Kirikkale///71

Kırıkkaleli değilim ama orada üç yıl öğretmenlik yaptım, hala gülümseyerek hatırlarım. Üstelik şahane dostlar edindim, arada gidip ziyaret ediyorum.

Nısanlımın tayını kırıkkaleye cıktı
dugunumden yanı 5 agustostan sonra kırıkkalede olcam
aacaba kırıkkalelı arkadas varmı burda???

:teytey:ben de Kırıkkaleliyim. Ama Amasyada oturuyorum şimdi. Ailem orda. Seviyorum memleketimi.

ayy sizleri gördüm çok mutlu oldum arkadaslar bende kırıkkaleyim ve kırıkkalede oturuyorum hepinize kucak dolusu sevgiler

kırıkkaleli değilim ama yakın zamanda evlenince heralde bende kırıkkaleliym mi dicem sözlüm kırıkkaleli:)

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

ben doğma büyüme kırıkkaleliyim 21 yılım geçti orda şimdi ise 6 aydır istanbuldayım gelin geldim buraya :a015:

ailem akrabalarım bütün sevdiklerimi orda bıraktım :çok üzgünüm:

kırıkkale gelişmiş bir yer değildir ve arayı özleyeceğimi tahmin bile etmezddim ama memleketimi çook özledimsenağlamasenağlama

bende kırıkkalede yaşıyorum hüseyin kahya mahallesi nde oturuyorum kırıkkaleyi çok seviyorum başka bir yerde yaşamayı asla düşünemem

işte memleketim ohh asimile edemediler beni ama seviyorum tokatı aslen kırıkkaleliyim oley be ank oturuyoruz ama yaşlılarımız kırıkkalede ve her yıl giderdim ama evlendikten sonra gidemedim çok özlüyoarum oraları:çok üzgünüm:

kimse yokmu hemşerilerim nerelerdfesiniz 13 martan beri kimse gelmemiş ben her gün gelcem buraya artık :)

X