- 8 Mart 2019
- 129
- 287
- Konu Sahibi begonvillll
Önceki konumda belirttiğim gibi doktoru her yere şikayet ettim. Tutuştu..kendisi özelden beni arıyor şikayetleri geri al diye. Göz altıma morluk için verdiği krem beni 22 yaşında elli yaşına getirdi. O krem göz altlarımı aşırı kurutunca bir günde çatır çatır toprak çatlar ya susuzluktan.. onun gibi oldu. Nur topu gibi derin bir sürü kırışıklıklarım oldu. Ki asla bir çizgim bile yoktu. Günlerdir ağlayıp,aynalara bakamıyorum. Doktor kalıcı değil bu kırışıklık, 2 aya geçer dedi,ama asla asla inanmıyorum ona. Acaba nasıl geçer bunlar? aklımın ucundan geçmezdi bu hale bu yaşta geleceğim.
bir de lütfen doktorunuzu çok iyi seçin,verdiği ilaçları çok iyi araştırın. Benim gittiğim sözde en iyi dermatologdu. Ayrıca verdiği bi hap vardı, günde 3 kez 500 mg.. içseymişim benim organlarımı mahvedermiş, ardından başka doktora gittiğimde "bu hapı içseydin iç organların çok zarar görürdü,Allah korusun uykuda beynine pıhtı atardı" dedi. Düşünün. Dikkatli olun sizlerde.. her doktor bir değil..
Bu göz altı kırışıklıkları nasıl geçer? ya da geçer mi?
bir de lütfen doktorunuzu çok iyi seçin,verdiği ilaçları çok iyi araştırın. Benim gittiğim sözde en iyi dermatologdu. Ayrıca verdiği bi hap vardı, günde 3 kez 500 mg.. içseymişim benim organlarımı mahvedermiş, ardından başka doktora gittiğimde "bu hapı içseydin iç organların çok zarar görürdü,Allah korusun uykuda beynine pıhtı atardı" dedi. Düşünün. Dikkatli olun sizlerde.. her doktor bir değil..
Bu göz altı kırışıklıkları nasıl geçer? ya da geçer mi?