adam baska bir alternatif bulunca ayrılır bu tip erkekler böyledir sen onu bekledipinle kalırsın. özel de calısıyor diye aksam evine gelmiyormu arkdaslarıtla yemege gitmiyormuSanırım haklısınız
Ama biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım
Bir de çok sordum yeterince sevmiyorsan söyle, söylemiyor böyle bişey yanlış anlıyorsun diyor
Zaman kaybı canım. Yok mu hastanede dahiliyeci, göz doktoru falanKonuşurken hep yazar, günaydın canım, iyi geceler hayatım. En fazla romantikligi bu
Söyledim, beni yeterince sevmiyor gibi davraniyorsun dedim. Yanlış anlıyorsun dedi. Ama çok seviyorum demedi tabiki
Bu kuşkular da insanı yer bitiriradam baska bir alternatif bulunca ayrılır bu tip erkekler böyledir sen onu bekledipinle kalırsın. özel de calısıyor diye aksam evine gelmiyormu arkdaslarıtla yemege gitmiyormu
Ne önemi var ki :)Zaman kaybı canım. Yok mu hastanede dahiliyeci, göz doktoru falan
Sanırım haklısınız
Ama biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım
Bir de çok sordum yeterince sevmiyorsan söyle, söylemiyor böyle bişey yanlış anlıyorsun diyor
Durum bu kadar vahim değil :/Kendinizi bu kadar az ilgiye layık görmeyin lütfen, anladığım kadarıyla naif bi yapınız var. Değerlisiniz ve her kadın gibi hoş tutulmayı hak ediyorsunuz. Bunu kendinize hep hatırlatın. Arada size söylediği hoşunuza giden o çok ufak sözleri düşünüp çelişkiye düştüğünüz anlar için de size buraya bi karikatür bırakıyorum. Umarım her sey istediğiniz gibi olur, sevgiler..
Eki Görüntüle 2101587
Ama anlıyorum demek istediğinizi, fikirlerine değer verdiğim birisiniz buradaKendinizi bu kadar az ilgiye layık görmeyin lütfen, anladığım kadarıyla naif bi yapınız var. Değerlisiniz ve her kadın gibi hoş tutulmayı hak ediyorsunuz. Bunu kendinize hep hatırlatın. Arada size söylediği hoşunuza giden o çok ufak sözleri düşünüp çelişkiye düştüğünüz anlar için de size buraya bi karikatür bırakıyorum. Umarım her sey istediğiniz gibi olur, sevgiler..
Eki Görüntüle 2101587
Adamda hiç heyecan yok.
Ot gibi takılıyor.
Sıkılırım ben boyle tiplerden.
Asıl yeni ilişkide olur boyle seyler.
Wc gittiğinde bile mesaj atasın gelir, hep onu düşünürsün bir seyler yapmak istersin onun için.
Ya seni yeteri kadar sevmiyor ya da karakteri boyle sıkıcı.
Eski iliskimde tersi bir durum vardı. Çok huzursuzluk yaşadık ama. Benden beklentileri çok fazlaydı sürekli eleştiriyordu vs çok yorulmustumSizi sevmiyor , istemiyor , soğumuş giBi cümleler kurmayacağım :)) çünkü tanımıyorum onu ama bildiğim bir tek şey var ki ilgisiz sevgisiz yaşanmaz hele ki bu kişi sevgiliniz veya eşinizse size sevgisini göstermiyorsa hayat çekilmez olur .
Simdi belki türlü sebepler bulur davranislariNi görmezden gelirsiniz ama emin olun ki evlendiğinizde bunu asla kaldıramazsınız .
Düzelmiyorsa kendinize kıymayın , biz kadınlar sevilmeyi hakkediyoruz ve dile getirilsin istiyoruz .
Seni sevdiğimi biliyorsun demek seni seviyorum demekle eşanlamlı değil öncelikle erkeklerin bunun farkına varması gerek .
Not :Yaşadım biliyorum :))
Onu görünce kalbin çarpmıyorsa heyecan lanmıyorsan o ilişki bitmiştir canım alışkanlığa dönüşmüştürMerhaba, herkese iyi haftasonları.
Devlet hastanesinde diş hekimiyim, erkek arkadaşım ise özel muayenesinde diş hekimliği yapıyor. Meslektasiz fakat o daha yoğun oluyor kendi işi olduğu için çok daha fazla mesai harcıyor. Bunlardan neden bahsediyorum, daha önce de burada konu açmıştım, ilgisiz davraniyor. Sebep olarak da yogunlugunu ileri suruyor. Sahiden yogun, suclamiyorum onu ama üzülüyorum. Ufak da olsa jestler bekliyorum ondan, bir tatlı söz olur bir ufak hediye olur ama onları da yapmıyor. Anladığım kadarıyla yapısı böyle. Başta bu anlamda daha iyiydi.
Bir haftadır bende onun bana davrandığı gibi davranıyorum, gün içinde hiç yazmıyorum iş çıkışı yazmıyorum. Ve hiç sorun yaşamadıkyani sabah günaydın akşam iyi geceler mutlu mesut gittik. Onu hiç rahatsız etmedi bu degisimim. Her neyse dün cumaydi, iş çıkışı aradım. Napiyorsun diye o da biraz isim var eve gitme buluşalım bir saate dedi, olur tamam dedim. Görüştük. Bir hafta boyunca hiçbir şey paylasmadik neredeyse, gorusunce de çok sevgi dolu değildik. Bunu ifade etmeye çalıştım ona, birbirimizi tam anlamıyla tanımıyoruz ama kırk yıllık evliler gibiyiz o yüzden beklentiler artıyor ve sorun yaşıyoruz dedi. Biraz zamana bırakmak lazım dedi.
Sormak istiyorum size, konuşmadan görüşmeden nasıl taniyacagiz? Yeni bir ilişki bile olsa bir ilişkide romantik bir şeylerin olması ve bu anlamda beklenti olması anormal mi? Ne diyorsunuz?
Ben heyecanlaniyorum, ama onda bunu hissedemiyorumOnu görünce kalbin çarpmıyorsa heyecan lanmıyorsan o ilişki bitmiştir canım alışkanlığa dönüşmüştür
Ben heyecanlaniyorum, ama onda bunu hissedemiyorum
Aynı evde değil misiniz? Niye iyi geceler hayatım yazar. Bu arada pek hevesi yok gibi. Boşuna taktik yapmayın, anlamaz. Çünkü onun normali böyle.Konuşurken hep yazar, günaydın canım, iyi geceler hayatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?