ben annem kanser hastalığına yakalandıktan sonra böle oldum. etrafımdaki herkesi ister istemez sıkabiliyorum bu konu yüzünden ama elimde değil. doğal olmayan herşeye savaş açmak istiyorum
Kizlar yun yorganiniz yoksa neyiniz var pamukmu hadi oda bi nebzede yoksam elyafmi kullaniiosunuz.eger elyafsa bise sorcamda usumuyonuzmu elyaflarla ya cok ince degilmi? Ben ogrenci ewime bile yun yorgan goturmus adamimda ordaki arklardan rlyaf kullanan vardi ve incelerdi... O pike iside rahmetli annemin ceyizi duruyodu daha Ben evlenirken. Babamin simdiki Esi dediki ozlemcim bir suru isleme ara takimlari var boyle burayi beklemesinler gel pike takimi yaptiralim dedi bana ve kardesime iyide oldu ilk dogum yaptigimda Ewe gelince sermistim sonrada cok hosuma gitti yazlari surekli omu kullqniyorum ama yatak ortusu niyetine kullaniyorum Ben resmini cekip koyayim aksam. Oyle hantal felan degil benimkisi ama pahali yapildigi dogru iste nisanliyken 4 sene evvel 450 liraya yaptirmistik yastigi carsafi iicinde... Biraz.kaliteli olsun diye boyle oldu oda qnnemin el.emegi var diye....
Kızlar altında bir yükseliş var ama bu geçici sanırım siz ne dersiniz?
Bu arada nerde ne indirimi var heheheh yazın bakim
selin saklama kutusu alcam ilaçlar için ayrı ayrı koycam oğlanın ilaçları bizimkiler şeklinde
biz onları bir tohumcudan aldık bir kısmı da köylülerden; siz bir alın tarlayı yeri bir beirleyin tohum alışverişi yaparız. Hatta siz bizim oralara baksanıza arsaya bakarsın komşu oluruzSirkecannn bizim su tarla olayi hallolursa senden o tohumlardan Rica etsem bulabilirmisinki hani tohumunu fidesini Satan bir yer varmola acaba?
çok güzel olmuş özlemcim anı işte hepsi
sevimli ahmetçik altınlarını güzel günlerde kullansın inşallah
ewet seyyahım oyle anı aslında kullanmaaya kıyamadıgım dolu elıslerı gıbı buda bekler dururdu ama sonra dusundum ben de kullanmazsam onu yasatmazsam her gelene sorana annemın el nuru dıyıp hava atmazsam kıme kalacak ilke gormedı bıle annaneyı omu serıp kullancak.onceden dokunurken bıle uzuluyodum ama sımdıı severek kullanıyorum ve her baktıgımda serdıgımde canım annemede duamı gonderıyorum ınsallah ulasıyodur...
masallah canım ahmet bebek rızkıyla gelmıss... ılkede ılk torun oldugu ıcın ıkı tarafında rekor bır bırıkımı war bence... onun altınına parasına dokunmuyoruz hıc ılerıde egıtım hayatında felan kullanması ıcın ınsallah hayırlısıylaa... resım eklıcem demıstım pıkenın atıom sımdı kızlar...Eki Görüntüle 722333 Eki Görüntüle 722332 Eki Görüntüle 722334
günaydınnn herkese bugun kreste kızımın doğum günün varrr öğlen gidicem saat 2.30 gibide kutluycaz arkadaslarıyla ...aslında gerçek doğum günümüze 20 gün var ama okul bitmeden yapalım dedim
kaç gündür beyaz ayıcığım var pembe var anne kahverengi ayıcık alırmısın diyordu bi de oyuncakçan kahverengi ayıcık alıcam
herkese günaydın
güzel mutlu huzurlu bir gün geçiririz inşallah
yorucu bir haftasonu geçirdim yine
sonracığıma sabah ayağımı burktum ve çok ağrı yaptı
akşam eve gidince ilaç süreyim geçirir inşallah
hafta sonu eşimin iş yeri çekiliş yapmış herkese altın çıkmış bir bize çıkmamış
üzüldüm söyleyince ne şans diye ama sonra da düşündüm ne yapalım sağlık olsun da çalışır alırız biz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?