• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kırıklara çare

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canım işte bende bu formülü arıyordum şunu tam anlatırmısın ya nasıl yapıyorsun bunları nerden aldın saçının dibinemi ucunamı uyguluyorsun lütfen anlat acil lazm

evet saç diplerine masajla birlikte uyguluyorum. gece yatmadan önce. sonra başımı bağlayıp yatıyom haliyle bağlamazsam yastığa falan bulaşıryerimseniben sonra sabah kalkınca yıkıyorum. çok güzel yapıo valla haftada bir iki kere yapıom kirpiklerimede sürüyom valla faydasını gördüm. kuaförüme sordum kırık varmı saçımda diye yok dedi. normalde her gitmemde kırıklarını alıyım diye tuttururdu ama inat ettim aldırmadım. b bakımda işime yaradı. inşallah sizdede yarar.
badem yağıyla hint yağını aktardan aldım. bemiks , evigen ve bephanthene ampülleri eczaneden aldım. zaten eczaneye girdim ben birinci ampülü söledim o gerisini ben sölemeden verdi. bayağı alınıyomuş.

Son düzenleme:
evet saç diplerine masajla birlikte uyguluyorum. gece yatmadan önce. sonra başımı bağlayıp yatıyom haliyle bağlamazsam yastığa falan bulaşıryerimseniben sonra sabah kalkınca yıkıyorum. çok güzel yapıo valla haftada bir iki kere yapıom kirpiklerimede sürüyom valla faydasını gördüm. kuaförüme sordum kırık varmı saçımda diye yok dedi. normalde her gitmemde kırıklarını alıyım diye tuttururdu ama inat ettim aldırmadım. b bakımda işime yaradı. inşallah sizdede yarar.
badem yağıyla hint yağını aktardan aldım. bemiks , evigen ve bephanthene ampülleri eczaneden aldım. zaten eczaneye girdim ben birinci ampülü söledim o gerisini ben sölemeden verdi. bayağı alınıyomuş.

dibine uyguluyorsunda peki uçta kırıklar nasıl oraya etki ediyorki ve bu ampüllerin fiyatı nedir doktorlar yazabiliyomu sağlık karnesine

Son düzenleme:
dibine uyguluyorsunda peki uçta kırıklar nasıl oraya etki ediyorki ve bu ampüllerin fiyatı nedir doktorlar yazabiliyomu sağlık karnesine
uçtaki kırıkları nasıl onardığını bilemicem biyoloji bilgim okadar iyi değil valla:uhm: ama ben saç diplerime sürdükten sonra uçlarınada biraz sürüom sende deneyebilirsin. ampüller 9.5ytl tuttu yanlış hatırlamıosam. yağların bitaneside 3ytl. belki senin yaşadığın yerde farklı olabilir fiyatı yağların. ama ampüller aynıdır çünkü eczaneden alıcan. güzelim bilmiom dr yazarmı ama mutlaka yazar sağlık ocağında yazdırırsan daha ucuza gelir. bana 4-5 kez gidio bu karışım. haftada 2 veya 3 kez kullanıyom. hem saçı uzatıyo hemde sağlık veriyo.a.s.

bende kendi saç kırıklarımı kendim alıyorum.hatta bugün güzel bir şekilde temizledim.saçlarım belimdeydi 1 ay önce kuaföre gittim kırık aldırmaya.bayağı kesti.eve geldim bir baktım kırıklar hala yerinde duruyor.bende makası elime aldım.saçlarımı kıvıra kıvıra görebildiğim bütün kırıkları aldım makasla.hiç değilse boyu kısalmadı.

kızlar saç kırıkları hepimizin baş belası yalnız ben şunu fark ettim kuaföre gidiorum kırıkları aldırıorum baya kesilio sonra eski boyuna geldiğinde saolsun kırıklarım beni yalnız bırakmıo onlarda gelio :) baktım sonu yok benim saç hep aynı yerde aldırmıorum belime gelene kadar kırık mırık :) oraya gelsin inceden incede aldırırım saç uzamıo kardeşim bu kuaförler çıktığından beri eskiler kuaföremi gidermiş saç uzarmış ne kırık ne bişiy :):):)

kızlar saç kırıkları hepimizin baş belası yalnız ben şunu fark ettim kuaföre gidiorum kırıkları aldırıorum baya kesilio sonra eski boyuna geldiğinde saolsun kırıklarım beni yalnız bırakmıo onlarda gelio :) baktım sonu yok benim saç hep aynı yerde aldırmıorum belime gelene kadar kırık mırık :) oraya gelsin inceden incede aldırırım saç uzamıo kardeşim bu kuaförler çıktığından beri eskiler kuaföremi gidermiş saç uzarmış ne kırık ne bişiy :):):)

ya evet ya diorumki kırıklarını al boylarından gitmesin uzatıyorum saçlarımı. bi bakıyorumki maşallahlık kesmiş. bnde daha kırık aldırmıyom bakım makım idare ediom napim.

bende öle yapıorum entele almıştım bi ayı geçti ama daha kaynatamadım onu denicem bakım yağları falan bakalım nolcak :)

ya ben enteleyi çok duyuyorum ama kullanmadım hiç. nasıl acaba etkilimi? kullanınca banada sölermisin?

tabii ki söylerim uygulamaya başlayıp sonuç alırsam haberdar ederim seni arkadaş listeme ekliyim sakıncası yoksa sonuç alırsam hemen yazarım

kızlar bugün saçlarımın kırıklarını aldım :) süper oldular ve hiç kısalmadılar duştan çıktım saçlarımı kuruttum baktım uçlara doğru o beyaz beyaz duran kırıklardan var deidm alıyım makası bi deniyim bakiim kaş makasım var ufak onu aldım elime çıktım balkona güneşte daha ii belli oluor o beyaz byeaz duranların çoğunu dikkatlice kestim sonra bi baktım azıcık kalmış onlardan belli belirisz ve saçlarım kısalmamış başardım :):):) bundan sonra yeni yöntemim bu :):)

ve anladım ki bu kuaförler işi bilmio şakkıdı onlara kırıkları al diosun saçı başlıolar uçlardan kısaltmaya halbuki ben bizzat kırıkları aldım :) saçlar yerinde bu kadar başarılı olacağımı tahmin etmemiştim ama oldu valla zaten bu ara baya düzelmişlerdi ipek gibi oldular :nazar: kuaförlere makaslarını kırdırcam walla :roflol: :hooray:

ben saçlarımın kırıkları için aklıma yatan bitkisel bi çözüm bulamadım..kısalmasını istemediğim içinde sık sık kırık alma kestirme vs.. işlemler yapmıyorum..sadece her 3-4 ayda bir sabah ışık alan bi yere oturuyorum altına bişi serip bide siyah giyiyorumki kırıklar daha belli olsun diye makası elime alıyorum çok kısaltmadan kırıkların uçlarından alıyorum saçlarım..kestirmek zorundada kalmıyorum artık..rahat rahat uzattım bu sene..bellerimde ama gayet iyi duruyo uçlarıda eskisi gibi çatal çatal yada süpürge gibi derler ya öyle durmuyo..sanırım en iyi çözümü bu..

bende o yakma işlemini makasla yaptım şimdi daha sonra zeytinyağını ısıttım kaynıcak pozisyona gelene kadar daha sonra saçıma sürdüm sıcak havluyla sardım bakalım sonuş nasıl olcak bi kaç kişi tavsiye etti inşallah kırıklara iyi gelir...

Back