• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kırık ve yıpranmış saçlara KERATİN BAKIM :D

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Oo fazlası ile yeter:)
Ama sürerken ekonomik kullanmaya bak. Kalırsa üzerinden geçersin ama yapamadığın yerler kalırsa bir tarafi farklı olur o da hoş olmaz pek...

tamam anladım ok temkinli kullanırım :-) cok tskkrler...

Direk duzlestirici etkisimi var yoksa sadece elektriklenmeyi gideriyor? Cunku dalgalarimi seviyorum :)) gitsin istemem

Sevgili mayahanna:)
Keratini saça sürüp yalnızca bekletip yıkarsan duzlestirici etkisi olmaz. Bakım yapmış olursun. Ve dalgali saçların varsa çok tatli olur öneriyorum takıldığın yerde sor lütfen:)

Ben amore keratin ve argan yağını banyo sonrası bir avucumda karıştırıp saçıma uyguluyorum onları ayrı ayrı mı uygulamalıyım yoksa karıştırıp kullansamda aynı etkiyi mi gösterir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevgili mayahanna:)
Keratini saça sürüp yalnızca bekletip yıkarsan duzlestirici etkisi olmaz. Bakım yapmış olursun. Ve dalgali saçların varsa çok tatli olur öneriyorum takıldığın yerde sor lütfen:)

Cnm sadece sürüp ne kadar beklicez fön makinesiyle ısı tutucakmıyız?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kızlar bu keratin bakımı kırıkları yok mu ediyor yoksa kırıkların göstermiyor mu? yani yaptırıp etkisi geçince olan kırıklarınız yine aynı şekilde kalıyor mu

Merhabalar,
Keratin kırıkları tamamen yok etmez, yalnızca saçı onarır sağlığına kavuşturur. Kırıklara karşı bir onarım söz konusu tabi ki ama yok ettiğini söyleyemem hele ki düzleştirici ve maşa kullanıyorsanız...
Keratin saçı kuruluktan arındırır. Yumuşak, bakımlı ve yıpranmamış bir görüntü sağlar.
Saç ne kadar az kuru ise etkisi o kadar fazladır.
Sizin saçınızdaki sorun yalnızca kırıklar ise mutlaka uçlarından aldırın yoksa saç uzamasına engel olur hem de hoş bir görüntü sağlamıyor zaten. .
Sormak istediğiniz başka bir şey varsa bilgim olduğu kadar yardımcı olurum.
Sevgiler:)

kızlar ben naturakeratin alıcaktım çok pahalı geldi kendim yapmaya karar kıldım 80ml keratin buldum bunu alıp kuru saçımın uçlarına sürüp ne kadar beklicem sonra fönle ısı veya fön çekme yapıcakmıyım ne zaman yıkıcam bunları anlatırmısınız saçlarım su dalgası bakım amaçlı yapmak istiyorum teşekkürler.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhabalar,
Keratin kırıkları tamamen yok etmez, yalnızca saçı onarır sağlığına kavuşturur. Kırıklara karşı bir onarım söz konusu tabi ki ama yok ettiğini söyleyemem hele ki düzleştirici ve maşa kullanıyorsanız...
Keratin saçı kuruluktan arındırır. Yumuşak, bakımlı ve yıpranmamış bir görüntü sağlar.
Saç ne kadar az kuru ise etkisi o kadar fazladır.
Sizin saçınızdaki sorun yalnızca kırıklar ise mutlaka uçlarından aldırın yoksa saç uzamasına engel olur hem de hoş bir görüntü sağlamıyor zaten. .
Sormak istediğiniz başka bir şey varsa bilgim olduğu kadar yardımcı olurum.
Sevgiler:)

merhabaa :) saçlarımla çok sorunum var şu sıralar :) ben saçımı açtırdım ve yandı malesef... Daha sonra belimde olan saçlarımı kulak memesi hizasında kestirdim ama hala yanık saçlarım var :( şu an saçlarım omuzalarımda sinameki kürü yapıyorum... Kuaförüm saçlarını toplar keratin bakımı dedi düzeltir dedi acaba yaptırsam mı siz ne dersiniz?

