benim saçlarım da epey kırılmıştı maşadan ötürü
geçen hafta sonu bi arkadaşımın tavsiyesiyle işe koyuldum faydasi da oldu
ama tehlikeli, saçlarınızı yakma riskiniz de var dikkatle yapilmasi lazım :bbo:
şöyle ki;
saçlarınızı tutam tutam alip kıvırıyorsunuz
malum kıvrılan sacta kırıklar ok gibi dışari firliyo
mum ile o çıkan saçları yakıyosunuz dikkatlice
sıcak makas işleminin bi benzeri yani
fakat dedigim gibi çok dikkatli olunmalı :smiley-cool:
dün aksam aldım elime makası gectim aynanın karsısına kestim de kestim
son care bu oldu bana
uzun bi süre ne sac düzlştirici ne de fön yapmıcam ...
ya kızlar nasıl cesaret edipde kendzi saçınızı kestiniz hele bide 3 numara alışması zor olmuyormu ?
benmde sacım uzun ama bir arkadaşım ısrarla kısacık sacın yakışcağını sölüyor.bende yakışcana eminim.
ama bende kuaföre kestircek cesaret bi türlü olmadı acaba bende bi dedilikmi yapsam? ne yapsam bilemedim ne dersin cnm
benmde sacım uzun ama bir arkadaşım ısrarla kısacık sacın yakışcağını sölüyor.bende yakışcana eminim.
ama bende kuaföre kestircek cesaret bi türlü olmadı acaba bende bi dedilikmi yapsam? ne yapsam bilemedim ne dersin cnm
cnm benm msj kont acık seninki kapalı sanrım sende açarmısın rica etsem orda devam etsek:::))
benim saçlarımdada kırıklar vardı röfleden ötürü. yine kadınlar kulübünden edindiğim bi formulü uyguladım daha 3. kez olmasına rağmen bayağı farketti saçlarıma hacim geldi vede kırıklarımda düzelme var. bu formül badem yağı, hint yağı, bephanthene ampül, bemiks ampül ve evigen ampülü karıştırıp 2 günde bir saçıma uyguluyorum. geceden sürüyorum masajla birlikte sabah kalkınca yıkıyorum. şampuanımada 1 tatlı kaşığı bal karıştırdım inanın süper oluyo ne elektriklenme ne bişi. tabi bana yaradı her şaç tipine yararmı bilmem. bu formülü verenden allah razı olsun
bende yapılışını görmuştum bunun tv de çokta mantıklı gelmişt. ama kıme dediysem saçı tumden yakarım dedi. bence elinin ayarı olan bı arkadaşla yapılması daha saglıklı olacaktır.
bazı kuaförler abartıyor doğru diyosunuz ama. saçların kırıkları nereye kadar biz anlamıyoruz. kırıkların temizlenmesi lazımki saç canlansın ve daha da ilerlemesin. bunu siz belirlerseniz. kesim başa gider kırık yukarılara ilerler. ben artık kırıklarımın nerede olduğunu ve ne kadar kesileceğini bilyorum. biraz iyi kuaföre gidin bence. bunu mahalle arası kuaförler yapıyor kısacık. benim esaçlarım evlendiğimde belime kadardı sonra kırıklar yüzünden eşim saçlarımı bi kesti omuzumda. ağladım önce ama kesilen saçlar mısır püskülü gibiydi.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?