• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirilan tirnaklar icin formuller

Madambeyaz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
35
1
6
34
İstanbul
Merhaba arkadaslar ya ben kirilan tirnaklarimdan sikayetciyim.Daha once hic manikur yaptirmadim cunku yaptirmak istedigimde ihtiyacim olmadigini soylediler.Yapi olarak ellerim guzeldir tirnaklarim da kisayken bile uzun gorunur yapi nedeniyle ama kirilmalarina bir turlu engel olamiyorum.Bildiginiz bir formul falan varsa paylasir misiniz :18:cunku neredeyse butun ojeleri denedim sertlessin diye :2:

kes gitsin kokten cözüm vallahii canım :16:
saka bi yana belki zayıftır ondan kırılıyordur doktora felan danıssan nasıl olur acaba :50:

Benim de kırılıyordu hatta soyuluyordu. Oje sürmeden altına her zaman kalyon sürüyorum. Ojelerimi çıkardığımda limonla ovuyorum ve dax sulphur diye bir krem var onu sürüyorum tırnaklarıma. Şuan tırnaklarım hiç kırılmıyor sen de dene istersen :)

Benim de kırılıyordu hatta soyuluyordu. Oje sürmeden altına her zaman kalyon sürüyorum. Ojelerimi çıkardığımda limonla ovuyorum ve dax sulphur diye bir krem var onu sürüyorum tırnaklarıma. Şuan tırnaklarım hiç kırılmıyor sen de dene istersen :)

Canım ben balıkesirde ikamet ediyorum şuan ve şu dax sulphur kremi bulamadım ya hangi mağazalarda satılıyo bu krem? Watsons, gratis gib yerlerde bulabilir miyim? Ara sıra bursaya gidiyorum olmazsa orada arıcam.

benim de kırılır tırnaklarım sık sık. pantolon çekerken kırılır ya da kapıya çarparım falan. hem de kökten :( ben her duştan sonra ılık suya bi kaç damla limon zeytinyağı ve tuz döker karıştırır su soğuyana kadar parmaklarımı bekletirim içinde. tam salata sosu :D

Canım ben balıkesirde ikamet ediyorum şuan ve şu dax sulphur kremi bulamadım ya hangi mağazalarda satılıyo bu krem? Watsons, gratis gib yerlerde bulabilir miyim? Ara sıra bursaya gidiyorum olmazsa orada arıcam.

Ben izmirden kozmetik dükkanından aldırmıştım canım watsonsta bulunmuyor bildiğim kadarıyla. Ama yine de bir bak sen.

Canim ben kuaforumden bir sprey surmustum cok iyi geliyordu her.kuaforde vardir o mutlaka sor ve o spreyi bulursan hickacirma okadar menun kalmistimki almak nasip olmadi bi ytürlü ama alicam kisa surede tirnaklarj besliyor sertlestiriyor parlaklastiriyor ojeyi 30 saniyede cikariyor muthis.bisey

Back