- 5 Aralık 2014
- 11
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi damlacagla
-
Çoğumuz daha güzel saç modelleri için boyası, perma, röfle gibi güzelleşme işlemlerinden; jöle, saç spreyi, köpük gibi saç şekillendiricilerinden vazgeçemiyoruz. Bazılarımız fön çektirmeden ya da maşa ile saçlarını dalgalandırmadan dışarı çıkmıyor. Hepsi daha fazla güzellik uğruna…
Keratin saclarimi yumusacik yapti hatta puskulumsulukten eser yok ama sac tellerim yinede ince. Dipten gelen sacimi gorunce dger kisimlar bna uzuntu veriyor ;(
Oncelikle ilgilendigin icin cok tesekkur ederim :) arastirip elde etmeye calisicam okadar kotu geliyorki bana aramadigim yer kalmadi bu konuda ve bicogu da onemsemiyordu.Saç tellerini kalınlaştırmak için eğer imkanın varsa Davines Replumping serisini dene, hem saç tellerini kalınlaştırıyor hem hoş bir hacim veriyor üstelik bunları sağlarken saçların sertleşmesine sebep olmuyor.
Oncelikle ilgilendigin icin cok tesekkur ederim :) arastirip elde etmeye calisicam okadar kotu geliyorki bana aramadigim yer kalmadi bu konuda ve bicogu da onemsemiyordu.
Benim bu zamana kadar hic sikintim olmadi hatta acici olayindan sonra digerlerinin de sikinti cektigini arastirdgimda gordum. Esas olan saca saglikli sandgimiz zamanlardada bakmakmis kuaforde gordum belli bir yas doneminde seyrelme cok oluyor bayanlarda saclarda. Ama bir daha ani kararlarla adim atmicam buda ders oldu bna neredeyse bi senemi alicak uzamasi. Bu davinesin serisine internetmi bi kuafor araciligylami ulasabilirim baktim ama bulamiyorumRica ederim. Benim saçlarım doğal olarak ince telli ve pek gür saçlarım olduğunu da söyleyemem. Saçlarımı uzatmaya karar verdikten sonra baktım, güzel güzel uzuyor ama şöyle göze hitap eden dolgun saçlar elde etmek bu incecik saç telleri ile pek mümkün olmuyor doğal olarak arayışa girdim ve bu seriyi keşfettim.İlk bir kaç kullanımda çok fark olmasa da kullandıkça değişimi görüyorsun, sanırım ürün içeriğinde saça tutunan nano moleküller var. Tabii gönül saç tellerini kalıcı olarak kalınlaştırmak ister ama böyle bir imkanımız yok maalesef o yüzden mevcut ürünleri denemek gerek.
Benim bu zamana kadar hic sikintim olmadi hatta acici olayindan sonra digerlerinin de sikinti cektigini arastirdgimda gordum. Esas olan saca saglikli sandgimiz zamanlardada bakmakmis kuaforde gordum belli bir yas doneminde seyrelme cok oluyor bayanlarda saclarda. Ama bir daha ani kararlarla adim atmicam buda ders oldu bna neredeyse bi senemi alicak uzamasi. Bu davinesin serisine internetmi bi kuafor araciligylami ulasabilirim baktim ama bulamiyorum
Hemde hemen göz atiyorum. Tesekkurler kilicbaligi :)Saç açıcı ürünlerin saçı inceltmemesi zaten pek olası değil bu yüzden tabii ki herkes aynı sorunu yaşıyor.
Bayanlarda yaşa bağlı olarak erkek tipi dökülme riski artıyor, sebebi DHT. Google'da araştırabilirsin genel kültür maksatlı.
Kuaförlerde genellikle Davines satılıyor ama bir miktar daha pahalı olur. Ben saç ile alakalı alışverişlerimi Sachane sitesinden yapıyorum oraya bir göz at derim.
Hemde hemen göz atiyorum. Tesekkurler kilicbaligi :)
Ben sacimi actirdigim da 200 tl keratinede 400 tl verdim. Bu sac olayi bna bi vurgun oldu gibi. Ama istiyorumki keratin bakimimi zedelemicek bir sampuanla devam edeyim. Batti balik yan gidermis el mahkum. Onerdigin seriyi elde etmeye calisayimRica ederim umarım sende benim kadar memnun kalırsın, azıcık tuzlu ama değiyor. Yakında blogumda da paylaşacağım zaten bu seriyi.
