Kiraya vermek icin nereden ev almali?

İzmir - Karşıyaka Mavişehirde 1+1 evler bile 850'den başlıyor bu en kötüleri birde.
3+1 evi her türlü 1000 liranın çok üzerinde kiraya verebilirsin.
Tesekkurler orayi da arastirayim, ev fiyatlari ne kadar peki?
160 binlik evin 10 yil sonraki degerinin de yukselmis olmasi lazim. Tl deger kaybettigi icin burada pesinatimiza yetebilmesi icin.
Sanirim bayagi karisik bu isler

Canim beylikduzunde 150bine de ev var 500bine de. Yani her keseye gore ev var. Ama kiralarda cok buyuk farklar yok. En dusuk 700e veririsin 150binlik evi.
Beylikduzune baktim da, hangi bolgeden almak Lazim pek bilmiyorum, bir suru bolge ismi var.

Merhaba
bızımde kp bır mırasımız var
ev baska bır sehırde ev harıka dıyebılırım ancak orada satısı 120 bıne anca gıdermıs kırada 400-450
sıfır sıtede bır daıre bızde napsak dıye dusunuyoruz.
satıp o parayla ıstanbulda ev alamayız , kredı cekıp kıraya vermeyıde dusunmuyorum dırek bı gelır elde etmek ıstıyorum ama bakalım napcaz

120 bin nakitse ben olsam uzerine az daha koyup merkezi bir yerden kelepir eski binada daire alirdim. Kira geliri koydekinin iki kati olurdu.

120 bin nakitse ben olsam uzerine az daha koyup merkezi bir yerden kelepir eski binada daire alirdim. Kira geliri koydekinin iki kati olurdu.
yok nakıt degıl bu baska bır sehırde sıfır daıre
gecen hafta teslım edıldı ama orada satıs fıyatı 120 bın
kıra getırısı 400-450 tl
napsak bılemedım acıkcası evde oyle guzelkı gelde kıralıa veya sat yanı kocaman ev

kira geliri için alıcaksanız...şehır merkezinden ev alın derim...hem kirası yüksek oluyor hemde çok çabuk kiracı bulunuyor...çünkü site içindeki evlerin aidatları oluyor ve kiracılar ödemeden çıkıyor...kiracılarımız var o yüzden biliyorum...kiracınızla ciddi bir şekilde kontratınızı yapın...kefil isteyin... ve kesinlikle tahliye taahhutnamenizi alın...site içindeki evlerimizi sırf bu yüzden satıp şehir içinden küçük evler alıp kiraya verdik...küçük evlerin kiracı çıktıktan sonra tadilatı da daha ucuz oluyor...

ev fiyatları büyükşehirlerde çok yüksek. kira geliri için mantıksız. 1+1 tarzı, öğrencilere yönelik dairelere yönelin. Örnek verecek olursam, Eskişehirde(öğrenci yoğunluklu , ,üniversiteler bölgesinde) 50 bin tl ye 1+1 daire var. 300-400 arası kirası var. 100 bine 2 tane alın 700 kirası olsun :) sahibinden.com a bakabilirsiniz. çok ilan var. 1+1 ev alıp, içine çok az mobilya masrafıyla yüksek kira geliri elde edersiniz. benim tavsiyem böyle.ille de ankara derseniz, yine merkeze yani öğrencilerin kullanımına uyacak yerler yönelin. mesela kolej, cebeci,amek,bahçeli de evler eskidir ama kiralar yüksektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…