slm arkadaşlar bende yaklaşık 1 aydır dfn garlı saçpuan ve maskesini kullanıyorum önce maske kullanmaya başlamıştım hatta ilk yaptıgımda saçlarım kazık gibi olmuştu ben kullanamam diye bırakmıştım sonra ablam iyi geldigini söyledi (kendisi almıştı zaten bana onu)bende tekrar devam etmeye başladım..maskeye de zamanla şaçlarınız alışıyor ve yumuşak olmaya başlıyor..ve bu şampuanında maskeninde içinde silikon yok bildigim kadarıyla..dökülme azaldı ama tam geçtigini söyleyemeyecem ama saçlarım yumuşak artıksanırım eskisine oranla saçlarım daha az kırılmaya başladı.saçı besledigi için uzamasınada yardımcı oluyor diye duymuştum...şampuanın maskeye oranla bi,raz daha sert ama maskeyi sürünce yumuşacık oluyor tavsiye ederim...ilk yıkmada etkisini görmeyi başlamayın zamanla olur kaybedecek bir şey yok sonuçta bu daha dogal..biliyorsunuz defne çok yararlı bitki antakyada sırf bunun magazası var hataylı olan bilir.bende hataylıyım denk geldikçe oradan almaya çalışırım..arkadaşlar 20-30 ytl den bahsetmişsiniz lütfen kazıklanıyorsunuz..ank.dakiler bilir sgm diye magaza var orada bile şampuan 8 yada 9 ytl gibi bir fiyata satılıyor maskesi biraz pahalı oda sanırım 13 yada 14 olmalı ama ben maskenin büyük boyunu 12 falan aldım diye hatırlıyorum ama antakyada orada biraz daha uygun fiyatı....umarım istedigin etkiyi görürsünüz...
bu arada saç dökülmelerim ve uzaması için turplu su kullanıyorum ama sadece 2 kere kullandım azda olsa dmkülmeyi azalttı tavsiyemdir..topikte var tşk ederim tekrar fairlike arkadaşım..