Ben sacimi actirdigim da 200 tl keratinede 400 tl verdim. Bu sac olayi bna bi vurgun oldu gibi. Ama istiyorumki keratin bakimimi zedelemicek bir sampuanla devam edeyim. Batti balik yan gidermis el mahkum. Onerdigin seriyi elde etmeye calisayim
Utandim resmenSen de benim gibi keratincisin demek, ben bu akşam yaptım son uygulamamı
Peki keratine 400 lira vereceğine alıp evde kendin yapsaydın ya, forumda o kadar konu açıp evde uygulama yapmayı öğrettim herkese ne ayıpSen benim başlıklara takılırsan bir daha kuaföre gitmene gerek kalmaz ben sana söyleyeyim, kızlara komando eğitimi verdim, artık herkes evde brezilya fönü, kirpik perması vs vs yapabiliyor
Davines şampuanların hiç birinde sodyum ve sülfat yok o yüzden gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
Utandim resmenaslinda yalan yok kuafor uygularken bende yapabilirim dedim oyle bi tepki verdiki mafedermisim hahah kilicbaligim ben sacimin derdine dusup arastirirken bianda uye oldum cokta vaktim olmuyordu inceleyemedim takip edecegim emeklerini
Bende size dail olmaktan mutlu olurumBen konuyu açtım, öğrettim, kızlarda başarılı sonuç aldıkça keyfime diyecek yok doğrusu, seni de aramızda görmekten mutlu oluruz.
Argani surdukten sonra yikamasak ters etki yapar mı yoksa yarım saat sonra falan yıkamak mı gerekliAmore keratin nedir bilmiyorum ama argan yağı saça iyi gelir besler saçı hem de ışıltı kazandırır:)
Amore keratin saf keratin ise yani içinde başka bir madde yoksa bakım amaçlı tek başına kullanmanı tavsiye ederim hem de saçların kuru iken.
Kılıç Balığı Merhaba,Ben konuyu açtım, öğrettim, kızlarda başarılı sonuç aldıkça keyfime diyecek yok doğrusu, seni de aramızda görmekten mutlu oluruz.
Kılıç Balığı Merhaba,
Ben de öğrenmek istiyorum.Nasıl yapılıyor evde.Yardımcı olurmusun? Bulamadım topikte başlıklarını..
Selamlar Arkadaşlar, yazdıklarınızı tamamen okudum sayılır. Ben de 2 senedir saç bakımında araştırmadığım kalmadı, özellikle de keratin saç bakım hakkında.... Bu geçen zamanda saç bakiminda çok yeni gelişmeler oldu, yeni yeni keratinli bakım setleri çıktı, bunlardan biri de keratin botox, ya da saç botox diye birşey, ama sizin bahsettiğiniz nasıl bir keratin bakımı onu da anlamış değilim. Çünkü keratin proteini tabii bir şey. Nasıl oluyor da saç diplerine veya cilde değirmeyin diye ikaz ediyorlar. Demek ki, gercekten ürün asıl sentetik veya kimyasal katkılıdır. Yoksa bu ikazı yapmazdı. Hem keratin pahalı bir ham madde. yani sıvı keratin diye bahsedilenin asıl adı, hidrolize keratin. Bunu saf keratin, olarak katkısız bulursanız sakın kaçırmayın hemen alın derim. Hem sıvı keratini, tabii keratini bulmanız çok çok zor. Ama imkansız değil..... keratin yağı, keratin serum diye eğer ararsanız belki bulursunuz, karşınıza Türkçe bir site çıkarsa ve de LIQUID KERATİN markasıysa sanırım doğru yerdesiniz. keratinbakim adı altında da olabiir, tam emin değilim. Duyduğum kadarıyla, İstanbulda, bağdat caddesinde, nişantaşında elit kesim bu natural keratin botoxunu kullanarak saçlarını diriltiyorlarmış. Kırık saçları ve kurumuş, sertleşmiş, mat saçı kolayca onarıyormuş. Bu zenginlerin saçı hep neden güzel olur derdik, meğer ilk onlar bu saç bakım ürünlerini tanıyıp alıyorlar ve de kullanıyorlar da ondanmış. Tabi bu kadar saç bakımına para ve zaman verdikten sonra da keratin şampuanı, keratin maske, keratin kremi de kullanmamak olmaz. Fakat keratin maskesi varmıydı onu bilmiyorum.Özelden yazarsanız bir site önerebilirim burada yasak çünkü
Gerçek tabii keratin yüklemesinde yok eder ama o kadar kolay değil. bir çok seans gerekebilir. Kimisinde 1-2 uygulamada keratinler etkisini hemen gösterebilirler. Birkaç marka var ama kafamda kalanı likid keratindi. ya da ingilizcesi, liquidkeratin en doğalı en naturali diyelim. bir de keratinbotox diye birşey varmış onu da arkadaşım söylemişti.kızlar bu keratin bakımı kırıkları yok mu ediyor yoksa kırıkların göstermiyor mu? yani yaptırıp etkisi geçince olan kırıklarınız yine aynı şekilde kalıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?