol canım ince çorabım var eve gidince buz koycam sonra da ilaç sürüp sarcam
alır acısını herhalde
yürümeyi bile beceremiyorum ne sakar insanım

ben kağıt havlu yaycam üstüne selin
akşama 2 elmadan denicem olursa haber ederim size

zeytin, çok geçmiş olsun. ben de çok burkarım ayağımı. hatta alışıyomuş burkulmaya diye duymuştum. benimkisi öyle oldu sanırım. ben seneler önce çok kötü bir şekilde burkmuştum bileğimi. şişmişti hatta. ama ihmal edip doktora gitmedim o zaman. belki de bağlarda bir kopma oldu o yüzden sürekli burkuyor olabilirim. sen de bir film çektirsen mi acaba:26:

özlem, annen nur içinde yatsın, allah rahmet eylesin. piken çok güzel olmuş. kızım evlenirken, dantelli falan pike istemedi. millet ne der diye düşündüm, çok spor bir takım diktirdim o zaman. hazır dantellerden almıştım. benim kız çok renkli şeylerden hoşlanmaz. pikeyi beyaz, çarşafını ve etek kenarlarını koyu bej olsun o zaman diye tutturdu. çarşıda aradım, hiçbir yerde bej rengi çarşaflık kumaş bulamadım. ben de english home'dan iki tane bej rengi çarşaf, iki de yastık aldım. çarşafın birini kestik, pikenin kenarlarına ve ağzına diktik, hazır dantellerle. tam kızımın istediği gibi oldu. kızıma söyleyeyim de o da çeksin resmini, ben de size göstereyim

sunny abla sağol benimde yer etti galiba
gerçi ne zamandır iyi gidiyordum da yine burktum hemde babetlerle burkmayı başarabiliyorum
ağrısı geçmezse akşama gitcem ablam

zeytincim çok geçmiş olsun

kızlar mantılarım geldi
bu ay masrafımız epey oldu
ama olsun, gözüm hep kapıda
misafiri şu ara daha çok sevmeye başladım
sanırım evde olmaktan sıkıldığım için
bi de misafir gelmeden bi gün önce annemler geliyor, hazırlık falan yapıyoruz
ertesi gün de misafir geliyor, böylece evde tek başıma kalmıyorum

öğleden sonra hava bulutlandı, yağmur atmaya başladı
eşim de çocuğu çıkarma dedi, soğuk falan alır
yarına kaldı artık

ben de tuvalet, küvet, lavobo temizliği yaptım
evi süpürdüm
toz almak kaldı, biraz da epilasyon işim var aslında
babam il dışındaydı, dün gece gelmiş
annemlere geçerim akşam galiba, orda da kalırım
eşim salı günleri vakıfa gidiyor ve geç geliyor zaten
hem yarın pazar da var, annem bebeğe bakar, ben de alış verişimi yaparım

merhaba kızlar herkese selam olsun...
selin, doğum ne zamana? sanırım yaklaştı.. Allah kolay doğumlar nasip etsin ..

haftasonundan bu yana 50 tl daha harcayarak sanırım bu ayı 125 tl harcayarak kapatmış olacağım

dün kayınvalide karpuz muz haşhaşlı ekmek vs birşeyler getirmiş eşim akşam karpuz mu aldın diyor ben de karpuz alacak göz var mı diyorum gırgırına :82:
şaka bir yana sağolsunlar eşimin ve kaynanacuğumun bana destekleri iyi geliyor Allah razı olsun diyorum

bir taraftan dolma içi hazırladım
akşam için dolma yapacağım

Hehehee Ewet multi seviyorum Ben boyle seyleri yahuuu... Sunny anlat super fikirmis yaaa vallaha iste akilli kadinin hali carsaftan yaptiniz ha eminim guzelir ona hic suphem yok... Farmasi benimde dun babam gelmisti muzdur sogandir cesitli ihtiyaclarimi karsiladi sagolsun kiziyorum alma diye ama dinlemiyo iste.. bugunde sagolsun kv 3 kilo cilek getirmis. Gecen pazarda unutmustum yaa super oldu by cilek tadida cok guzrldi ilke baya yedi esimede ayirdim geri kalani yikayip ayiklayip sekere yatirdim insallah guzell olur pisirincede...resim eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…