Kirli Çıkılar )))

Evet. Canim memuriyet bekliyoruz bakalim son 1 ay tercihlere herkesin hakkında hayirli olanı kılsin rabbim... Aminn...

inşallah cnm,senin de seyyahın da güzel haberlerinizi alırız

helincim başladın mı evi toparlamaya
bu arada sen sınıfçı mıydın cnm
bizim eş durumu tayinleri de zormuş
geçen sene hep alan değiştirip gittiler
seneye biz de tayinciyiz
eşim gider de ben kalırım diye çok korkuyorum:18:
zeytincim
bize de 50-60 arası geliyor
ama ben çok pasta börek yapıyorum
biraz eşim ve ben titiziz
iki güne bir çamaşır makinesi çalışır

poecum, ben hazırlıklara başlamak istiyorum ama eşimin tembelliği yüzünden anca son hafta topalnırız herhalde :)
tecrübeyle sabittir :)))
ben sınıfçıyım, geçen seneki eş durumu rezilliğini düşününce tırsmıyor değilim ama meb geçen sene açılan tüm davaları kaybettiği için bu sefer daha tedbirli davranacağını düşünüyorum... en azından il emrini getirebilir..4+4+4 den dolayı sınıf öğretmenleri perişan oldu.. şunu 5+3 şeklinde yapsalardı sorun bu kadar olmayacaktı bile ... bu kadar hesapsız, bu kadar plansız işler meb dışında hiç bnir bakanlıkta yok ....
alan değiştirmeye gelince benim yan branşım ingilizce, birinci kademeye hakim sayılırım ama işin içinde 2. kademe olunca alan değişikliği için başvurmaya cesaret edemedim... değiştiren bazı arkadaşlarım 1. kademede görevlendirildiği için rahatlar ama ikinci kademe için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim ingilizce öğretmenliğinden yeni mezun arkadaşımız bile zorlanıyorken çocukların da günahına girmek istemem... onların yerine kendi çocuğumu koydum açıkçası alanına hakim olamayan bir branş öğretmeni istemezdim ..

banu geçmiş olsun beline noldu?
darksi güzel haberlerini bekliyoruz

eşimin annesi almış kilosu 1.5 liradan 6 kilo; cuma birlikte ayıkladık vakti gelmiş olmalı...
sirkeciğim bizim burda alma alma vakti değil dediler almadım
geçen hafta 2 tl ye aldım 1 kilo attım
bu hafta aynı yerden bulursam alıcam çok lezzetli güzeldi umarım 1.5 a düşmüştür
geç kaldım bu yıla galiba ama hiç fiyatı düşmedi ki

canım ne pastası böreği doğru düzgün evde durduğumuz yok
haftasonları hep dışardayız akşamları geliyoruz saat 7 de tv açıyoruz 11 de kapıyoruz
geçen ayda çok geldi demiştim burda su ısıtıcısı kullanma denildi kullanmadım fişlerimi çektim yok yine aynı var bu işte bir gariplik anlamdım

arkadaşımada 2 aylık 400 tl gelmiş onu duyunca dedim benimki ne kadar azmış

Zeytincim bende geçen hafta aldım 2 ayri yerden 1.5 ve 2 den aldım tam zamani iste al Koy sende.. off elektrik benm 80 den assa düşmesi zor hele kişin kombi saolsun daha fazla gelir... Oyle cok.utum felan olmsz fırını ayda 4 t_5 kere acarimm amaaaaa malum küçük çocuk demek hergün süpürge çamaşır bulaşık makinalarinin çalışması demek bide.buzdolabim baya biri sirf o 30 lirasını yakio saolsunn eee normal bu şartlarda sanirim

multi babana sifalar diliyorum Allahtan canim gecmis olsun

dark hamile misin hadi hayirlisi insalllh

banucoook gecmis olsun canimmm

ah helin ahhhh sinifcilarin durumu berbat tayinde ... meb bizi dudunuyormu be guzelimde sen ing gecmedin bir firsatim olaydi kesi gecerdim... gecen arkadaslarim var ... bizdr yanalan yoktu... hic tayini dusunmezsin ing olsaydin ... devlet zorluyorsa yapacak bisi yok

evet helincim berbat ettiler sınıfçıları
5+3 olsaydı keşke
tekrar açılırsa ingilizceye geç cnm
2.kademe bile bayılıyor ingilizceye
meraklı oluyorlar
hele zaten bizim minikleri söylemiyorum bile
inş hakkımızda hayırlısı olur hepimizin

pepeticim
sınıfçıların yaşadığı şanssızlık yok hiçbir branşta
sen idarecisin aynı zamanda, ek dersleri bilirsin
hadi onu da geçtim 6 yıldır doğudayım
şimdi eolursa eşim sayesinde gidicem
okulumuzda 12 yıldır doğuda kalan karı koca sınıfçılar var
hele şimdi hiç umutları kalmadı tayinde
1.sınıf öğretmenleri peişa,burada 60 aylıkları gönderiyorlar okula,sınıflar en az 50-60 kişilik
ufffff ne kadar düzensiz her şey
eğitim sistemimizin sağlam olması lazımkaen en temelden çarpık çurpuk

