- 30 Eylül 2014
- 669
- 240
- 83
- Konu Sahibi Dilrubaaaa
-
çok rahatsız ediyomu seni ? görüntü olarakta kötümü ?
Ameliyat olucam ve herşey mükemmel olucak diye düşünme ameliyat olmuş ama pişman olup ben eski burnumu istiyorum diye konu açanları görmüşsündür .ya çok iyi bi dr gidip kıyıcaksın paraya yada devlette olup şansına nasıl çıkarsa . .Aşırı derecede rahatsız ediyor.. Dalga geçiyorlar o dereceBirde burnumdan nefes alamıyorum. su altında kalınca tıkanıyorum. Uyurken ağzım kapanınca fenalaşıyorum.
canim cokk cokkk iyi arastr tamamen sans isi iyi doktor bul tabiki ama o bike sans isi burda iyi diye soylenen doktorlarin ellerinden cikanlarida gorduk yani tamamen sans isi cok iyi arastr suan ki halimden cok daha iyi olucak diye dusunme herzaman ole olmuyo ve kesinlikle kulak ardida etme canim olur muMerhaba arkadaşlar.. Ben 18 yaşındayım. 4 yaşında 3 metre yükseklikten burnumun üstüne düşmüşüm ve burnum kırılmış. Doktorlar 18 den önce ameliyat olmayı önermiyormuş tekrar şekil bozulur diye o yüzden bu yaşa kadar bekledim.. 3 4 ay önce tekrar gittim doktora daha küçüksün bekle dedi. ama artık gerçekten sabrım kalmadı..nefret ediyorum görüntüsünden.. Fotoğraf çekilmek kabusum olduNasıl dursam da güzel çıksa diye çırpınıp duruyorum.. Fotoğraflarım hep aynı açıdandır, pozlarım hiç değişmez.. Ameliyat olmak istiyorum.. Burada sizlerden görünce daha da hevesleniyorum..
Asıl sorum şu.. Ailem özelde olamayacağımı söylüyor çünkü fiyatlar çok yüksek. ( kemik kırık olduğu için ) Devlette olursun olacaksan diyorlar.. Devlet hastanesinde ameliyat olan var mı? Memnun musunuz değil misiniz? Bana önerebileceğiniz biri var mı.. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum... Birde mevsim önemli mi ameliyat için... Şimdiden hepinize çok çok teşekkür ediyorum.
Devlet hastanesinde veya özelde ameliyat olup başarılı sonuç almak şans işi.
Elbette iyi doktorlar yok değil ama maddiyat ve güven teşkiliyle alakalı birazda.
Şahsen fikrim devlette olacağına biraz para biriktirip özelde olmak.
Yaşın gereğide fazla takılıyorsundur bende aynıydım. 30uma geldim fotoğrafçı olmama rağmen nadir fotoğrafım vardır.
Ama buna rağmen asla özgüvenimi düşürmedim. Laz burunlu diyordu 3-5 salak.
Çıkardım hayatımdan böyle kabul eden dursun yanımda dedim.
İnan sağlık sıkıntılarım son noktaya gelmese yinede yatmazdım o masaya sırf görüntüm düzelsin diye Allah var.
Korkudan yıllarcada erteledim, ta ki alerji nöbetleri dayanılmaz hale geldi o zaman korkumu yenip yaptırdım.
Adam akıllı paranı biriktirip doğru düzgün bir uzmana kendini emanet etmeyeceksen bence uzak dur.
Görüntün sınıfını belirlemez toplumda tatlım unutma. Özgüveninle var ol buda abla sözü
canim cokk cokkk iyi arastr tamamen sans isi iyi doktor bul tabiki ama o bike sans isi burda iyi diye soylenen doktorlarin ellerinden cikanlarida gorduk yani tamamen sans isi cok iyi arastr suan ki halimden cok daha iyi olucak diye dusunme herzaman ole olmuyo ve kesinlikle kulak ardida etme canim olur mu
Ameliyat olucam ve herşey mükemmel olucak diye düşünme ameliyat olmuş ama pişman olup ben eski burnumu istiyorum diye konu açanları görmüşsündür .ya çok iyi bi dr gidip kıyıcaksın paraya yada devlette olup şansına nasıl çıkarsa . .
bana kalırsa biraz daha bekle yaşın daha küçük bikaç sene sonra ameliyat ol .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?