- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
benim mide yanmalarım geçti:) sanırım bebiş biraz aşşa indi o yüzden
ama gene yiyemiorum bi bardak su içsem doydum gibi hissediorum:)
çok yiyincede yani zorlayıncada midem bulanıyo eskiden bi tabk çorba yerdim bi tabak yemek yerdim bide ekmeğe abanıpda yerdim boşda yemezdim ama şimdi yarım kase çorba içsem doyyorum ne tuhaf yemek istiorum yiyemiorum:)
eşim çok şaşırıo bu hallerine yarım ekmek sandviçi biteremiorum :)
dehşet içinde kalıoruz:)
kızlar bişey sorcam
diyorlar ki bebeği ayağında ya da beşiğinde sallama
sallanmaya alışmasın
peki uyumayan bebeği nasıl uyutcam
beşiğine koyuyorum mesela, uyumuyor,napayım?
ya da emzirirken uyuyor, hatta tam ememiyor çok uykusu olduğunda, kendinden geçiyor
beşiğine bırakıyorum, 5 dk sonra uyanıyor
bebeğini yatağına yatırdığında ağlamıyorsa mızmızlık yapmıyorsa bırak öylece uyuyakalsın
ayakta sallamaya tabiki alıştırma
sevimsiz bebeğin karnı yeterince doymuyor mu acaba o kadar saat uyanık kaldığına göre ?
bugün oruç tutmak çok sevapmış ilk günü oldugu için ama bende tutmak isterdim inşallah seneye:)
ramazanı çok özledim :) hele yazın ayrı bi tadı oluyo sanki böle akşama bi saat kala kıvranmaya başlıosun ya deli oluorum o duyguya bu sene tutamıcam malesef kırkım bile çıkmamış olcak ramazanda:) o kadar yani:)
belki arife günü bi tanecik tutarım çok özledim çünkü:) bütün sene idaare ederim artık onunla:)
sevimlicim bende öyle istiyodum ki ayakta sallayanlara öyle kızıyordum ki ama biz sallama şekillerinin hepsini uyguladık başka türlü mümkün değil susturamadık battaniyeyle sallama,beşikte sallama,ayakta sallama,evin ortasına çingene salıncağı kurup sallama ne ararsan var yani ama zamanla bıraktırdım büyüdükçe yatağına koydum oynaya oynaya uyudu biraz daha büyüdü sonra eline biberonu verdim içerken uyuyakaldı.
Haklısın canım sallayarak uyutmak inan çok zor belli bi süre salladıktan sonra sende sallanmaya başlıyosunçok güzel yaa
aslında biliyorum uyku düzeni için 4 aylık olmasını beklemem gerekiyor
ama bu süreçte de yanlış bir şeylere alıştırıp ilerde de bunu bıraktırmakla uğraşmak istemiyorum
yani bi yandan uyku düzeni kurmaya çalışırken bi yandan da bir şeyleri bıraktırmaya çalışmak zor olur diye
işi baştan sıkı tutayım diyorum
çünkü mesela görümcemin kızı 1 buçuk yaşında
geceleri yine birkaç kere kalkıp ağlıyor, görümcem doğum yaptığından beri uykusuz kaldı
üstelik ev hanımı şimdilik
ee ben işe de başlamayı düşünüyorum
o yüzden uykuyla ilgili ciddi endişelerim var
bugün eşim niyetlendi
ben de akşam için
tarhana çorbası
taze fasulye
hindi haşlama
pirinç pilavı
aşure
süzme yoğurt
içecekler olarak
planladım menümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?