• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kırık ve yıpranmış saçlara KERATİN BAKIM :D

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Keratin saçı yumuşatmaz. saçı yumuşatan yoğun kimyasallardır. Yakın zamanda saçınız adım adım kurur da yıpranır da kırıklar ve kopmalar başlarsa dediklerimi hatırlarsınız ama yazık olur saçınıza. Gelin lütfen bana kulak verin, eğer siz kendiniz evde katkısız keratin yüklemesi yapmazsanız bütün bakımlar geçicidir. yıkanınca akar giderler. Ama Katkısız keratinler saçtan akmazlar.

Merhaba kızlar ben de kupkuru ve özellikle banyodan sonra kabaran bir saça sahibim.Yani sahiptim.
Saça keratin uygulamak çok etkili oluyor hem parlıyor hem kırıklar neredeyse yok oluyor hem de kabarmıyor,yumuşacık oluyor.Harika öyle değil mi? :)
Ama alınan ya da kuaförde kullanılan keratin markası çok önemli.Size bu konudaki deneyimimden bahsetmek isterim.
İlk aldığım marka fix nano keratindi ben internetten sipariş etmiştim ve 100 ml e 65 tl vermiştim. kuzenimle birlikte uygulamasını yaptık(isteyenler için bunun detayını da anlatabilirim). aylar boyunca (4-5 ay) neredeyse ilk günkü gibi kaldı saçlarım.daha sonra bir kozmetik dükkanı keşfettim ve oradan 400 ml kadar keratini 25 tl ye alabileceğimi öğrendiğimde şok olmuştum 65 tl yanında 25 tl... üstelik daha fazla keraatin'di benim için...
Vee aldım o keratini de uyguladık saçıma.. Ve yıkama sonrasında sonuç hüsrandı.Saçlarım sanki hiç bir bakım yapılmamış gibiydi :KK53::KK53: .(Zaten ilk uygulamanın etkisi geçmişti)...
Bu şekilde kızlar yani paraya kıyın en az 5 ay rahat edin.Güneşten,şampuandan,düzleştirici ve maşadan hatta örgülerden dolayı zarar gören saçlar keratin ile mükemmel evet gerçekten mükemmel hale gelebiliyor.:KK34:BEn de inanamıyodum ilk başlarda. Hani yıllrdır saçım kabarık böyle gelmiş böyle gider diye düşünüyodum.Ama bana inanın o saçlarınızın rengi ışıltısı öyle güzel ortaya çıkıyor ki inanamıyorsunuz.Şahsen ben çok şaşırmıştım ilk uygulamamda süper sonuçlar aldığımda ellerimi saçımdan alamıyodum o kadar yumuşak oluyolar...
Yani kısaca diyorum ki:KESİNLİKLE DENEYİN!:KK66::KK66:
Cnm nerden hangi siteden aldın özelden yazabilir misin acilennnnnn yütfeno_O

Cnm nerden hangi siteden aldın özelden yazabilir misin acilennnnnn yütfeno_O
Yıpranmış saçlar için ve de Kırık saçlar için elbette keratin protein yüklemekten daha iyi bir tedavi yok diyebilirim. Ben de zamanında saçımı çok aşındırdım, mat ve kırıklar çoktu, sertleşme ve elektriklenme de oluyordu. Kendim evde keratin yükledim, üzerine de hindistan cevizi maske uyguladım sonra da arganla cilaladım, mükemmel oldu. Fakat kuaförlerde olan keratinlere güvenmıyorum onlar hep kimyasal ürün kullanıyorlar, bu yüzden ben sadece Katkısız Keratini alıp evde kendim yüklüyorum, sabah da yıkıyorum, mucize bir onarım oluyor. Ayda bir yapınca saçlar dipdiri kalıyor.

Ben de uzun süredir bu konuyu arıştırıyorum kuaförümde 2 kere keratin bakımı yaptımdım ilk yaptırdığım dönemler gayet iyi sonuçlar aldım fakat zamanla saçlarım eski mısır püskülü haline geri döndü.
Ben de saf keratin yüklemesini araştırdım karşıma Liquid Keratin çıktı hemen siteye üye oldum fakat ürünler bana çok pahalı geldi. Aslında emin olsam iyi geleceğine hiç umurumda olmaz ama bu keratini kullanmış birinin tavsiyelerine ihtiyacım var.

brezilya fönü değil keratin bakım saça keratin yüklemesi yapıyolar Keratherapy markaydı benim kuaförümün kullandığı 50 tlye yaptırdım 1buçuk ay kadar oldu hala etkisi gitmedi :)
Nerde yaptırmıştınız ist da mı

Yağlı saç sağlıklı saçtır aslında... Eğer saç az ise ona yağı ve saçtaki maddeler fazla gelir o yüzden çabucak kirleniverir, kaşındırıverir.
Yani haklısın kuru saç yani yağlanmayan saç pek de hoş değil sanıldığı kadar.

Keratin saçlarını yumuşatır sağlıklı bir görünüm de kazandırır dolayısı ile tarama işlemi de kolaylaşır.:KK76:
Keratin bakımı bence bu konuda da etkili olur zaten özellikle kuru saçlarda etkili oluyor.Sağlığına kavuşması adına.Herneyse:) Ankara'da eğer netten sipariş vermicem kendim alırım diyorsan kozmetikçi önerebilirim ama en önemlisi keratinin kaliteli olmasıdır.Önceki yorumlarda da yazdım, kötü bir deneyimimi de anlattım okumadıysan oku lütfen.Demek istediğimi böylece daha iyi anlarsın.:KK34:

bana katkısız keratin önerebilirmisiniz
ben liquid keratin kullandım ve hiç memnun kalmadım

Şu doğal dediğiniz evde yapılabilecek keratin nereden alınır acaba?

Merhaba kizlar, kendi kullandigim maskeyi yazmak istiyorum, benimde kivircik saclarim var ve maalesef o magdurlardan biride benimyani kuaför magduru. Saclarimin kivircikligi gittikce benimde ömrümden ömür gidiyordu sankiama sonra internete dadandim, ne kullanabimirim ne maskesi yapsamda kestirmeden, kendi dogalligina dönse. Önce karar verdim , ve basladim,
1 avakado rondodan krem seklini alana kadar ezsin,sacin uzunluguna göre bildircin yumurtasi, ben 2 tane kiriyorum omuzlarimda cünkü saclarim, sonra iki yemek kasigi mayonez, 4-5 yemek kasigi zeytinyagi, susam yagi, varsa eger hazir karisim yaglar keyfinize göre, bal 2-3 yemek kasigi, istediginiz markada serum kirin birde, sonra hepsini bir kapta iyice bilesene kadar karistirin ve saclariniza yatmadan sürün ve strec filme sarin ve yatin, haftada 2-3 kere yapin bunu inanin saclarin kendini nasil toparladigini görceksiniz, ve bir sey daha söylim sac dökülmesi olanlar, daha ilk yikadiklarinda %70 azaldigini farkedecekler, ve saclari asiri saglikli yapiyor, hani yikarken saclari yanmis olanlar bilir, ölmüs gibi hafif oluyor saclar bu maskeden sonra elinize canli bir sac geldiginizi hissedeceksiniz, bol bol dua edin banaj

Back