• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kırık beyaz gelınlık,bembeyaz bır dugun salonunda,koyu kalıp sırıtmazmı?endıselıyım:(

papatya68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
53
0
86
Diğer
kizlar ben kirik beyaz gelinlikleri begendim hep,ve benim su anda dikilen gelinligimde kirik beyaz..ama tutulan dugun salonunun resimlerine baktim,heryer bembeyaz,masalar cicekler,ortuler tuller cok beyaz ve o ortamda foto cekilmis gelinlerinde gelinlikleri hep beyaz.benimki o kadar beyaz bi ortamda koyu renk kalacak diye korkuyorum:(( cok karisigim.:çok üzgünüm:

merak etme canim... kimse seni duvarlar perdelerle masa örtüsülye kiyasalmaz. Biz dügün afrefesinde cok inceliyoruz endiseye kapiliyoruz... Kirik beyazla güzel bir secim yapmisim. Bende kirik beyaz diktiriyorum. Bu ara hayirli olsun canim... rahat ol

sırıtmaz yaa okdr kalabalık olcak ..

ama bence gelınlık dedıgın bembeyaz olmalı ..

mutluluklar ;)

bende krem diktiriyorumsüprizzzzz...en son düşünücem şey salona göre koyumu kalacak...kalırsada kalsın...benim düğünüm gelin benim...yani hiç düşünme..gelinliğin içine sindiyse hiç bir şeyi dert etme..yerimseniben

haklisiniz kizlar.ben en ufak bi konuda endiseye kapiliyorum.heycanli ve guzel oldugu kadar streslide bu isler..tesekkurler yorumlariniz icin...a.s.

kizlar ben kirik beyaz gelinlikleri begendim hep,ve benim su anda dikilen gelinligimde kirik beyaz..ama tutulan dugun salonunun resimlerine baktim,heryer bembeyaz,masalar cicekler,ortuler tuller cok beyaz ve o ortamda foto cekilmis gelinlerinde gelinlikleri hep beyaz.benimki o kadar beyaz bi ortamda koyu renk kalacak diye korkuyorum:(( cok karisigim.:çok üzgünüm:
bence çok harika olur:hooray:,bir düşün sana herşey bem beyaz ve senin bembeyaz gelinlik olsaydı :1shok:seni kimse farketmiyacekbenneyaptımki,gelinlik soluk kalıra.s,bence senin seçim harika:lepi:,mutluluklar dilerim canım..:nazar:a.s.

ne güsel işte farklı dursa bile sen olucaksın farklı olan yani gelin :) bence çok sırıtmas gelinlik senin içine sindiyse boşwer hiiç düşünme böyle şeyleri opuyorumnanaktan

bende kırık beyaz diktiriyorum bence de hiç sırtmaz bence aksine onca beyazın içinde bide sen beyaz olduğunu düşünsene çok çiğ kalırdı şimdi en azından onca beyazın arasından sıyrılacaksın kafana takma derim

Back