- 29 Mayıs 2021
- 2.906
- 5.620
- 108
- 39
- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
-
Yurtdışında yaşıyorum bagaj hakkımı bununla doldurmak istememiştimNeden her gitmende yaninda götürüp takip dönerken evine getirip yikamiyosun.orada niye birakiyosun ki
Ama şimdi utuledim bir setYurtdışında yaşıyorum bagaj hakkımı bununla doldurmak istememiştim
Bence de gelince kimseye bişey demeden kendi nevresiminizi serin giderken de götürün belki iyi niyetle siz geldiğinizde gerçekten yeniden yıkayıp sermiştir diye düşünmek istiyorum ama içiniz rahat etmiyorsa belki de düşündüğünüz gibidir temizlik anlayışı farklıdır annenizin soru sorarsa da yumuşatıcı alerji yapıyor ben yumuşatıcı kullanmıyorum falan dersiniz sorun olmaz ne onun kalbi kırılsın ne siz temiz olmadığına inandığınız bir nevresimle uyuyunŞimdi bu size komik veya anlamsız gelebilir ama artık bende takıntı olmaya başladı. Kayınvalidemle aramda bir çarşaf davasıdır gidiyor.
Yazlıkta bir odamız var, biz gelince biz kalıyoruz biz yokken görümcemle eşi kalıyor. Veya misafir varsa o kalıyor veya kayınvalidem eşi çok horlayınca oraya geçiyor. Ama ben çarşafın ve yastık kılıflarının değiştirilmediğini düşünüyorum. Hani o yıkanmış yemiz kokan veya ütü izi kat izi olan çarşafı anlarsınız ya, işte o yok. Belli kullanılmış.
Zaten mesela eşim duşa girerken sesleniyorum ‘havlun şurda veya havlunu al’ diye kayınvalidem ‘ee banyoda da bizimki var kardeşininki var kullansın ne olacak sanki’ kafasında. Bu da çarşafla ilgili şüphemi arttırıyor. Olabilir dedim belki tak çıkar zor geliyordur kadına, bize yatak yapmak zorunda değil, ben gidince yatağı hazırlamaya çarşafı yastık kılıfını değiştirmeye başladım, bu kez gördü “ben onu yeni taktım niye değiştiriyorsun” diyor. Yeni taktım dediği bir gün önce olmadığı kesin, bir hafta mı 10 gün mü bilemiyorum ki. Bu da kar etmedi. Kendi evimden pike takımı götürdüm. “Kızım buna ne gerek var burda çarşaf dolu” diyor. “Olsun dedim ben kendiminkiyle rahat ediyorum biz gelince bunu takalım”. gidiyoruz seriyoruz, bir hafta yokuz o sırada görümcemler kalıyor geldiğimizde yine o serili. Yani bulduğum bütün çözümleri ekarte etti. Temiz çarşafta yatmak istiyorum yaa çok şey mi istiyorum. Hayır yani belki insanlar sevişiyor orda, olabilir, vücut salgısı salya vs bulaşabilir bunlar çok iğrenç geliyor bana.
Şimdi bayramda görümcemler orda, bayram sonrası yine yolculuk var bize (gitmeyin demeyin yurtdışındayız elbette aile ziyaretine gelip 2 hafta kalıyoruz ve hava sıcak olduğu için de yazlıkta oluyoruz) bana akıl verin nasıl bu çarşaf krizini aşarız?
Carsafınızı goturun,giderken de alın yanınıza?Şimdi bu size komik veya anlamsız gelebilir ama artık bende takıntı olmaya başladı. Kayınvalidemle aramda bir çarşaf davasıdır gidiyor.
Yazlıkta bir odamız var, biz gelince biz kalıyoruz biz yokken görümcemle eşi kalıyor. Veya misafir varsa o kalıyor veya kayınvalidem eşi çok horlayınca oraya geçiyor. Ama ben çarşafın ve yastık kılıflarının değiştirilmediğini düşünüyorum. Hani o yıkanmış yemiz kokan veya ütü izi kat izi olan çarşafı anlarsınız ya, işte o yok. Belli kullanılmış.
Zaten mesela eşim duşa girerken sesleniyorum ‘havlun şurda veya havlunu al’ diye kayınvalidem ‘ee banyoda da bizimki var kardeşininki var kullansın ne olacak sanki’ kafasında. Bu da çarşafla ilgili şüphemi arttırıyor. Olabilir dedim belki tak çıkar zor geliyordur kadına, bize yatak yapmak zorunda değil, ben gidince yatağı hazırlamaya çarşafı yastık kılıfını değiştirmeye başladım, bu kez gördü “ben onu yeni taktım niye değiştiriyorsun” diyor. Yeni taktım dediği bir gün önce olmadığı kesin, bir hafta mı 10 gün mü bilemiyorum ki. Bu da kar etmedi. Kendi evimden pike takımı götürdüm. “Kızım buna ne gerek var burda çarşaf dolu” diyor. “Olsun dedim ben kendiminkiyle rahat ediyorum biz gelince bunu takalım”. gidiyoruz seriyoruz, bir hafta yokuz o sırada görümcemler kalıyor geldiğimizde yine o serili. Yani bulduğum bütün çözümleri ekarte etti. Temiz çarşafta yatmak istiyorum yaa çok şey mi istiyorum. Hayır yani belki insanlar sevişiyor orda, olabilir, vücut salgısı salya vs bulaşabilir bunlar çok iğrenç geliyor bana.
