Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, aranıza yeni katldm. Ben three brand 30 plus powder mask isimli ürünü kullanan var mı? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve işe yaradı mı?
Kullanan yok
Evet kullandığım gün göz etrafım tahriş oldu ve kıpkırmızı oldu Avonun onarıcısıyla düzelttim kırışıklar daha çok belirginleşmişti kesinlikle düşünmeyin bile arıyorsunuz kullanım dışı telefon tamamen dolandırıcılar yani dolandırıldığımı itiraf ediyorumHmmm dün sipariş verdim bugün geldi Kutusunun üzerinde plastik koruyucu olmaması beni huzursuz etti sabah denedim çamur maskesi gibi 2 dk beklettim yüzümde gerginlik oluştu kuruduğunda yıkayın tabi o gerginlik kalmadı, kullanmaya devam edicem buradan yazarım sonuçlarını
İsterseniz bir de LR ı deneyin. 30küsur yıllık kurumsal bir Alman firmasıdır. Network marketing ile çalıştığı için reklamları yoktur ancak kullanıp memnun kalanlar çoktur.Evet kullandığım gün göz etrafım tahriş oldu ve kıpkırmızı oldu Avonun onarıcısıyla düzelttim kırışıklar daha çok belirginleşmişti kesinlikle düşünmeyin bile arıyorsunuz kullanım dışı telefon tamamen dolandırıcılar yani dolandırıldığımı itiraf ediyorum
aynenkullanmayın kızlar ben kulllandım cildim tahriş oldu kırışıklar dahada arttı.hemde bir haftalık kullanımda