Kirli çarşaf meselesi

Siz gebesiniz diye hatırlıyorum :) Koku hassasiyetim oluştu . O yüzden kendi deterjanimla yikadiklarimi kullanicam dersiniz . Herşey kokuyor bana kişisel algılamayın diyin ,bence anlayışla karşılarlar.
Ahhaaa bu süper bi fikir ki eşim de şahit ciddi koku hassasiyetim var. Dün kurabiye yaptım elime sinen tereyağı kokusundan yiyemedim

Bende eşimin ailesinin yazlık evine gittiğimde kendi çarşafımı götürüp geri getiriyorum çünkü bizden sonra çok kalmıyor, yada ben tek gidiyorum bir daha ev kapalı kalıyor kim yıkayıp kurutup kaldırsın diyorum. Böyle bir sorun yaşamadım ama aklıma siz yorulmayın ben hallederim bahanesi geldi dönüşte anneye bırakın yada o sabah cıkarıp yıkayın hemen kurur ztn

yikanmis temiz nevresim hic olmuyor mu kayinvalidenizde yedek olarak? ben krizi anlamadim. mesela gittiniz geldiniz 1 hafta yoktunuz o sirada gorumce yatti, o nevresimleri cikarip yikayip yerine yenisini serin. kayinvalide buna nasil engel olacak ki?

Eskiden olsa "aynı havluyu kullanırız" ifadesine şaşırırdım ama ismi lazım değil bazi akrabalarım karı koca aynı lifi kullanıyorlar.
ben yurt disinda oyle bir aileye denk geldim. lif var banyoda kullanabilirsin dediler tabi kullanmadim dunyanin en hizli dusunu alip ciktim. lifi tekrar sorunca da goremedim dedim cunku 1 tane vardi o da kullanilmisti. oradaydi pembe olan hepimiz onu kullaniyoruz dediler

yikanmis temiz nevresim hic olmuyor mu kayinvalidenizde yedek olarak? ben krizi anlamadim. mesela gittiniz geldiniz 1 hafta yoktunuz o sirada gorumce yatti, o nevresimleri cikarip yikayip yerine yenisini serin. kayinvalide buna nasil engel olacak ki?
Çıkarırken takarken veya makineye atarken veya asarken Görüyor ve aaa kızım ben onu zaten yeni serdim sen niye çıkarıyorsun yıkıyorsun diyor alınıyor. Hatta artık görmeden de biz daha odaya girerken çarşafı yeni sermiştim temiz diyor

Merhaba, benim kayınvalidem titizlikte uç noktadır. Kendisi evlendiğimizde aile yazlığında kalırken kullanacağınız çarşafları yastıkları havluları alın bazanın altına koyun dedi:) Baza altında nevresim takımımız pikemiz yastıklarımız ve havlularımız var. Yazlıktan ayrılırken hepsini çıkarırım kurutur kaldırırım. Dönüşte de kendim sererim:)
Boynum ağrıyor deyip yastıklarınızla birlikte çarşaflarınızı götürün. Çıkarken de poşetleyip güvenlik bandı gibi bantlayın:)))

Carsafinizi yanınızda götürün. Ben guvenmedigim yere göturuyorum. Zor ama yapıyorum.

Midemiz kalmamıştır.

Benim kayınvalidem de hiç dikkat etmez kaynımın yattığı çarşaflarda yatırmaya kalkmıştı bizi ben her seferinde götürüyorum kendim seriyorum Bi yere giderken toplayıp valize koyuyorum dönünce tekrar seriyorum başka çözüm bulamadım. Gündüz biz evde yokken bile gelip birisi uzanabiliyor malesef

Kendimi gördüm okuyunca bende asla ama asla başkasının yattığı yastıkta carsafta yorganda yatmam yatamam hele havlu assslaaaaa neyseki eşim de aynı benim gibi
Gittiğim yere kesinlikle yastigimi bile gotururum
Getir götür yapın KV ye de direkt söyleyin temiz de olsa ben rahat edemiyorum diye

Bukadar dert edilcek ne var
Alın 2-3 takım dursun orda niye taşıyorsunuz ordan oraya, yıkayın ütüleyin birtek siz kullanın, dönmeden çıkarın atın makinaya oldu bitti
Birşey derse herkes aynı yatağı kullanıyor ama ben kendi nevresimimi kullanmak istiyorum böyle rahat ediyorum, benimkileride başkasasın serme lütfen deyip geçin.

Neden her gitmende yaninda götürüp takip dönerken evine getirip yikamiyosun.orada niye birakiyosun ki

Ben olsam anne bu ruj izi ne derim alev alsın ortalık
Hem yıkadım dediğine yansın hem ruj izine

Kayınvalidemler ile ortak kaldığımız bir yayla evi var. Kendi odamız var. Kayınvalidemin de asla dikkat edeceğini onemseyecegini sanmıyorum o yüzden her seferinde evden götürüyorum valla. Yeni degistim derse de umurumda olmaz. Söyledim de o söylemeden zaten ben biraz takıntılı bir insanım bu konularda değişmezsem tiklenirim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…