- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
- 158
Senin beklentilerin gayet normal sen normal bir sevgilisin canım,Ve kendimi aşırı baskıcı, dirdirci hissediyorum bu yüzden. Halbuki beklentilerim çok normal değil mi?
Evet, kendimi dir dir yapıyorsun diye suclamayayim boş yere. Her kadın böyle. Normal olan bu.
3ay 24-30ne zamandır berabersiniz ? ve yaşlar kaç ?
Sanırım öyle sisypheHani çiftler arasında kendiliğinden bi kimya bi enerji olur ya işte bunlar sizde tutmamış. Bunu artık yavas yavas kabul edip zorlamamak lazım diye düşünüyorum. Bu şekilde devam ederseniz özgüveniniz ve değeriniz iyice örselenecek. Çünkü bu yaşadığınız ilişki değil zaten. Bu adamın harekete geçeceği yok makul bi üslupla sonlandırın derim ben.
olmamış bu ilişki.. 3 ay nedir ki ? heyecanın doruklarını yaşamanız gereken zamanlar..3ay 24-30
Başta böyle değildi, 1 aydır bu uzaklık böyleolmamış bu ilişki.. 3 ay nedir ki ? heyecanın doruklarını yaşamanız gereken zamanlar..
bana vakit ayırmayan insana ben zamanımı harcamazdım. sadece günaydın, iyi gecelerden öteye geçememiş bile paylaşımlarınız. olmaz canım
Sanırım öyle sisyphe
Eski iliskimle karsilastiriyorum ister istemez
Bunda daha huzurluyum, o sürekli beni yargılayan biriydi daha ilgiliydi sevgi gösterirdi ama çok da yıprattı
Bununla da şimdilik tek problemimiz bu, onun disinda gülüp eglenebiliyoruz
Pişman olmaktan korkuyorum
Ya mesela başlarda şey diyordu, öyle anlar oluyor ki diyorsun ki öncekileri hiç sevmemişim. Cok nadir de olsa boyle laflar etmisligi varTecrübeme inan lütfen. Sevmiyor sizi.. hiç seven adamla sevmeyen adam bir olur mu. Seven adama bin km öteden baksam anlarım. Mantıksal takılıyor bence. Üzer seni bu odunluk..
herkesin beklentisi farklı tabi ama ben sözlümün ilgisini görmesem, sevgisini hissetmesem onu sevemem. ee diğer erkeklerden farkı olmalı dimi ? içimi titretmeli, sevgisiyle içimi ısıtmalı, beni değerli hissettirmeliBaşta böyle değildi, 1 aydır bu uzaklık böyle
Sanırım haklısınızSanırım eski ilişkinizde çok yıprandığınız için bu kez daha sakin huzurlu bi ilişkiyi aslında siz de tercih ediyorsunuz. Ama hem dozunda ilgi gösteren hem de yıpratmayan bi ilişki olasılığı da var. Eski korkularınızdan dolayı kendinizi güzel olasılıklara da kapatmayın. Pişman olmaktan korkuyorsanız o halde bir süre daha devam edin çünkü biz ne desek de sizin ikna olmanız lazım. Siz bitirmeye fırsat bulamadan bu adımı o da atabilir, bu durumu da göz önünde bulundurun. Öyle bi durumda üzülür müsünüz, bitirmedim diye pişman olur musunuz bunları da düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?