- 30 Eylül 2014
- 669
- 240
- 83
- Konu Sahibi Dilrubaaaa
Merhaba arkadaşlar.. Ben 18 yaşındayım. 4 yaşında 3 metre yükseklikten burnumun üstüne düşmüşüm ve burnum kırılmış. Doktorlar 18 den önce ameliyat olmayı önermiyormuş tekrar şekil bozulur diye o yüzden bu yaşa kadar bekledim.. 3 4 ay önce tekrar gittim doktora daha küçüksün bekle dedi. ama artık gerçekten sabrım kalmadı..nefret ediyorum görüntüsünden.. Fotoğraf çekilmek kabusum oldu Nasıl dursam da güzel çıksa diye çırpınıp duruyorum.. Fotoğraflarım hep aynı açıdandır, pozlarım hiç değişmez.. Ameliyat olmak istiyorum.. Burada sizlerden görünce daha da hevesleniyorum..
Asıl sorum şu.. Ailem özelde olamayacağımı söylüyor çünkü fiyatlar çok yüksek. ( kemik kırık olduğu için ) Devlette olursun olacaksan diyorlar.. Devlet hastanesinde ameliyat olan var mı? Memnun musunuz değil misiniz? Bana önerebileceğiniz biri var mı.. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum... Birde mevsim önemli mi ameliyat için... Şimdiden hepinize çok çok teşekkür ediyorum.
Asıl sorum şu.. Ailem özelde olamayacağımı söylüyor çünkü fiyatlar çok yüksek. ( kemik kırık olduğu için ) Devlette olursun olacaksan diyorlar.. Devlet hastanesinde ameliyat olan var mı? Memnun musunuz değil misiniz? Bana önerebileceğiniz biri var mı.. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum... Birde mevsim önemli mi ameliyat için... Şimdiden hepinize çok çok teşekkür ediyorum.