E
Eko
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gxoxksenin
-
canım kuaförlerden bugüne kadar bi çok maske aldım, ama inan dfn garlı da onlar kadar başarılı.en azından şimdilik bana çok iyi geldi. üstelik içinde silikon filan da yok.yani onlar gibi saçı silikonla kaplayıp bakım yapmıyor. yalnız ben kullanmadan önce saçımı uçlarından kestirdim, kırıkların %60 ı gitti. öyle başladım kullanmaya, şimdi fön çekilirken kopan uçuşan saçlarım yok ve eskisi gbi sert de diil.:dance: tavsiye ederim.
canım şampuanı ilk ten çokl set yapıyo ama sonra yumusacık oluyo 1 gün sonra sacların alıştıktan sonra maskesiyle kullan daha etkili sonuç alırsın
rabiya,,tavsiyen için teşekkurler canım bi deniyim o zaman..
canım benım bı arkadasım dfn garlı zyaglı sampuanını kullanıyodu okadar parlak ve yumusak sacları vardıkı cok merak edıp sormustumda ozaman ogenmıstım sonra almak ıcın aktara gıttım 25 mı 30 mu ne demıstı okadar paramda yoktu almadım glıss aldım ondanda memnunum ama acıkcası dfn garlının o kızda gosterdıgı etkıyı kendı saclarımda glıss le goremedım param olsun ama alcam:teytey:
canım okadar para verilirmi ona yalovada 450 ml si 8 ytl 30 milyon değil
Canım istanbuldada maskede şampuanda her biri 10 ytl:teytey:Bi çok aktarda ölea.s.
ben edırnede sormustumama sımdı ıstanbuldayım:teytey: dur bı gıdıp sorıyım bakııım yaa bosunamı aldım glıss off yaa:roflol:
Canım istanbuldada maskede şampuanda her biri 10 ytl:teytey:Bi çok aktarda ölea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?