Kirli çarşaf meselesi

Yurtdışında yaşıyorum bagaj hakkımı bununla doldurmak istememiştim
Ama şimdi utuledim bir set
Ne çarşaf ne yastık ne pike bir kilodan fazla degil.yer tutmuyor kol çantanıza bile koyabilirsiniz

Milletin mikrobu uyuz hastalığı filan da geçer hem
Tedbirinizi kendiniz alın ya da gider gitmez yıkayın ben huylaniyorum deyin kirilirsja kırılsın
Kuruması vakit alacak tabi ama uff

Açıkça söylerdim ben olsam,ayıp değil,günah değil.
En basitinden kendi çarşafınızı serip gittiğinizde,1 hafta görümceniz kaldığında, gelip aynı çarşafla bulduğunuzda yatağı, anne bunları değiştiriyorum,yıkansın artık giderken sermiştim diyiverin.
Yani kim ne diyebilir ki. Kullanılmış/yeni yıkanmış çarşaf belli olur ki zaten,anlaşılır ütülenmeden takılsa bile yıkandığı yada kullanılmış olduğu.
Bir kez söyleyin zaten bir daha demez yıkamıştım şu bu diye. Hatta ayrılırken de söküp yıkayıp kaldırın,söylersiniz gelince temiz temiz takarım bunları diye ,duyurursunuz.

Neden acikca yüzüne söylemiyorsun bu çarşaf kullanılmış ben giderken seriliydi benden sonra x geldi o gitti şimdi ben geldim gene serili diyin.
Ya getir götür yapacaksınız çarşafı yada kullandiktan sonra yıkayıp katlayıp orda dolaba birakacaksiniz .sonra kv nin serdigi nevresimi geçireceksiniz . Ben olsam kv nevresim i bir güzel kirletirdim bakardım bidaha geldiğimde yiknamismi yikanmamis mi .en azından yıkamak zorunda kalır

Otel, akraba, arkadaş… neresi olursa olsun çarşaf götürürüm ve takıntım var der sererim çünkü takıntım var. Yatamam asla. Siz de söyleyin. Giderken de götürün

Ben her yil gittigim tatilde bile valizime koca pike carsaf yastik kiliflarini koyuyorum. Utanmasam yayli yatak goturcem yanimda. Asla yatmam. Pikenizi vs birakmayin orda. Yaninizda goturun getirin. Bahane bulmaya da gerek yok baskalarinin yattigi seylerde yatmak istemiyorum deyin olsun bitsin

Kendinize hemen bir hurç tahsis edin..
Gittiğinizde açın içini kendi takımınızı serin..
Giderken de yıkayın katlayın koyun hurcun içine.

Açık açık da söyleyin, bu takım benim anne.
Kimseye serme ben geldikçe kullanırım diye .

Ailesiniz , bunda çekinilecek bir şey yok. Sürekli gidilen yer..
İnsan bunu diyebilmeli.
Ayıp bir şey değil ki.

Bence de gelince kimseye bişey demeden kendi nevresiminizi serin giderken de götürün belki iyi niyetle siz geldiğinizde gerçekten yeniden yıkayıp sermiştir diye düşünmek istiyorum ama içiniz rahat etmiyorsa belki de düşündüğünüz gibidir temizlik anlayışı farklıdır annenizin soru sorarsa da yumuşatıcı alerji yapıyor ben yumuşatıcı kullanmıyorum falan dersiniz sorun olmaz ne onun kalbi kırılsın ne siz temiz olmadığına inandığınız bir nevresimle uyuyun

Kaynınızın yattığı çarşafa sizi yatırıyor. Elinizin yattığı çarşafa eşiniz. 2 kardeş aynı yerde yatsın demesine hadi bir şey demem de evli iki insanı da aynı nevresimle yatırmasın ya

Carsafınızı goturun,giderken de alın yanınıza?
Nesıne cozum bulamadınız anlamadım.
Yazın carsaf utuleyen varsa ınsan degildir buarada.3 harflıdır o gfkfgkfgk

Niye bu kadar strese girdiniz ki açık açık söyleyin ben kimsenin yattığı çarşfta yatamam diye.

Bizde de benzer şüpheler vardı, yorgana kılıf takmıyor, arkasında beyaz bişey dikili neyse nasıl anlatsam bilemedim anne ben bundan huylanıyorum ya nevresim taksyım dedim, yok kızım öyle yatırır mıyım ben her seferinde söküp yıkıyorum dedi mesela.

Sizde yataktakini sökün başka takın, ben yatamam diye kestirip atın. Ne çarşaf pike taşıyacaksınız ya

Carsafınızı goturun,giderken de alın yanınıza?
Nesıne cozum bulamadınız anlamadım.
Yazın carsaf utuleyen varsa ınsan degildir buarada.3 harflıdır o gfkfgkfgk
Yurtdışından geldiğim için zaten kendi giysilerimiz, ayakkabılarımız, ailelere sevdiklere hediyeler derken dolup taşıyor valiz, bi de çarşafa pikeye yer ayırmak ıstemıyorum valizde. O yüzden getir götür yapmak istemedim .
Çarşaflarımı yaz kış ütülerim

Sizin kullanıcı adınız çarşafta en çok ihtiyaç duyduğum şey

Di mi yaa ben bekarken, kardeşim annem babam yaşarken de kardeşimin benim havlumuz çarşafımız ayrıydı, zaten olması gereken bu. Hele evliyken çarşaf konusu sıkıntı

Yurtdışında yaşıyorsan, her gelişinde uçaktan inince yol üstünde uğra bı outlete, al bı saten takım, giderken de başımın gözümün sadakasi olsun de bırak.... Türkiye'de kaç Euro bı takım nevresim allasen, bozuklukla bile alırsın

Son düzenleme:
Bılsem ki o takım hep temiz olacak alırım tabii, zaten öncesinde de, Türkiye’de yaşarken, sıfır bi tane götürdüm bu bizim olsun her geldiğimizde bunda uyuruz diye. Yok illa ki başka seriliyor ya da bizimkinde de başkası yatıyor, ben yine yıkanmamışta uyuyorum. Yok çözümüm şu olacak, kayınvalideye giderken önce annemden temiz çarşaf alacağım orada kullanacağım, ordan giderken de annemin çarşafını söküp anneme geri vereceğim.

Valla benim de öyle olacak artık. Ya annemden getirip giderken anneme vereceğim ya da hamileliği kullanıp bu bana kokuyor koku hassasiyetim arttı, ben artık çamaşır yumuşatıcı kullanmıyorum bunu yıkayalım yumuşatıcı olmadan diyeceğim. İyice delirtirse beni artık edepsizliği ele alıp çarşaf temiz değil, biz az önce oğlunla kirlettik diyeceğim.

En güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…