- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
Merhaba 29 yasinda yim daha önce burada konu acmistim duzenli su ve uyku ile gecer dediler uykuya cok dikkat edemedim ve sonuc su gecmedi bir minik botoks yaptirdim bir ay gecti simdi yaptirmakta istemiyorum fikir almak istedim yardimci olursaniz sevinirim.
Nivea goz kremi garnier hyolorinik asit nemlendirici jel loreal goz kremi (iki tane) kullandim.
Bunlar pek iyi gelmedi sanirim.
Elimde la Roche gunes kremi, tonik, jel ,yagli ciltler deneme setinin icinde ki krem bir de
Onun cilt onarıcı nemlendiricisi ve ayrica lancome serum var.
Biraz karisti bunlar kotu hale getirmesin diyorum cildimde tek kusur o batıyor gozume.
Yardimci olursaniz sevinirim gorsel ekliyorum.
Makyaj yapınca içine doluyor yapmak istemiyorum bu yuzden uyudugumda bazen de çok belli olmuyor cok teşekkür ederim simdiden
Nivea goz kremi garnier hyolorinik asit nemlendirici jel loreal goz kremi (iki tane) kullandim.
Bunlar pek iyi gelmedi sanirim.
Elimde la Roche gunes kremi, tonik, jel ,yagli ciltler deneme setinin icinde ki krem bir de
Onun cilt onarıcı nemlendiricisi ve ayrica lancome serum var.
Biraz karisti bunlar kotu hale getirmesin diyorum cildimde tek kusur o batıyor gozume.
Yardimci olursaniz sevinirim gorsel ekliyorum.
Makyaj yapınca içine doluyor yapmak istemiyorum bu yuzden uyudugumda bazen de çok belli olmuyor cok teşekkür ederim simdiden
Eklentiler
Son düzenleme: