- 29 Mart 2024
- 216
- -56
- 29
-
- Konu Sahibi ikicocukannesiyim
Kırklareli'de de fiyatlar İstanbul'dan farksız; gidecekseniz bunu da düşünerek gidin.Herkese selamlar
Eşimde bende İstanbul doğumluyuz 2 küçük çocuğumuz var. Eşim memur İstanbul’da kiralık bir dairede oturuyoruz, ev sahibimiz şuan çıkmamızı istiyor muhtemelen daha yüksek fiyatlara vericek normale göre içinde olduğumuz için uygun oturuyoruz çünkü.Eşimde bende daha sakin bi hayatımız olsun hep istedik İstanbul’un kalabalığından kargasasindan açıkçası cok sıkıldık eşim tayinini oraya aldırabilirse gidelim diyor gitti merkezini gezdik sakin düzenli bi şehir cok ufak zaten merkezi falanda. Ama emin olamıyoruz tabi acaba olumlu olumsuz ne gibi durumlar olur diye . Mesela hiç AVM insanı falan da değiliz istanbuldada fırsat buldukca dogaya kacariz.alışverişlerimizi online ağırlıklı yaparız . Tüm çevremiz İstanbul da. Eşim ona da şey diyor iki haftada bir gider geliriz diyor sonucta bi karsiya gecsek 2 saat sürüyor diyor . Yani kafamız baya karışık fikir verirseniz çok sevinirim
Evet ona bakıyorum neredeyse aynı gerçekten sadece fiyat odaklı değiliz ama diğer artı eksileri merak ediyorumKırklareli'de de fiyatlar İstanbul'dan farksız; gidecekseniz bunu da düşünerek gidin.
Ucuz mu daHerkese selamlar
Eşimde bende İstanbul doğumluyuz 2 küçük çocuğumuz var. Eşim memur İstanbul’da kiralık bir dairede oturuyoruz, ev sahibimiz şuan çıkmamızı istiyor muhtemelen daha yüksek fiyatlara vericek normale göre içinde olduğumuz için uygun oturuyoruz çünkü.Eşimde bende daha sakin bi hayatımız olsun hep istedik İstanbul’un kalabalığından kargasasindan açıkçası cok sıkıldık eşim tayinini oraya aldırabilirse gidelim diyor gitti merkezini gezdik sakin düzenli bi şehir cok ufak zaten merkezi falanda. Ama emin olamıyoruz tabi acaba olumlu olumsuz ne gibi durumlar olur diye . Mesela hiç AVM insanı falan da değiliz istanbuldada fırsat buldukca dogaya kacariz.alışverişlerimizi online ağırlıklı yaparız . Tüm çevremiz İstanbul da. Eşim ona da şey diyor iki haftada bir gider geliriz diyor sonucta bi karsiya gecsek 2 saat sürüyor diyor . Yani kafamız baya karışık fikir verirseniz çok sevinirim
Çok sosyal değilim ama hangi açıdan ucuz bir şehir değilkarşıya geçmek 2 saat sürüyor ama kırklareliye gidip gelirken yaktığın benzin, yol ücretleri vs sebepli 2 haftada bir gidip gelmek maddi olarak zorlar.zaten bir süre sonra yorar bıktırır da. Kırklareli de çok ucuz bir şehir değil, o açıdan bir daha araştırın. Bir de burada çok sosyal bir insansanız, çevrenizle çok git gel oturalım kalkalım yapıyorsanız bu taşınma sizi bunalıma sokmasın?
Bizde trakyaliyiz zaten eşimde bende o konuda zorlanmayız sanırımTeyzemler Kırklareli Pınarhisarda yaşıyor. O kadar küçük yer size uymaz ama şehir merkezini seversiniz diye düşünüyorum. Oğlanın yüzme dersinde bir hanımla konuşmuştuk, Kırklareliden taşınmışlar çok özlüyorum demişti. Ayrıca Trakya insanı iyidir, sıkıntısız yaşar gidersiniz.
Şehri bilmiyorum ama zaten haftaiçimiz çalışmakla geçiyor, akşam evde oluyoruz. Haftasonu ve izinlerde herkes istediği yere gidiyor. Yaşanılan şehri yaşayamıyoruz pekHerkese selamlar
Merhaba biraz daha anlatırmısnz yorumunuzu şimdi gördüm nerde oturuyorsunuz biz gelip bir kaç gün kaldık şehri tanımak için istasyon tarafını çok sevdimKonunuzu tesadüfen gördüm..Kırklareline 1 sene önce İstanbuldan gelip yerleştik...Ne aradığınıza bağlı aslında..Merkez küçük bir yer avm minicik ...Ama insanları candan..Bilmiyorum çocukluğum belki bir ilçede geçtiğinden çocuklarımında böyle yaşamasını istediğimden seviyor olabilirim..İstanbuldan çocuklar için uzaklaşmak istedim bende.Kızım da çok mutlu her yer neredeyse yürüme mesafesi.İstanbulun telaşı koşturması burada yok..Güleceksiniz ama bazen insanların stressiz oluşu sinir bozuyor..Relaks bir ortam yani..Sabah akşam gidilebilecek kafeler oyun alanları çaybahçeleri var..Alışveriş işini istanbuldayken de internetten hallediyordum burda da öyle yapıyorum..Piknik alanları çok çocuklarla keyif yapabiliyoruz..İstanbulda en basit bir yere gtmek istesen masrafı ayrı, trafik stresi ayrı ,zaman kaybı ve karmakarışık insan profili.. Ne bezmişim yaaa resmen yazdıkça yazasım geliyor..