- 6 Ağustos 2010
- 38.845
- 68.311
Benden biraz büyükmüş eşiniz tabi ilk mezunlardan olurmuş. evet eğitim biraz zorlu bizim ama zevkli tıp, eczacılık, kimya, bilgisayar programlama, yabancı dil aklınıza gelen her alandan ders alınan bir bölüm. Artı bi de kendi alan derslerimiz. bunlara ticaret hiç dahil değil ki ben şu anda temelde ticaret ve tercüme yapıyorum mesela -özellikle yeni proje olmadığı dönemlerde- okumadığım bi onlar vardı onları da yaptım tam oldu
ben mezun olalı da baya oldu eşinizin okuyacağı dönemlerde ise tamamen farklıymış gerçekten idealist bilim adamı yetiştiriliyormuş. şimdi biraz laçkalaştı -ben ankarada okudum bu arada-
Sağlıkla ilgili o kadar çok sıkıntı yaşadım ki şimdi gerçekten Allah sağlık sıhhat versin de ben gerisini zaten yaparım diyorum.
burayı farmasi & sinirboyu ile gündüz kuşağına çevirdik biraz kızlar görünce kızmasın bize
yok canım daha neler biz her konuda kirli çıkıyız sadece para, altın ,mal, mülk değil hayattaki tecrübelerimiz de bence en güzel birikimlerimiz ve de hepimizin birbirimizden öğreneceği çok şey olduğuna inanıyorum.
zaman hiç geçmiyormuş gibi gelen ama hissettirmeden çabucak geçip giden ve de üzerinde tasarruf etme yetkimizin olmadığı bir mefhum . 1995 -1999 yılları arasında okuduk üniversiteyi.
neredeyse 13 yıl olmuş daha dün gibi yaş da 34 3 ay sonra 35 herşey daha dün gibi.
ama önemli olan bugün
her zaman derim dün geçti yarın muamma aslolan bugün
ve de her işin başı sağlık gerisi bomboş bana göre