Kirli çarşaf meselesi

Çarşafınızı yastık kılıfınızı valize koyun sorun çözülsün

Ben kayinvalidemde 1 ay falan duruyorum orda çarşafım var onu takiyorum arada da yıkıyorum yaz olduğu için hemen kuruyor. Sonra kayinavlidem onu kaldırıyor bir dahaki seneye tekrar.
Siz de görürseniz o çarşafı yine tozlanmistir falan deyip yıkayın veya carsaf getirip gotureceksiniz

Ayyyy ayyy benim kaynanam da boylr. 7/24 sirf oturmamak icin ev temizler, ama hijyen denen sey kòylerine uğramamış. Annemin evinde anneme yatiya gelebilecek kisilerin (teyzem ve biz) kendilerine ayri yorgani nevresim takimi yastigi vardir, herkese sdece kendisininkini verir ve 1 gun bile kalsak yikar bi dahaki gelisimize yine degistirir. Kayinvalideme gidiyoruz, dolaptan, cekyat altindan yığınlarin arasindan rasgele birkac parca ceker cikarir. Alin bunu kullanin der. Leş kokuyo, yastiklarin rengi degismis. Korkunc ötesi. Hep derdim esime, kesin bunlari yikamiyo ölücem midem bulaniyo diye. Simdi tasınma hazirligi yapiyor, gecen gun telefonda dedi ki, "işte ben de evi topluyorum, yastiklarin yuzlerini cikardim yikadim hazirladim" Ohaaaaaaaa Tasınma doneminde yapilacak iş niteligi tasiyor onun icin yastik kilifi yikamak. Zaten bu devirde hala sofraya 1 su bardagi geliyor. Midesizlik diz boyu yaa. Nefret ediyorum bu kafadan.

Siz gebesiniz diye hatırlıyorum :) Koku hassasiyetim oluştu . O yüzden kendi deterjanimla yikadiklarimi kullanicam dersiniz . Herşey kokuyor bana kişisel algılamayın diyin ,bence anlayışla karşılarlar.
Gebelik seneye bitecek. Kadin temiz carsafta yatmak istedigi icin izahat vermek zorunda mi ya? Allahim napicaz boyle sığ kafali kaynanalarla . Ben de yastiga basortumu serip yatiyorum mecbur Lanet olsun biktim vallahi

Gebelik seneye bitecek. Kadin temiz carsafta yatmak istedigi icin izahat vermek zorunda mi ya? Allahim napicaz boyle sığ kafali kaynanalarla . Ben de yastiga basortumu serip yatiyorum mecbur Lanet olsun biktim vallahi
Konu sahibinin kayınvalidesi yeni değiştim diyordu ( öyle hatırlıyorum ) Mecbur bir şekilde gönül kırmadan izahat verecek , çözümler bulacak. Herkesin temizlik anlayışı bir değil açıkçası . Ben kendi evimde iki mak.üc güne değiştiriyorum yaz zaten ki ikimizde sabah akşam dus alıyoruz ona rağmen tiksiniyorum . Konu aile olunca orada işler karisiyor . Gitmeseniz olmuyor gidince mecbur çareler üretiliyor . Yerinizde olsam ne yapardım bilmiyorum açıkçası

Yaaa demeyin, inşallah benimki de en son taşınırken yıkamamıştır. Yastık kılıfı bu yaa, terliyoruz saçın yağı geçiyor ıyyy. Ay artık gider gitmez bilerek yatağa birşey döküp tüh bak görüyor musun sakar ben, kirlettim deyip söküp yıkayıp sereceğim

Gider gitmez valizi boşaltırken yatağa çarşafa birşeyler döküverin yanlışlıkla :) sonra tüh vah diyerek takarsınz yeni çarşafı
Ucuz yollu birkaç tüp krem alıp, yatağa koyup kapağı açıkken üstüne oturuvereceğim yanlışlıkla veya annemden takım getirip serip giderken de toplayıp anneme götüreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…