Ben amore keratin ve argan yağını banyo sonrası bir avucumda karıştırıp saçıma uyguluyorum onları ayrı ayrı mı uygulamalıyım yoksa karıştırıp kullansamda aynı etkiyi mi gösterir

Amore keratin nedir bilmiyorum ama argan yağı saça iyi gelir besler saçı hem de ışıltı kazandırır:)

Amore keratin saf keratin ise yani içinde başka bir madde yoksa bakım amaçlı tek başına kullanmanı tavsiye ederim hem de saçların kuru iken.

merhabaa :) saçlarımla çok sorunum var şu sıralar :) ben saçımı açtırdım ve yandı malesef... Daha sonra belimde olan saçlarımı kulak memesi hizasında kestirdim ama hala yanık saçlarım var :( şu an saçlarım omuzalarımda sinameki kürü yapıyorum... Kuaförüm saçlarını toplar keratin bakımı dedi düzeltir dedi acaba yaptırsam mı siz ne dersiniz?

Nedeneden'cim:)
Saçlarına çok üzüldüm. Kesilen bütün uzun saçlara üzülürüm...
Sinameki kürü saçlarına tabi ki iyi gelir fakat bitkisel bir bakım olduğu için etkisini uzun zaman sonra gösterir üstelik belirli aralıklarla kullanman gerekir kendim de yapmıştım oradan biliyorum. Bemiks ampul ile olan kür değil mi aynı şeyden bahsedelim de yanlış söylemler olmasın:)
Kuaförler en iyisini biliyor ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum Nedeneden'cim senin saçını keratin paklar:) :) :)
Uygula ve farkı fark et diyorum, yalnız kaliteli olmasına dikkat et önceki yorumlarımı okuduysan sebebini anlarsın:)
Anlatamadığım ya da takıldığın yer olursa yine sor lütfen:)
Sevgiler..

Kızlar ben fındık kabuğu-siyah saçımı 2 hafta önce 3 uygulama olacak şekilde c vitaminiyle rengini akıttım. renk 2 ton aktı ama eskiden gayet yağlı saçlarım şu an yağlanmıyor. yağlanmaması güzel bişey gibi gelse de değil. mütemadiyen kaşınıyor,kuruyor.saçlarımı yıkadığımda,sonra gün içinde elimle taramaya kalktığımda felaket düğümleniyor.felaket diyorum,dümdüz saçlarımdaki gemici düğümlerini açıcam diye 1 avuç saç atıyorum 3-4 günde.bazen öyle inatlaşıyoruz ki kesmek zorunda kaldığım bile oluyor karışanları.yapmaz olaydım şu renk açmayı da saçlarım yerinde kalsaydı.kuaföre anlattım kurumuş yaptığım işlemden.zeytinyağı sürüp 2 saat bekledim,fasondu sanırım hiç yapmamışım gibi oldu sonuç.ankaradayım.keratin bakımı bu konuda da işe yarar mı ? nereden edinebilirim ? :58:

Amore keratin nedir bilmiyorum ama argan yağı saça iyi gelir besler saçı hem de ışıltı kazandırır:)

Amore keratin saf keratin ise yani içinde başka bir madde yoksa bakım amaçlı tek başına kullanmanı tavsiye ederim hem de saçların kuru iken.

Yardımınız için teşekkür ederim 😊

Nedeneden'cim:)
Saçlarına çok üzüldüm. Kesilen bütün uzun saçlara üzülürüm...
Sinameki kürü saçlarına tabi ki iyi gelir fakat bitkisel bir bakım olduğu için etkisini uzun zaman sonra gösterir üstelik belirli aralıklarla kullanman gerekir kendim de yapmıştım oradan biliyorum. Bemiks ampul ile olan kür değil mi aynı şeyden bahsedelim de yanlış söylemler olmasın:)
Kuaförler en iyisini biliyor ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum Nedeneden'cim senin saçını keratin paklar:) :) :)
Uygula ve farkı fark et diyorum, yalnız kaliteli olmasına dikkat et önceki yorumlarımı okuduysan sebebini anlarsın:)
Anlatamadığım ya da takıldığın yer olursa yine sor lütfen:)
Sevgiler..

