- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
-
Ahhaaa bu süper bi fikir ki eşim de şahit ciddi koku hassasiyetim var. Dün kurabiye yaptım elime sinen tereyağı kokusundan yiyemedimSiz gebesiniz diye hatırlıyorum :) Koku hassasiyetim oluştu . O yüzden kendi deterjanimla yikadiklarimi kullanicam dersiniz . Herşey kokuyor bana kişisel algılamayın diyin ,bence anlayışla karşılarlar.
Hahha kayinvalidemin kiymetini bileyim bende bari :) her gittiğimde ütülü pırıl pırıl carsafta yatıyorumAhhaaa bu süper bi fikir ki eşim de şahit ciddi koku hassasiyetim var. Dün kurabiye yaptım elime sinen tereyağı kokusundan yiyemedim
ben yurt disinda oyle bir aileye denk geldim. lif var banyoda kullanabilirsin dediler tabi kullanmadim dunyanin en hizli dusunu alip ciktim. lifi tekrar sorunca da goremedim dedim cunku 1 tane vardi o da kullanilmisti. oradaydi pembe olan hepimiz onu kullaniyoruz dedilerEskiden olsa "aynı havluyu kullanırız" ifadesine şaşırırdım ama ismi lazım değil bazi akrabalarım karı koca aynı lifi kullanıyorlar.
Çıkarırken takarken veya makineye atarken veya asarken Görüyor ve aaa kızım ben onu zaten yeni serdim sen niye çıkarıyorsun yıkıyorsun diyor alınıyor. Hatta artık görmeden de biz daha odaya girerken çarşafı yeni sermiştim temiz diyoryikanmis temiz nevresim hic olmuyor mu kayinvalidenizde yedek olarak? ben krizi anlamadim. mesela gittiniz geldiniz 1 hafta yoktunuz o sirada gorumce yatti, o nevresimleri cikarip yikayip yerine yenisini serin. kayinvalide buna nasil engel olacak ki?
Carsafinizi yanınızda götürün. Ben guvenmedigim yere göturuyorum. Zor ama yapıyorum.Şimdi bu size komik veya anlamsız gelebilir ama artık bende takıntı olmaya başladı. Kayınvalidemle aramda bir çarşaf davasıdır gidiyor.
Yazlıkta bir odamız var, biz gelince biz kalıyoruz biz yokken görümcemle eşi kalıyor. Veya misafir varsa o kalıyor veya kayınvalidem eşi çok horlayınca oraya geçiyor. Ama ben çarşafın ve yastık kılıflarının değiştirilmediğini düşünüyorum. Hani o yıkanmış yemiz kokan veya ütü izi kat izi olan çarşafı anlarsınız ya, işte o yok. Belli kullanılmış.
Zaten mesela eşim duşa girerken sesleniyorum ‘havlun şurda veya havlunu al’ diye kayınvalidem ‘ee banyoda da bizimki var kardeşininki var kullansın ne olacak sanki’ kafasında. Bu da çarşafla ilgili şüphemi arttırıyor. Olabilir dedim belki tak çıkar zor geliyordur kadına, bize yatak yapmak zorunda değil, ben gidince yatağı hazırlamaya çarşafı yastık kılıfını değiştirmeye başladım, bu kez gördü “ben onu yeni taktım niye değiştiriyorsun” diyor. Yeni taktım dediği bir gün önce olmadığı kesin, bir hafta mı 10 gün mü bilemiyorum ki. Bu da kar etmedi. Kendi evimden pike takımı götürdüm. “Kızım buna ne gerek var burda çarşaf dolu” diyor. “Olsun dedim ben kendiminkiyle rahat ediyorum biz gelince bunu takalım”. gidiyoruz seriyoruz, bir hafta yokuz o sırada görümcemler kalıyor geldiğimizde yine o serili. Yani bulduğum bütün çözümleri ekarte etti. Temiz çarşafta yatmak istiyorum yaa çok şey mi istiyorum. Hayır yani belki insanlar sevişiyor orda, olabilir, vücut salgısı salya vs bulaşabilir bunlar çok iğrenç geliyor bana.
Şimdi bayramda görümcemler orda, bayram sonrası yine yolculuk var bize (gitmeyin demeyin yurtdışındayız elbette aile ziyaretine gelip 2 hafta kalıyoruz ve hava sıcak olduğu için de yazlıkta oluyoruz) bana akıl verin nasıl bu çarşaf krizini aşarız?
