Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kırık ve yıpranmış saçlara KERATİN BAKIM :D

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kızlar Ankara'da kuaför önerebilirmisiniz keratin bakımı için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar,
Kuaför önerim yok aslında ama kendin de yapabilirsin.Tıpkı krem gibi keratin maddesi.Yine de zorlanırım yapamam diyorsan ve sadece bakım amaçlı yaptıracaksan keratinini al ve herhangi bir kuaföre git saç boyar gibi yapacaklar zaten onlar daha iyi biliyorlar..
Uzman da olsa acemi de olsa aynı işi yapacak hazır madde sonuçta:) uygulayacak kişinin fazladan yapacağı bir şey yok. Ben saçıma uygularken kuzenim yapmıştı ben de ona yapmıştım yardımcı olacak biri varsa da olur yapabilirler yani:)
Özetle benden böyle kolay gelsin...

Ben Ankara'da değilim yazın gidince yaptıracaktım. Netten alabileceğim biryer varsa burada da yaptırabilirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm sadece sürüp ne kadar beklicez fön makinesiyle ısı tutucakmıyız?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Eğer keratini sürdükten sonra saçın yarım saatte filan kurumazsa fön makinesi ile uzaktan ısı verebilrsin.
Evdeysen dışarı çıkman gerekmiyorsa iki gün ya da üç gün durdurmanı tavsiye ederim.Aslında bakımda 1 saat saçta tutulması yeterli ama o kadar parayı verince etkisini belki göremem diye insan hemencecik yıkamak istemiyor yani ben istememiştim:)
Hatta keratinli saçımla dışarı bile çıktım saçta sadece krem varmış gibi oluyor bakım aşamasında değilmiş gibi sanki.
Tavsiyelerim bu yönde sen nasıl istersen öyle yap. Kolay gelsin:)

Bakım amaçlı yapıyorsan saçlarının tamamına yap bir anlamı olsun uçlarına yapmak da güzel ama tamamına yapınca farkı daha rahat görürsün.
Diğer soruların için önceki yorumlara bak lütfen:)

Yaşadıklarını okudum zaten o yüzden merak ettim konuyu açan arkada sayesinde de tabii. Cevabın için çok teşekkür ederim Saçım gür,ince telli ama belimde.keşke eskisi gibi yağlansa da derdim bu olsa inan dengesini bozdum hem netin hem kozmetikçinin iletişim bilgilerini verirsen daha çok sevinirim mesaj hakkın var mı ekliyorum seni

Rica ederimm:)
İnşallah saçların en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Ekle bakalım iletişim kurabilecek miyiz:)

saçlarına birden fazla keratin tedavisi uygulayan ve kullandığı keratinden memnun kalan arkadaşlar hangi markayı alacağıma karar veremiyorum

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba bende bi ay once saclarimi actirdim ve acicidan dolayi saclarim inceldi cok sukur yanmadi dedim ama incelmesinin de cok cok kotu oldugunun farkina vardim. Iki gun oluyor amerikan keratin bakimi yaptirdim. Saclarimdan 3 cm kestirdim once sonrada bakimi yaptrdim. 72 saat gecince yikanacak saclarim. Suan gayet iyi gorunuyor hatta dunden bugune sacima oturdukca diyeyim. Merak ettigim su. Hangi kuafor olursa olsun bu bakimi 6 ayda degilde 3 4 ayda tekrarlayin daha iyi olur diyorlar. Tabi bnmki oryalli bir sac oldugu icin olabilir. Bu bakim oryal yiyen saclarima iyi gelecek mi ? ciddi bunalim yasiyorum

Çoğumuz daha güzel saç modelleri için boyası, perma, röfle gibi güzelleşme işlemlerinden; jöle, saç spreyi, köpük gibi saç şekillendiricilerinden vazgeçemiyoruz. Bazılarımız fön çektirmeden ya da maşa ile saçlarını dalgalandırmadan dışarı çıkmıyor. Hepsi daha fazla güzellik uğruna…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…