Nasıl teşekkür etsem azdır :) o naif cevabın için çok çok teşekkür ederim :') hemen hemen bütün yorumlarını okudum yaptırmaya karar verdim ya allahtan saçım kuruyken öyle mısır püskülü gibi duran saçlarım yok :) parlak hacimli saçlarım var ama ıslakken sünüyor malesef :( canım bi de saç uzatma için önerebileceğin bir kür var mı? Sinameki bana çok iyi geldi saçımı kahveye boyadım ve önce turplu su ardından sinameki yapmaya başladım.Ve saçlarım 6 parmak kadar uzamış kuaförüm söyledi çok mutlu oldum:) çok uzun oldu ama önerebileceğin bi kür var mı? :)

Kızlar Ankara'da kuaför önerebilirmisiniz keratin bakımı için

Kızlar Ankara'da kuaför önerebilirmisiniz keratin bakımı için

Nasıl teşekkür etsem azdır :) o naif cevabın için çok çok teşekkür ederim :') hemen hemen bütün yorumlarını okudum yaptırmaya karar verdim ya allahtan saçım kuruyken öyle mısır püskülü gibi duran saçlarım yok :) parlak hacimli saçlarım var ama ıslakken sünüyor malesef :( canım bi de saç uzatma için önerebileceğin bir kür var mı? Sinameki bana çok iyi geldi saçımı kahveye boyadım ve önce turplu su ardından sinameki yapmaya başladım.Ve saçlarım 6 parmak kadar uzamış kuaförüm söyledi çok mutlu oldum:) çok uzun oldu ama önerebileceğin bi kür var mı? :)

Rica ederim tatlımm:)
Saçlarının uzaması için bakımlı olması yeterli aslında uçları sağlıklı olmalı özellikle.Çünkü saçlar dipten uzar ama uçlarından nefes alır.Kırıklar varsa aldır zaten bir saçın uzayacağı 1-2 cm'dir 1 ayda.Eğer ekstra bir uzama istiyorsan sinamekiye elinden geldiğince kontrollü olarak devam et derim.O da 3 cm'ye kadar anca etkili olur sanırım:34:
Eğer benden başka bir şey istersen çam terebentin yağını öneririm.Ama o öyle bir yağ ki tek başına kullanmamalısın.Bir şampuana katarak mesela 1000ml şampuana 10 damla gibi... O da etkilidir, kokusu çok serttir ve saçı da kurutur.Aslında o yüzden tek başına kullanmamanı önerdim.
Kolay gelsin:)

Kızlar ben fındık kabuğu-siyah saçımı 2 hafta önce 3 uygulama olacak şekilde c vitaminiyle rengini akıttım. renk 2 ton aktı ama eskiden gayet yağlı saçlarım şu an yağlanmıyor. yağlanmaması güzel bişey gibi gelse de değil. mütemadiyen kaşınıyor,kuruyor.saçlarımı yıkadığımda,sonra gün içinde elimle taramaya kalktığımda felaket düğümleniyor.felaket diyorum,dümdüz saçlarımdaki gemici düğümlerini açıcam diye 1 avuç saç atıyorum 3-4 günde.bazen öyle inatlaşıyoruz ki kesmek zorunda kaldığım bile oluyor karışanları.yapmaz olaydım şu renk açmayı da saçlarım yerinde kalsaydı.kuaföre anlattım kurumuş yaptığım işlemden.zeytinyağı sürüp 2 saat bekledim,fasondu sanırım hiç yapmamışım gibi oldu sonuç.ankaradayım.keratin bakımı bu konuda da işe yarar mı ? nereden edinebilirim ? :58:

Yağlı saç sağlıklı saçtır aslında... Eğer saç az ise ona yağı ve saçtaki maddeler fazla gelir o yüzden çabucak kirleniverir, kaşındırıverir.
Yani haklısın kuru saç yani yağlanmayan saç pek de hoş değil sanıldığı kadar.

Keratin saçlarını yumuşatır sağlıklı bir görünüm de kazandırır dolayısı ile tarama işlemi de kolaylaşır.:32:
Keratin bakımı bence bu konuda da etkili olur zaten özellikle kuru saçlarda etkili oluyor.Sağlığına kavuşması adına.Herneyse:) Ankara'da eğer netten sipariş vermicem kendim alırım diyorsan kozmetikçi önerebilirim ama en önemlisi keratinin kaliteli olmasıdır.Önceki yorumlarda da yazdım, kötü bir deneyimimi de anlattım okumadıysan oku lütfen.Demek istediğimi böylece daha iyi anlarsın.:34:

Son düzenleme:
Back