Midemiz kalmamıştır.ben yurt disinda oyle bir aileye denk geldim. lif var banyoda kullanabilirsin dediler tabi kullanmadim dunyanin en hizli dusunu alip ciktim. lifi tekrar sorunca da goremedim dedim cunku 1 tane vardi o da kullanilmisti. oradaydi pembe olan hepimiz onu kullaniyoruz dediler
Kendimi gördüm okuyunca bende asla ama asla başkasının yattığı yastıkta carsafta yorganda yatmam yatamamŞimdi bu size komik veya anlamsız gelebilir ama artık bende takıntı olmaya başladı. Kayınvalidemle aramda bir çarşaf davasıdır gidiyor.
Yazlıkta bir odamız var, biz gelince biz kalıyoruz biz yokken görümcemle eşi kalıyor. Veya misafir varsa o kalıyor veya kayınvalidem eşi çok horlayınca oraya geçiyor. Ama ben çarşafın ve yastık kılıflarının değiştirilmediğini düşünüyorum. Hani o yıkanmış yemiz kokan veya ütü izi kat izi olan çarşafı anlarsınız ya, işte o yok. Belli kullanılmış.
Zaten mesela eşim duşa girerken sesleniyorum ‘havlun şurda veya havlunu al’ diye kayınvalidem ‘ee banyoda da bizimki var kardeşininki var kullansın ne olacak sanki’ kafasında. Bu da çarşafla ilgili şüphemi arttırıyor. Olabilir dedim belki tak çıkar zor geliyordur kadına, bize yatak yapmak zorunda değil, ben gidince yatağı hazırlamaya çarşafı yastık kılıfını değiştirmeye başladım, bu kez gördü “ben onu yeni taktım niye değiştiriyorsun” diyor. Yeni taktım dediği bir gün önce olmadığı kesin, bir hafta mı 10 gün mü bilemiyorum ki. Bu da kar etmedi. Kendi evimden pike takımı götürdüm. “Kızım buna ne gerek var burda çarşaf dolu” diyor. “Olsun dedim ben kendiminkiyle rahat ediyorum biz gelince bunu takalım”. gidiyoruz seriyoruz, bir hafta yokuz o sırada görümcemler kalıyor geldiğimizde yine o serili. Yani bulduğum bütün çözümleri ekarte etti. Temiz çarşafta yatmak istiyorum yaa çok şey mi istiyorum. Hayır yani belki insanlar sevişiyor orda, olabilir, vücut salgısı salya vs bulaşabilir bunlar çok iğrenç geliyor bana.
Şimdi bayramda görümcemler orda, bayram sonrası yine yolculuk var bize (gitmeyin demeyin yurtdışındayız elbette aile ziyaretine gelip 2 hafta kalıyoruz ve hava sıcak olduğu için de yazlıkta oluyoruz) bana akıl verin nasıl bu çarşaf krizini aşarız?
Bukadar dert edilcek ne varElbette ben kendi çarşafımı sererim giderken de çıkarırım zaten. Yapmak zorunda değil, ama böyle yapınca da işte ‘e temizdi zaten’ vs diyor ‘ben yeni seriyorum’ diyor alınıyor. Ben giderken sökünce benden sonra gelene yarıyor muhtemelen ama ben de temiz yatmak istiyorum yaaa yani bir gece de olsa başkası yatacaksa yenilenir
Neden her gitmende yaninda götürüp takip dönerken evine getirip yikamiyosun.orada niye birakiyosun kiŞimdi bu size komik veya anlamsız gelebilir ama artık bende takıntı olmaya başladı. Kayınvalidemle aramda bir çarşaf davasıdır gidiyor.
Ben olsam anne bu ruj izi neÇarşaf ser ve yatağın yanlarına sokulan kısma rujla iz bırak
sonrasında gittiğinde kv o yıkandı temiz derse aç oraya bak ee bu ne bıraktığım ruj izi duruyor çarşafın sadece ortası mı yıkandı dersin
Kayınvalidemler ile ortak kaldığımız bir yayla evi var. Kendi odamız var. Kayınvalidemin de asla dikkat edeceğini onemseyecegini sanmıyorum o yüzden her seferinde evden götürüyorum valla. Yeni degistim derse de umurumda olmaz. Söyledim de o söylemeden zaten ben biraz takıntılı bir insanım bu konularda değişmezsem tiklenirim dedimŞimdi bu size komik veya anlamsız gelebilir ama artık bende takıntı olmaya başladı. Kayınvalidemle aramda bir çarşaf davasıdır gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?