- Konu Sahibi damlacagla
-
Kızlar Ankara'da kuaför önerebilirmisiniz keratin bakımı için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar,
Kuaför önerim yok aslında ama kendin de yapabilirsin.Tıpkı krem gibi keratin maddesi.Yine de zorlanırım yapamam diyorsan ve sadece bakım amaçlı yaptıracaksan keratinini al ve herhangi bir kuaföre git saç boyar gibi yapacaklar zaten onlar daha iyi biliyorlar..
Uzman da olsa acemi de olsa aynı işi yapacak hazır madde sonuçta:) uygulayacak kişinin fazladan yapacağı bir şey yok. Ben saçıma uygularken kuzenim yapmıştı ben de ona yapmıştım yardımcı olacak biri varsa da olur yapabilirler yani:)
Özetle benden böyle kolay gelsin...
Ben Ankara'da değilim yazın gidince yaptıracaktım. Netten alabileceğim biryer varsa burada da yaptırabilirim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm sadece sürüp ne kadar beklicez fön makinesiyle ısı tutucakmıyız?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
kızlar ben naturakeratin alıcaktım çok pahalı geldi kendim yapmaya karar kıldım 80ml keratin buldum bunu alıp kuru saçımın uçlarına sürüp ne kadar beklicem sonra fönle ısı veya fön çekme yapıcakmıyım ne zaman yıkıcam bunları anlatırmısınız saçlarım su dalgası bakım amaçlı yapmak istiyorum teşekkürler.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yağlı saç sağlıklı saçtır aslında... Eğer saç az ise ona yağı ve saçtaki maddeler fazla gelir o yüzden çabucak kirleniverir, kaşındırıverir.
Yani haklısın kuru saç yani yağlanmayan saç pek de hoş değil sanıldığı kadar.
Keratin saçlarını yumuşatır sağlıklı bir görünüm de kazandırır dolayısı ile tarama işlemi de kolaylaşır.
Keratin bakımı bence bu konuda da etkili olur zaten özellikle kuru saçlarda etkili oluyor.Sağlığına kavuşması adına.Herneyse:) Ankara'da eğer netten sipariş vermicem kendim alırım diyorsan kozmetikçi önerebilirim ama en önemlisi keratinin kaliteli olmasıdır.Önceki yorumlarda da yazdım, kötü bir deneyimimi de anlattım okumadıysan oku lütfen.Demek istediğimi böylece daha iyi anlarsın.
Yaşadıklarını okudum zaten o yüzden merak ettim konuyu açan arkada sayesinde de tabii. Cevabın için çok teşekkür ederimSaçım gür,ince telli ama belimde.keşke eskisi gibi yağlansa da derdim bu olsa inan dengesini bozdum hem netin hem kozmetikçinin iletişim bilgilerini verirsen daha çok sevinirim mesaj hakkın var mı ekliyorum seni
Rica ederimm:)
İnşallah saçların en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Ekle bakalım iletişim kurabilecek miyiz:)
Rica ederimm:)
İnşallah saçların en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Ekle bakalım iletişim kurabilecek miyiz:)
Hala bekliyoruuummm
bana mesaj olarak mı buraya mı
ben sana hiç mesaj yazmadım yazamamm çünkü 100 yorumum olmadı daha ? ben senden özel mesajla iletişim bilgilerini bekliyorum demeye çalışmıştım..her neyse...Sana yazdim istersen tekrar mesaj at ama bir tane at lütfen. ..
bana mesaj olarak mı buraya mı
ben sana hiç mesaj yazmadım yazamamm çünkü 100 yorumum olmadı daha ? ben senden özel mesajla iletişim bilgilerini bekliyorum demeye çalışmıştım..her neyse...
ben sana hiç mesaj yazmadım yazamamm çünkü 100 yorumum olmadı daha ? ben senden özel mesajla iletişim bilgilerini bekliyorum demeye çalışmıştım..her neyse...
Ben de yazamiyorum galiba ne yapacağız:)
Olsun önemli değil,başka başlıklar açılmış konuyla ilgili,oradaki arkadaşlardan yardım alıyorum,ilgin için teşekkür ederim.
Merhaba bende bi ay once saclarimi actirdim ve acicidan dolayi saclarim inceldi cok sukur yanmadi dedim ama incelmesinin de cok cok kotu oldugunun farkina vardim. Iki gun oluyor amerikan keratin bakimi yaptirdim. Saclarimdan 3 cm kestirdim once sonrada bakimi yaptrdim. 72 saat gecince yikanacak saclarim. Suan gayet iyi gorunuyor hatta dunden bugune sacima oturdukca diyeyim. Merak ettigim su. Hangi kuafor olursa olsun bu bakimi 6 ayda degilde 3 4 ayda tekrarlayin daha iyi olur diyorlar. Tabi bnmki oryalli bir sac oldugu icin olabilir. Bu bakim oryal yiyen saclarima iyi gelecek mi ?Merhabalar,
Keratin kırıkları tamamen yok etmez, yalnızca saçı onarır sağlığına kavuşturur. Kırıklara karşı bir onarım söz konusu tabi ki ama yok ettiğini söyleyemem hele ki düzleştirici ve maşa kullanıyorsanız...
Keratin saçı kuruluktan arındırır. Yumuşak, bakımlı ve yıpranmamış bir görüntü sağlar.
Saç ne kadar az kuru ise etkisi o kadar fazladır.
Sizin saçınızdaki sorun yalnızca kırıklar ise mutlaka uçlarından aldırın yoksa saç uzamasına engel olur hem de hoş bir görüntü sağlamıyor zaten. .
Sormak istediğiniz başka bir şey varsa bilgim olduğu kadar yardımcı olurum.
Sevgiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?