zeytin çok geçmiş olsun
ilaç ve soğuk sudan sonra bir de bandaj yap
evet aynen kıyamadım ben de
evde öylece duracağına kullanırım
ellerine sağlık canım
ıhlamura koymak için yapıcam canım
çaylarada konunca güzel kokuyormuş
o amaçla yapıvereyim dedim
poe armutta duymuştum ben
çerez gibi güzel oluyor diyorlar
bende ince dilimleyip koyayım bakalım ya olur ya olmaz artık deneyim birkaç elmadan ziyan etmeyim olursa devam ederim:d
geçmiş olsun zeytincim sevimlim ahmetciğe de geçmiş olsun onun ayacıklarını ısırmak var şimdi
peptiş doğumsününüz kutlu olsun cincan
maşallah çıkılar gene dolmuş farmasi
Kızlar annemle ablam çok meyvesuyu yapar ama kaynatıp posasını atıyolar
geçen haberlerde ender saraç dut(çooooooooook yararlıymış) çilek nar böğürtlen gibi süresi kısa meyveleri rondoda çekin buz kalıplarında dondurun ,yazın bir bardak suya nane limonla bi kalıp atın dedi,şeker de yok içinde çok güzel fikir geldi bana
mesela sürahiye de 10-15 tane atarsın çok yapacağın zamanda
kaynatmaktan daha sağlıklı olmaz mı
ben beğendim
seyyah diğer tarafa yazdım
alakasız yerlerde iz sürme beybi :)
şenfat sesime gel kutuna bak :)
özlem ben bu pikeye bayıldım bayıldım:)
ne kadar otantik olmuş ben bayılırım böle şeyler ehemde üstündeki el emeği göz nuru hiç acımam kullanmaya :) sonuçta kullanılmak için yapılmış benimde annaneim çeyizime verdiği böle eteklik için danteller var bende yorgancıya sorim nasıl olur diye annenemden hatıra olur hem pikemde yok:) süper fikir bana demişlerdi aslında pike yapılıo artık diye ama pek üstünde durmamıştım açıkçası güzel olmıcanı düşünüodum çok hoşuma gitti:)
zeytincim geçmiş olsun ayağını sakın sıcak tutma çorabın varsa çıkar kan akımı hızlansın ve soğuk kompres çok iyi gelirdi aslında
sevimli ahmetçiğin hasılatı hayırlı olsun inşallah hep böle bereketli bi çocuk olur elini attığı bişey bi anda beş on oluverir:)
bu meyve kurutma işi nasıl oluyo ya :) bende yapabilirim aslında geçen yaz dolmabiber kuruttum ama sanırım elma kurutmak dolma biber kurutmaya benzemez:) farklı bi taktiği olsa gerek hani tatlı ya sinek gelmesin falan diye özel bi yöntemi varmı acep?
ben böle kurutulan şeylerin üstünde sinek falan görünc içim almıyor daha yemeyi.....
sağol canım ince çorabım var eve gidince buz koycam sonra da ilaç sürüp sarcam
alır acısını herhalde
yürümeyi bile beceremiyorum ne sakar insanım
ben kağıt havlu yaycam üstüne selin
akşama 2 elmadan denicem olursa haber ederim size
zeytin, çok geçmiş olsun. ben de çok burkarım ayağımı. hatta alışıyomuş burkulmaya diye duymuştum. benimkisi öyle oldu sanırım. ben seneler önce çok kötü bir şekilde burkmuştum bileğimi. şişmişti hatta. ama ihmal edip doktora gitmedim o zaman. belki de bağlarda bir kopma oldu o yüzden sürekli burkuyor olabilirim. sen de bir film çektirsen mi acaba:26:
özlem, annen nur içinde yatsın, allah rahmet eylesin. piken çok güzel olmuş. kızım evlenirken, dantelli falan pike istemedi. millet ne der diye düşündüm, çok spor bir takım diktirdim o zaman. hazır dantellerden almıştım. benim kız çok renkli şeylerden hoşlanmaz. pikeyi beyaz, çarşafını ve etek kenarlarını koyu bej olsun o zaman diye tutturdu. çarşıda aradım, hiçbir yerde bej rengi çarşaflık kumaş bulamadım. ben de english home'dan iki tane bej rengi çarşaf, iki de yastık aldım. çarşafın birini kestik, pikenin kenarlarına ve ağzına diktik, hazır dantellerle. tam kızımın istediği gibi oldu. kızıma söyleyeyim de o da çeksin resmini, ben de size göstereyim
merhaba kızlarherkese selam olsun...
selin, doğum ne zamana? sanırım yaklaştı.. Allah kolay doğumlar nasip etsin..
karanfil hoşgeldin profil akışımda gördüm inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alacağız :26:merhaba kızlarherkese selam olsun...
selin, doğum ne zamana? sanırım yaklaştı.. Allah kolay doğumlar nasip etsin..
karanfil hoşgeldin profil akışımda gördüm inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alacağız :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?