- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
- 448
- Konu Sahibi damlacagla
-
Oo fazlası ile yeter:)
Ama sürerken ekonomik kullanmaya bak. Kalırsa üzerinden geçersin ama yapamadığın yerler kalırsa bir tarafi farklı olur o da hoş olmaz pek...
Direk duzlestirici etkisimi var yoksa sadece elektriklenmeyi gideriyor? Cunku dalgalarimi seviyorum :)) gitsin istemem
tamam anladım ok temkinli kullanırımcok tskkrler...
Sevgili mayahanna:)
Keratini saça sürüp yalnızca bekletip yıkarsan duzlestirici etkisi olmaz. Bakım yapmış olursun. Ve dalgali saçların varsa çok tatli olur öneriyorum takıldığın yerde sor lütfen:)
Çok tessekkur ediyorum deniycem :)
Mutlaka paylasacagim :))Rica ederim kolay gelsin..
Güzel sonuçlarını bekliyorum paylaş lütfenn:)
Sevgili mayahanna:)
Keratini saça sürüp yalnızca bekletip yıkarsan duzlestirici etkisi olmaz. Bakım yapmış olursun. Ve dalgali saçların varsa çok tatli olur öneriyorum takıldığın yerde sor lütfen:)
kızlar bu keratin bakımı kırıkları yok mu ediyor yoksa kırıkların göstermiyor mu? yani yaptırıp etkisi geçince olan kırıklarınız yine aynı şekilde kalıyor mu
Merhabalar,
Keratin kırıkları tamamen yok etmez, yalnızca saçı onarır sağlığına kavuşturur. Kırıklara karşı bir onarım söz konusu tabi ki ama yok ettiğini söyleyemem hele ki düzleştirici ve maşa kullanıyorsanız...
Keratin saçı kuruluktan arındırır. Yumuşak, bakımlı ve yıpranmamış bir görüntü sağlar.
Saç ne kadar az kuru ise etkisi o kadar fazladır.
Sizin saçınızdaki sorun yalnızca kırıklar ise mutlaka uçlarından aldırın yoksa saç uzamasına engel olur hem de hoş bir görüntü sağlamıyor zaten. .
Sormak istediğiniz başka bir şey varsa bilgim olduğu kadar yardımcı olurum.
Sevgiler:)
Ben amore keratin ve argan yağını banyo sonrası bir avucumda karıştırıp saçıma uyguluyorum onları ayrı ayrı mı uygulamalıyım yoksa karıştırıp kullansamda aynı etkiyi mi gösterir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabaa :) saçlarımla çok sorunum var şu sıralar :) ben saçımı açtırdım ve yandı malesef... Daha sonra belimde olan saçlarımı kulak memesi hizasında kestirdim ama hala yanık saçlarım varşu an saçlarım omuzalarımda sinameki kürü yapıyorum... Kuaförüm saçlarını toplar keratin bakımı dedi düzeltir dedi acaba yaptırsam mı siz ne dersiniz?
Amore keratin nedir bilmiyorum ama argan yağı saça iyi gelir besler saçı hem de ışıltı kazandırır:)
Amore keratin saf keratin ise yani içinde başka bir madde yoksa bakım amaçlı tek başına kullanmanı tavsiye ederim hem de saçların kuru iken.
Nedeneden'cim:)
Saçlarına çok üzüldüm. Kesilen bütün uzun saçlara üzülürüm...
Sinameki kürü saçlarına tabi ki iyi gelir fakat bitkisel bir bakım olduğu için etkisini uzun zaman sonra gösterir üstelik belirli aralıklarla kullanman gerekir kendim de yapmıştım oradan biliyorum. Bemiks ampul ile olan kür değil mi aynı şeyden bahsedelim de yanlış söylemler olmasın:)
Kuaförler en iyisini biliyor ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum Nedeneden'cim senin saçını keratin paklar:) :) :)
Uygula ve farkı fark et diyorum, yalnız kaliteli olmasına dikkat et önceki yorumlarımı okuduysan sebebini anlarsın:)
Anlatamadığım ya da takıldığın yer olursa yine sor lütfen:)
Sevgiler..
Nasıl teşekkür etsem azdır :) o naif cevabın için çok çok teşekkür ederim :') hemen hemen bütün yorumlarını okudum yaptırmaya karar verdim ya allahtan saçım kuruyken öyle mısır püskülü gibi duran saçlarım yok :) parlak hacimli saçlarım var ama ıslakken sünüyor malesefcanım bi de saç uzatma için önerebileceğin bir kür var mı? Sinameki bana çok iyi geldi saçımı kahveye boyadım ve önce turplu su ardından sinameki yapmaya başladım.Ve saçlarım 6 parmak kadar uzamış kuaförüm söyledi çok mutlu oldum:) çok uzun oldu ama önerebileceğin bi kür var mı? :)
Kızlar ben fındık kabuğu-siyah saçımı 2 hafta önce 3 uygulama olacak şekilde c vitaminiyle rengini akıttım. renk 2 ton aktı ama eskiden gayet yağlı saçlarım şu an yağlanmıyor. yağlanmaması güzel bişey gibi gelse de değil. mütemadiyen kaşınıyor,kuruyor.saçlarımı yıkadığımda,sonra gün içinde elimle taramaya kalktığımda felaket düğümleniyor.felaket diyorum,dümdüz saçlarımdaki gemici düğümlerini açıcam diye 1 avuç saç atıyorum 3-4 günde.bazen öyle inatlaşıyoruz ki kesmek zorunda kaldığım bile oluyor karışanları.yapmaz olaydım şu renk açmayı da saçlarım yerinde kalsaydı.kuaföre anlattım kurumuş yaptığım işlemden.zeytinyağı sürüp 2 saat bekledim,fasondu sanırım hiç yapmamışım gibi oldu sonuç.ankaradayım.keratin bakımı bu konuda da işe yarar mı ? nereden edinebilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?