Şimdi bayramda görümcemler orda, bayram sonrası yine yolculuk var bize (gitmeyin demeyin yurtdışındayız elbette aile ziyaretine gelip 2 hafta kalıyoruz ve hava sıcak olduğu için de yazlıkta oluyoruz) bana akıl verin nasıl bu çarşaf krizini aşarız?
Yurtdışından geldiğim için zaten kendi giysilerimiz, ayakkabılarımız, ailelere sevdiklere hediyeler derken dolup taşıyor valiz, bi de çarşafa pikeye yer ayırmak ıstemıyorum valizde. O yüzden getir götür yapmak istemedim .Carsafınızı goturun,giderken de alın yanınıza?
Nesıne cozum bulamadınız anlamadım.
Yazın carsaf utuleyen varsa ınsan degildir buarada.3 harflıdır o gfkfgkfgk
Sizin kullanıcı adınız çarşafta en çok ihtiyaç duyduğum şeyKendinize hemen bir hurç tahsis edin..
Gittiğinizde açın içini kendi takımınızı serin..
Giderken de yıkayın katlayın koyun hurcun içine.
Açık açık da söyleyin, bu takım benim anne.
Kimseye serme ben geldikçe kullanırım diye .
Ailesiniz , bunda çekinilecek bir şey yok. Sürekli gidilen yer..
İnsan bunu diyebilmeli.
Ayıp bir şey değil ki.
Enerjınıze saglıkÇarşaflarımı yaz kış ütülerim
Di mi yaa ben bekarken, kardeşim annem babam yaşarken de kardeşimin benim havlumuz çarşafımız ayrıydı, zaten olması gereken bu. Hele evliyken çarşaf konusu sıkıntıKaynınızın yattığı çarşafa sizi yatırıyor. Elinizin yattığı çarşafa eşiniz. 2 kardeş aynı yerde yatsın demesine hadi bir şey demem de evli iki insanı da aynı nevresimle yatırmasın ya
Yurtdışında yaşıyorsan, her gelişinde uçaktan inince yol üstünde uğra bı outlete, al bı saten takım, giderken de başımın gözümün sadakasi olsun de bırak.... Türkiye'de kaç Euro bı takım nevresim allasen, bozuklukla bile alırsınYurtdışından geldiğim için zaten kendi giysilerimiz, ayakkabılarımız, ailelere sevdiklere hediyeler derken dolup taşıyor valiz, bi de çarşafa pikeye yer ayırmak ıstemıyorum valizde. O yüzden getir götür yapmak istemedim .
Çarşaflarımı yaz kış ütülerim
Bılsem ki o takım hep temiz olacak alırım tabii, zaten öncesinde de, Türkiye’de yaşarken, sıfır bi tane götürdüm bu bizim olsun her geldiğimizde bunda uyuruz diye. Yok illa ki başka seriliyor ya da bizimkinde de başkası yatıyor, ben yine yıkanmamışta uyuyorum. Yok çözümüm şu olacak, kayınvalideye giderken önce annemden temiz çarşaf alacağım orada kullanacağım, ordan giderken de annemin çarşafını söküp anneme geri vereceğim.Yurtdışında yaşıyorsan uçaktan inince yol üstünde uğra bı outlete, al bı saten takım, giderken de başımın gözümün sadakasi olsun de bırak.... Türkiye'de kaç Euro bı takım nevresim allasen, bozuklukla bile alırsın
Valla benim de öyle olacak artık. Ya annemden getirip giderken anneme vereceğim ya da hamileliği kullanıp bu bana kokuyor koku hassasiyetim arttı, ben artık çamaşır yumuşatıcı kullanmıyorum bunu yıkayalım yumuşatıcı olmadan diyeceğim. İyice delirtirse beni artık edepsizliği ele alıp çarşaf temiz değil, biz az önce oğlunla kirlettik diyeceğim.Niye bu kadar strese girdiniz ki açık açık söyleyin ben kimsenin yattığı çarşfta yatamam diye.
Bizde de benzer şüpheler vardı, yorgana kılıf takmıyor, arkasında beyaz bişey dikili neyse nasıl anlatsam bilemedimanne ben bundan huylanıyorum ya nevresim taksyım dedim, yok kızım öyle yatırır mıyım ben her seferinde söküp yıkıyorum dedi mesela.
Sizde yataktakini sökün başka takın, ben yatamam diye kestirip atın. Ne çarşaf pike taşıyacaksınız ya
En güzeli.Bılsem ki o takım hep temiz olacak alırım tabii, zaten öncesinde de, Türkiye’de yaşarken, sıfır bi tane götürdüm bu bizim olsun her geldiğimizde bunda uyuruz diye. Yok illa ki başka seriliyor ya da bizimkinde de başkası yatıyor, ben yine yıkanmamışta uyuyorum. Yok çözümüm şu olacak, kayınvalideye giderken önce annemden temiz çarşaf alacağım orada kullanacağım, ordan giderken de annemin çarşafını söküp anneme geri vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?