Merhaba kizlar, kendi kullandigim maskeyi yazmak istiyorum, benimde kivircik saclarim var ve maalesef o magdurlardan biride benimyani kuaför magduru. Saclarimin kivircikligi gittikce benimde ömrümden ömür gidiyordu sankiama sonra internete dadandim, ne kullanabimirim ne maskesi yapsamda kestirmeden, kendi dogalligina dönse. Önce karar verdim , ve basladim,
1 avakado rondodan krem seklini alana kadar ezsin,sacin uzunluguna göre bildircin yumurtasi, ben 2 tane kiriyorum omuzlarimda cünkü saclarim, sonra iki yemek kasigi mayonez, 4-5 yemek kasigi zeytinyagi, susam yagi, varsa eger hazir karisim yaglar keyfinize göre, bal 2-3 yemek kasigi, istediginiz markada serum kirin birde, sonra hepsini bir kapta iyice bilesene kadar karistirin ve saclariniza yatmadan sürün ve strec filme sarin ve yatin, haftada 2-3 kere yapin bunu inanin saclarin kendini nasil toparladigini görceksiniz, ve bir sey daha söylim sac dökülmesi olanlar, daha ilk yikadiklarinda %70 azaldigini farkedecekler, ve saclari asiri saglikli yapiyor, hani yikarken saclari yanmis olanlar bilir, ölmüs gibi hafif oluyor saclar bu maskeden sonra elinize canli bir sac geldiginizi hissedeceksiniz, bol bol dua edin banaj