selinnnnn
duamı söyledim gördünmü
gördüm canım kpss den sana seyyaha ve özlemi sürekli geçiriorum aklımdan:) unutmim diye:)
bişe sorabilirmim seyhan ve royeme sorcam pazartesi günü neden almanyada okullar tatil acaba?
mutnojmetcim canım hiç dikkatimi çekmedi nesi var babacığının çok geçmiş olsun
Evet canım hayırlısı. Kesin sonuçları bildiririm bir kaç güne :))
dark sen bi hamile kal ben o profil resmimi yzın portakal kışın kavun karpuz yapmazsam :)))) koyyon profile erikleri ağzımın suyu akıyo haaaaa........
banu geçmiş olsun beline noldu?
darksi güzel haberlerini bekliyoruz

eşimin annesi almış kilosu 1.5 liradan 6 kilo; cuma birlikte ayıkladık vakti gelmiş olmalı...
BEZELYENİN TAM TAM TAM VAKTİ MAKBUL OLAN FİYATI 1.5 aLTINA BULUOSANIZ SAKIN KAÇIRMAYIN
15 -20 güne bezelye falan kalmaz demedi demeyin

yok canım geç kalmadıın fiyatı 1.5 tl normal fiyatı yani ama altına buluosan hiç kaçırma al
ben pazardan kilosu 1.5 tl ye 5 kilo aldım az önce

ayrıca benim elektrik faturam bu ay 50 gelmiş ama haftada en az 2 kere fırın çalıştı
sana tavsiyem çamaşır makinesinin ısı ayarını ne kadar az tutarsan elektrik o kadar az gelir
mesela beyazları 50 de renklileri 30 dayıkarsan gibi

sevimsiz, karanfil kandilimizi kutladı sadece, tekrar gelir belki

zeytin elektrik faturan normal aslında ama sen yine de fatura geldiğinde saatinle karşılaştır rakamları..

evet ne yazikki canimmm ama bende poe ye katiliyorum acarlarsa ki accaklar gibi mutlaka gecmelisin ing ye

selincim :) Almanlarin dini bayrami gibi birsey pazar ve pazertesiye denk geldigi icin her yer kapali,tatil yani., Hıristiyanlıktaki başlıca bayramlardan biri. Bazı kaynaklarda olarak da geçer.

Tarihi, yıllara göre farklılık gösterip genelde Mayıs veya Haziran aylarına denk gelir. Paskalya Bayramı'ndan yedi hafta sonra, 50. günde kutlanır. Bu günün İsa'nın ölüp tekrar dirilerek göğe yükselişinden sonra Kutsal Ruh'un Havarilerin üzerine çöktüğü gün olduğuna inanılır.[1] Hıristiyanlığın dünyaya karşı vazifelerinin başladığı gün olarak kabul edilir.[2]
devamini bu linkten okuyabilirsin..Hamsin Yortusu - Vikipedi

dark seyyah baci da pek seviinmis hamislik haberine selam ediyor mapus damlarindannnnn

bole olmuycak yaaaa seline el birligiyle genel bir dua mi versek akli sasicak oralarda,
kimi is kimi bebis selin cok calisman lazim cokkkk

valla ben alalı bayağı oluyor burada kalmaz bir kaç haftaya diye 1liradan almıştım 10 kilo aldım koydum hehehehhehe

bole olmuycak yaaaa seline el birligiyle genel bir dua mi versek akli sasicak oralarda,
kimi is kimi bebis selin cok calisman lazim cokkkk

pepeticim ezberim kuvvetlidir sürekli tekrarladıklarım

1.badeye şıp diye sağlıklı doğum
2.royeme karanfile bıdığa pepetiiye karanfile papatyaya sirkeciye oly ye hayırlısıyla sağlıklı bebiş(toplam 8 kişi)
3.asuya seyyaha özleme kpss öncelikli iş(3 kişi)
4.multi sınavı kazanır inş.
5.liwefarla aramızda sır :)
6.sunny ablanın oğlu sağ salim geri döner askerliği kolay geçer
7.tüm topiğin helal parası,huzurlu yuvası,sağlıklı hayatı,bol sevabı olur:)

unuttuğum varsa yazsın kısa öz ezberliorum ailemdekileri ezberledim:) arkadaşlarımınkinide ezberledim:)
topikdende bunları ezberledim varsa söleyin kaydediyim hafızaya:)

ailemde :9 madde
arkadaşlarımda:3 madde
topikde :7 madde
kendim için:3 madde:)

sistemli çalışıorum kızaaaaaaaaammmmm:) bu fırsat kaçarmı gelirmi bidaha :)

royem, sunny abla, darkcım, banusultan, selin, pepeti teşekkür ederim iyi dileklerinize

selincim çok önemli sayılmaz
daha önceki katarakt ameliyatı yüzünden göz dibinde şişme olmuş gözü görmüyordu
onun için ameliyat ettiler umarım açılacak

özlemcim seyyahım inşallah hayırlısıyla atanırsınız dualarım sizinle

darkcım hayırlı olsun, hayırlısı olsun diyorum

gördüm canım kpss den sana seyyaha ve özlemi sürekli geçiriorum aklımdan:) unutmim diye:)

ağlama hakkımı kullanmak istiyorum
daha burdayken unuttun

doğuma girmeden haberimiz olsun bizde sana dua ederiz yasin okuruz inş

hayırlı sabahlar kızlar
seyyan senin oterzicilik işin ne oldu
bide bi arkaşımızın babası bhastaymış sanırım. acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…