- 14 Nisan 2022
- 542
- 550
- 33
- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
-
Çarşafınızı yastık kılıfınızı valize koyun sorun çözülsünŞimdi bu size komik veya anlamsız gelebilir ama artık bende takıntı olmaya başladı. Kayınvalidemle aramda bir çarşaf davasıdır gidiyor.
Yazlıkta bir odamız var, biz gelince biz kalıyoruz biz yokken görümcemle eşi kalıyor. Veya misafir varsa o kalıyor veya kayınvalidem eşi çok horlayınca oraya geçiyor. Ama ben çarşafın ve yastık kılıflarının değiştirilmediğini düşünüyorum. Hani o yıkanmış yemiz kokan veya ütü izi kat izi olan çarşafı anlarsınız ya, işte o yok. Belli kullanılmış.
Zaten mesela eşim duşa girerken sesleniyorum ‘havlun şurda veya havlunu al’ diye kayınvalidem ‘ee banyoda da bizimki var kardeşininki var kullansın ne olacak sanki’ kafasında. Bu da çarşafla ilgili şüphemi arttırıyor. Olabilir dedim belki tak çıkar zor geliyordur kadına, bize yatak yapmak zorunda değil, ben gidince yatağı hazırlamaya çarşafı yastık kılıfını değiştirmeye başladım, bu kez gördü “ben onu yeni taktım niye değiştiriyorsun” diyor. Yeni taktım dediği bir gün önce olmadığı kesin, bir hafta mı 10 gün mü bilemiyorum ki. Bu da kar etmedi. Kendi evimden pike takımı götürdüm. “Kızım buna ne gerek var burda çarşaf dolu” diyor. “Olsun dedim ben kendiminkiyle rahat ediyorum biz gelince bunu takalım”. gidiyoruz seriyoruz, bir hafta yokuz o sırada görümcemler kalıyor geldiğimizde yine o serili. Yani bulduğum bütün çözümleri ekarte etti. Temiz çarşafta yatmak istiyorum yaa çok şey mi istiyorum. Hayır yani belki insanlar sevişiyor orda, olabilir, vücut salgısı salya vs bulaşabilir bunlar çok iğrenç geliyor bana.
Şimdi bayramda görümcemler orda, bayram sonrası yine yolculuk var bize (gitmeyin demeyin yurtdışındayız elbette aile ziyaretine gelip 2 hafta kalıyoruz ve hava sıcak olduğu için de yazlıkta oluyoruz) bana akıl verin nasıl bu çarşaf krizini aşarız?
Gebelik seneye bitecek. Kadin temiz carsafta yatmak istedigi icin izahat vermek zorunda mi ya? Allahim napicaz boyle sığ kafali kaynanalarla . Ben de yastiga basortumu serip yatiyorum mecbur Lanet olsun biktim vallahiSiz gebesiniz diye hatırlıyorum :) Koku hassasiyetim oluştu . O yüzden kendi deterjanimla yikadiklarimi kullanicam dersiniz . Herşey kokuyor bana kişisel algılamayın diyin ,bence anlayışla karşılarlar.
Konu sahibinin kayınvalidesi yeni değiştim diyordu ( öyle hatırlıyorum ) Mecbur bir şekilde gönül kırmadan izahat verecek , çözümler bulacak. Herkesin temizlik anlayışı bir değil açıkçası . Ben kendi evimde iki mak.üc güne değiştiriyorum yaz zaten ki ikimizde sabah akşam dus alıyoruz ona rağmen tiksiniyorum . Konu aile olunca orada işler karisiyor . Gitmeseniz olmuyor gidince mecbur çareler üretiliyor . Yerinizde olsam ne yapardım bilmiyorum açıkçasıGebelik seneye bitecek. Kadin temiz carsafta yatmak istedigi icin izahat vermek zorunda mi ya? Allahim napicaz boyle sığ kafali kaynanalarla . Ben de yastiga basortumu serip yatiyorum mecbur Lanet olsun biktim vallahi
Yaaa demeyin, inşallah benimki de en son taşınırken yıkamamıştır. Yastık kılıfı bu yaa, terliyoruz saçın yağı geçiyor ıyyy. Ay artık gider gitmez bilerek yatağa birşey döküp tüh bak görüyor musun sakar ben, kirlettim deyip söküp yıkayıp sereceğimAyyyy ayyy benim kaynanam da boylr. 7/24 sirf oturmamak icin ev temizler, ama hijyen denen sey kòylerine uğramamış. Annemin evinde anneme yatiya gelebilecek kisilerin (teyzem ve biz) kendilerine ayri yorgani nevresim takimi yastigi vardir, herkese sdece kendisininkini verir ve 1 gun bile kalsak yikar bi dahaki gelisimize yine degistirir. Kayinvalideme gidiyoruz, dolaptan, cekyat altindan yığınlarin arasindan rasgele birkac parca ceker cikarir. Alin bunu kullanin der. Leş kokuyo, yastiklarin rengi degismis. Korkunc ötesi. Hep derdim esime, kesin bunlari yikamiyo ölücem midem bulaniyo diye. Simdi tasınma hazirligi yapiyor, gecen gun telefonda dedi ki, "işte ben de evi topluyorum, yastiklarin yuzlerini cikardim yikadim hazirladim" Ohaaaaaaaa Tasınma doneminde yapilacak iş niteligi tasiyor onun icin yastik kilifi yikamak. Zaten bu devirde hala sofraya 1 su bardagi geliyor. Midesizlik diz boyu yaa. Nefret ediyorum bu kafadan.
Ucuz yollu birkaç tüp krem alıp, yatağa koyup kapağı açıkken üstüne oturuvereceğim yanlışlıklaGider gitmez valizi boşaltırken yatağa çarşafa birşeyler döküverin yanlışlıkla :) sonra tüh vah diyerek takarsınz yeni çarşafı
Her şekilde halledersiniz :)Ucuz yollu birkaç tüp krem alıp, yatağa koyup kapağı açıkken üstüne oturuvereceğim yanlışlıklaveya annemden takım getirip serip giderken de toplayıp anneme götüreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?