- Konu Sahibi gxoxksenin
-
slm.ben 2 gün önce evde koleston ile röfle yaptım .yani arkadaşım yaptı.fakat çok iğrenç oldu.sonra saçlarımı koleston ışıltılı kahveye boyadık.saçlarım çok kırıldı.yıprandı.kuaför bakım kremi önerdi ama 50 ytl çok pahalı .offfffff ne yapsam acaba .... yardım
slm.ben 2 gün önce evde koleston ile röfle yaptım .yani arkadaşım yaptı.fakat çok iğrenç oldu.sonra saçlarımı koleston ışıltılı kahveye boyadık.saçlarım çok kırıldı.yıprandı.kuaför bakım kremi önerdi ama 50 ytl çok pahalı .offfffff ne yapsam acaba .... yardım
bende saçlarımı yeni kestirdim istemeye istemeye azcık ucundan dedim sanki ben öle demedim de kısacık kes dedim gitti saçlarım..şimdi 2 hafta oldu kestireli evt saçlarımda hiç kırık yoktu geçen gün kuaföre gittim fön çektirmeye.yandı uçları ya:çok üzgünüm:
napıyım ben şimdi bu kuaförleri:tomato:
defne maskesi yapıyım iyi gelir inş.:çok üzgünüm:
çok teşekkür ederima.s.[/QUOTE
herkeze merabalar ya ben aranıza yeni katıldım birsey sormak istiyorum yardım ediceğinize inanıyorum benim saçım kalın telli asi ve kuru ve erkek gibi kısa uzadıkca kıvrılıyor erkek gibi kestirmek zorunda kalıyorum örneğin uzadıkca ense yukarı doğru kıvrılıyor ve kırılıyor heryer öyle ben saçlarımın düm düz olmasını istiyorum hemen şekil almasını bana yardım edebilicek varmı veya saç telini incelten bir bitki sampuan krem vs. varmı bildiğiniz lütfen yardımcı olun bana senağlama Lütfennn.....
bende saçlarımı yeni kestirdim istemeye istemeye azcık ucundan dedim sanki ben öle demedim de kısacık kes dedim gitti saçlarım..şimdi 2 hafta oldu kestireli evt saçlarımda hiç kırık yoktu geçen gün kuaföre gittim fön çektirmeye.yandı uçları ya:çok üzgünüm:
napıyım ben şimdi bu kuaförleri:tomato:
defne maskesi yapıyım iyi gelir inş.:çok üzgünüm:
çok teşekkür ederima.s.[/QUOTE
herkeze merabalar ya ben aranıza yeni katıldım birsey sormak istiyorum yardım ediceğinize inanıyorum benim saçım kalın telli asi ve kuru ve erkek gibi kısa uzadıkca kıvrılıyor erkek gibi kestirmek zorunda kalıyorum örneğin uzadıkca ense yukarı doğru kıvrılıyor ve kırılıyor heryer öyle ben saçlarımın düm düz olmasını istiyorum hemen şekil almasını bana yardım edebilicek varmı veya saç telini incelten bir bitki sampuan krem vs. varmı bildiğiniz lütfen yardımcı olun bana senağlama Lütfennn.....
hanımlar dmek iyi geliyor herkes dfn garlı nın iyi geldiğinden bahsetmişsiniz bende yarın bakacağım umarım banada iyi gelir.umarım bulabilirim..çok merak ettimçok teşekkürler herkese bilgileriniz i paylaştığınız için Beltin senin dediği markayıda soracağım ama ne diyerek soruyosuzu akratlara??
tatlım,
dfn garlı saç bakım maskesi.
başka markaların da var ama en güzeli bu.
ben de 2 aydır kullanıyorum ,çok memnunum.yumuşacık ve bakımlı oluyor saçlarım.
ben şampuanını kullanmadım hiç. açıkcası çok memnun kalanı duymadım şampuandan maskesi daha iyi
tatlım,
dfn garlı saç bakım maskesi.
başka markaların da var ama en güzeli bu.
ben de 2 aydır kullanıyorum ,çok memnunum.yumuşacık ve bakımlı oluyor saçlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?