Kırk yıllık evliler gibiyiz, o yüzden sorun yaşıyoruz dedi¿

Oriess

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
242
101
13
31
Merhaba, herkese iyi haftasonları.

Devlet hastanesinde diş hekimiyim, erkek arkadaşım ise özel muayenesinde diş hekimliği yapıyor. Meslektasiz fakat o daha yoğun oluyor kendi işi olduğu için çok daha fazla mesai harcıyor. Bunlardan neden bahsediyorum, daha önce de burada konu açmıştım, ilgisiz davraniyor. Sebep olarak da yogunlugunu ileri suruyor. Sahiden yogun, suclamiyorum onu ama üzülüyorum. Ufak da olsa jestler bekliyorum ondan, bir tatlı söz olur bir ufak hediye olur ama onları da yapmıyor. Anladığım kadarıyla yapısı böyle. Başta bu anlamda daha iyiydi.

Bir haftadır bende onun bana davrandığı gibi davranıyorum, gün içinde hiç yazmıyorum iş çıkışı yazmıyorum. Ve hiç sorun yaşamadık yani sabah günaydın akşam iyi geceler mutlu mesut gittik. Onu hiç rahatsız etmedi bu degisimim. Her neyse dün cumaydi, iş çıkışı aradım. Napiyorsun diye o da biraz isim var eve gitme buluşalım bir saate dedi, olur tamam dedim. Görüştük. Bir hafta boyunca hiçbir şey paylasmadik neredeyse, gorusunce de çok sevgi dolu değildik. Bunu ifade etmeye çalıştım ona, birbirimizi tam anlamıyla tanımıyoruz ama kırk yıllık evliler gibiyiz o yüzden beklentiler artıyor ve sorun yaşıyoruz dedi. Biraz zamana bırakmak lazım dedi.

Sormak istiyorum size, konuşmadan görüşmeden nasıl taniyacagiz? Yeni bir ilişki bile olsa bir ilişkide romantik bir şeylerin olması ve bu anlamda beklenti olması anormal mi? Ne diyorsunuz?

Adamda hiç heyecan yok.
Ot gibi takılıyor.
Sıkılırım ben boyle tiplerden.

Asıl yeni ilişkide olur boyle seyler.
Wc gittiğinde bile mesaj atasın gelir, hep onu düşünürsün bir seyler yapmak istersin onun için.
Ya seni yeteri kadar sevmiyor ya da karakteri boyle sıkıcı.

Konuşurken hep yazar, günaydın canım, iyi geceler hayatım. En fazla romantikligi bu

Söyledim, beni yeterince sevmiyor gibi davraniyorsun dedim. Yanlış anlıyorsun dedi. Ama çok seviyorum demedi tabiki

Bilmiyorum, böyle söylüyor.

E saçmalamış. Tabii ki iliskinin başları en heyecanli zaman olur. Surekli dip dibe olmak istersin, surekli mesaj atmak ve aranmak istersin. 40. Yilimda ne diye mesajlasayim?
Sevgiliniz cok miymiy. Iskolik ve heyecansiz. Bu tipler yasamayi bilmezler genelde pek.
Siz de henuz aşık degilseniz sallayin gitsin ya. Daha 30 yasinda boyle olan adami 60 yasinda düşünemiyorum.

Yaaaaa pff ...
zaten evlendikten bir süre sonra böyle bir yola giriliyor ama şu an böyle olmamanız gerekir diye düşünüyorum.

Sevgiliyken aşk tutku heyecan bağlılık varsa evlendikten sonra bazı şeyler daha iyi tolere edilebiliyor ama sevgiliyken bu şekilde olmak...bilemedim.

Bence anormal

Başlarken böyle değildi, şu ara iş yoğunluğu arttı. Ondan mi acaba?

Kabul ediyor zaten, senin beklentilerin normal diyor. Ama bir yandan da böyle diyor. Kafamı allak bullak etti.

Ayrıl bence. Böyle evliyken çok sıkıcı olur.

Hepsini geçtim insan sevdiği insanı, kadını merak eder. Bir hafta boyunca bu kadar meraksız kalması sevmediğine işaret. Haberin olsun.
Aslında şöyle, seviyor ama öyle tutkuyla heyecanla değil. Yasadiklarimizdan bunu çıkarıyorum

Of boyle erkeklere sinir oluyorum, cok gererse birak kuzu ne canini sikican ,senden degerli degil ya

Çok sıkıcı erkek arkadasin evlenince nasıl olur düşünemedim

Ve kendimi aşırı baskıcı, dirdirci hissediyorum bu yüzden. Halbuki beklentilerim çok normal değil mi?

Al karsina duzgince konus, hic degilse yemekte, hic hic degilse wc de mesaj atsin, yemek gibi sevgi de ihtiyac, tamam yogunsun ama bi mesaj bi telefon da imkansiz degil arkadas

Al karsina duzgince konus, hic degilse yemekte, hic hic degilse wc de mesaj atsin, yemek gibi sevgi de ihtiyac, tamam yogunsun ama bi mesaj bi telefon da imkansiz degil arkadas

Başlarken böyle değildi, şu ara iş yoğunluğu arttı. Ondan mi acaba?

Kabul ediyor zaten, senin beklentilerin normal diyor. Ama bir yandan da böyle diyor. Kafamı allak bullak etti.

Ya aslinda bence gerçekten de 40 yillik evliler gibisiniz. Icteki o heyecan farkli bir durum. Istedigi kadar yogun olsun, akşam oldugunda kosa kosa yaniniza gelmek istemiyorsa, en azindan bir telefona sarilip sesinizi duymak istemiyorsa, bu yoğunluktan degil. Icinde olmadığı icin.

sana tamamen mantık birlikteligi olarak bakmış böyle davranan birinin seni sevdigini düşünmüyorum insan sevdigi kadını düşünür merak eder üstüne titrer aşırı olmasada en azından sevdigini belli eder ayakları üstünde duran çalışan bi kadınsın bence böyle biriyle devam etme inan ilerde çok pişman olursun seni gerçekten seven deger veren biri çıkacaktır bence adam ayrılmanın bile yolunu yapıyor olabilir

Aslında şöyle, seviyor ama öyle tutkuyla heyecanla değil. Yasadiklarimizdan bunu çıkarıyorum
O zaman sadece hoşlantı diyelim.

Peki siz neden bununla yetiniyorsunuz? Acabalarla, ilgi görmeye çalışarak. Kendinizi sevip, sevilmekten, merak edilmekten, heyecandan daha ilişkinin başında mahrum ediyorsunuz. Bence değmez bu adama.
Böyle devam eder. Daha iyilerini hak ettiğinizi düşünün bence. Merak edilin, buluşmak için iş çıkışınıza gelinsin, bir çiçek gelsin aniden falan filan. Bence yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…