kırksonu

nutraks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
2.299
299
173
slm kızlar doğum yapalı 44 gün oldu.37 de falan kanamam bitmişti normal rengine dönmüştü.41.gğn dr ye gittim smear alındı rahimden o gün hafif bi leke geldi ertesi gün de çok az geldibugün daha fazla geldi bu ne şimdi kırksonu diye bişey varmış.ben bu durumda ne yapabilirm ne yapamam çok merak ediyorum.açıkçası kocamı çoook özledmm ama bişey yapamadık halane olur bilgisiolan bişeyler söylesinnn

kanaman bitmiş kocanla birlikte olmak için daha ne bekliyorsun anlamadım.her kadında 40 sonu olcak diye birşey yok. belki sütün koruyacak seni.

kanaman bitmiş kocanla birlikte olmak için daha ne bekliyorsun anlamadım.her kadında 40 sonu olcak diye birşey yok. belki sütün koruyacak seni.

Canim benim sutun koruyacak diye bisey yokkkk bu inanislara aldanma sakin.binlerce korunma yontemi var.aksi ispatlanmis bi mevzu bu sut korur soylemi hikaye yani

Canim benim sutun koruyacak diye bisey yokkkk bu inanislara aldanma sakin.binlerce korunma yontemi var.aksi ispatlanmis bi mevzu bu sut korur soylemi hikaye yani

ben anlatamadım galiba yada yanlış anlaşıldım. arkadaşım; burda mevzu korunma yöntemi değil, mevzu konu sahibinin kanamalarını dert edip eşiyle birlikte olamayışı. şu zamanda süt koruması diye birşeye güvenip birliktelik yaşamak ahmaklık olur heralde

belki sütün koruyacak seni.

ben bu cümleniz üzerine fikrimi söyledim.eşiyle beraber olma konusuna gelince eğer kanama devam ediyosa bi kaç gün daha beklemenin zararı olmaz.hijyen açısından pek de hoş bi durum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…