Anti-Aging kırışık giderici maske

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

duygu-sal

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
3
0
43
Merhaba, aranıza yeni katldm. Ben three brand 30 plus powder mask isimli ürünü kullanan var mı? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve işe yaradı mı?

Hmmm dün sipariş verdim bugün geldi Kutusunun üzerinde plastik koruyucu olmaması beni huzursuz etti sabah denedim çamur maskesi gibi 2 dk beklettim yüzümde gerginlik oluştu kuruduğunda yıkayın tabi o gerginlik kalmadı, kullanmaya devam edicem buradan yazarım sonuçlarını :KK66:

Arkadaşlar merhaba LR zeitgard 2 var ütüleme tavsiye ederim ben LRda ilkönce ürünleri kullandım sonra memnun kalınca etrafımdakilerde memnun kalınca bu işi yapmaya karar verdim
FB_IMG_1471770398257.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmmm dün sipariş verdim bugün geldi Kutusunun üzerinde plastik koruyucu olmaması beni huzursuz etti sabah denedim çamur maskesi gibi 2 dk beklettim yüzümde gerginlik oluştu kuruduğunda yıkayın tabi o gerginlik kalmadı, kullanmaya devam edicem buradan yazarım sonuçlarını :KK66:
Evet kullandığım gün göz etrafım tahriş oldu ve kıpkırmızı oldu Avonun onarıcısıyla düzelttim kırışıklar daha çok belirginleşmişti kesinlikle düşünmeyin bile arıyorsunuz kullanım dışı telefon tamamen dolandırıcılar yani dolandırıldığımı itiraf ediyorum

Evet kullandığım gün göz etrafım tahriş oldu ve kıpkırmızı oldu Avonun onarıcısıyla düzelttim kırışıklar daha çok belirginleşmişti kesinlikle düşünmeyin bile arıyorsunuz kullanım dışı telefon tamamen dolandırıcılar yani dolandırıldığımı itiraf ediyorum
İsterseniz bir de LR ı deneyin. 30küsur yıllık kurumsal bir Alman firmasıdır. Network marketing ile çalıştığı için reklamları yoktur ancak kullanıp memnun kalanlar çoktur.

Bi arkadaşım Nature&Beauty diye bi üründen bahsetti, yeniymiş galiba. çok güzel gül kokuyo falan diyo. Maske,Tonik, Krem set olarak satıyorlarmış. Çok övdü ama ben yine de güvenemedim.

Ürünü aldım kesinlikle çok etkili içeriğin çalışma prensibini anladım.işe yarayacağını düşünüyorum.
Ürünü kullandıktan sonra yoğun nemlendirici şart.cilt altına nüfuz ediyor.buda düzenli kullanımda kollajen üretimini tetikleyecek gibi görünüyor sarkmalarda etkili olacağını düşünüyorum.içeriğindeki soyucu özellikle zamanla üst derideki soyulmayı sağladığından inçe kışıklıkları yok eder bu kadar zaman bu tür ürünleri denemiş biri olarak kullanıma 2 aylık süre devam etmeyi planlıyorum.yaz dönemi kullanıma başlayanlara mutlaka güneş kremi kullanmalarını öneririm.soyucu özelliğinden dolayı iyi korunmayan ciltte extra kırışıklıkları tetikleme olabileceğini düşünüyorum.ve pigment lekelenmeleri yapabilir.cilt korunmalı bu anlamda başka ürünün reklamını yapmak için ürün hakkında karalayıcı bilgi giren hanımlara talimatlara uygun kullanıldığında işe yarayacağını üzülerek belirtmek zorundayım.

Merhaba arkadaslar,size onere bilecegim cok guzel bir couzm var.Beaucrous kırışıklık bandıdı.İgnesis,acısız ve mikro igneler sayesinde derinin altina nufus eder ve kirisikliklarinizi yok eder.

Merhaba arkadaslar,size onere bilecegim cok guzel bir couzm var.Beaucrous kırışıklık bandıdı.İgnesis,acısız ve mikro igneler sayesinde derinin altina nufus eder ve kirisikliklarinizi yok eder.
IMG_0641.JPG

Krem şubu yağ şu marka bu marka maske denemekten bıkan biri olarak mayalı maskeyi deneyin derim. kırşıklıkları zamanla açıyo ve cildiniz pırıl pırıl oluyo.Arkasından iyi bir kremle nemlendirin.

yaşlanmanın getirdiği kırışıklıklar için kendin evde doğal şeyler de deneyebilirsin. Benim yaşım genç aslında çok anlamam ama annemden gördüğüm kadarıyla esansiyel yağlar çok etkili oluyor. internetten görüp kendisi bişeyleri karıştırdı falan biraz da olsa düzelmesi var. şuraya bi bak istersen: https://www.pekinasil.com/kirisikliklari-onlemek/

X