- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
Hmm bir kac tane olunca zarari da cok olur, biz tek bir evin gecici zararlarini falan karsilariz diye dusunuyorum.bizde yurtdisinda yasiyoruz. Türkiye´de birkac kiracimiz var ve böyle birseyi gercekten tavsiye etmem cok ugrasirsiniz kiraciyla zirra iyi birini bulmak zor. Biz bu konulardan cok zarara ugradik.
Bahcesehir hakkinda bilgi verebilir misiniz? Yani nasil arastirabilirim bu konuyu?Istanbulda esenyurttan ucuza ev alip kiraya verebilirsiniz.
Kiralar 600 tl civari.
Bahcesehirde kentsell var bide. 2000e yakin bi odemesi var, 1200 kira getirisi var. Ara odemeli, pesinatsiz.
Topraktan girildiginde kredi imkanimiz olmaz sanirim. Pesinatimiz 40 bin sadece.Kira artış oranları ve emlak değer artışı en çok büyük şehirlerde, o yüzden İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirleri tavsiye ederim.
Proje olarak da üst düzey kesime hitap eden yerler daima kolay kiralanır, kolay satılır, daha iyi değer kazanır.
Topraktan girebilirseniz karınız da daha yüksek olacaktır.
Topraktan girildiginde kredi imkanimiz olmaz sanirim. Pesinatimiz 40 bin sadece.
Belki 50 bin olur ama daha fazla olmaz.
Hmm bir kac tane olunca zarari da cok olur, biz tek bir evin gecici zararlarini falan karsilariz diye dusunuyorum.
Bahcesehir hakkinda bilgi verebilir misiniz? Yani nasil arastirabilirim bu konuyu?
Hmm bir kac tane olunca zarari da cok olur, biz tek bir evin gecici zararlarini falan karsilariz diye dusunuyorum.
Bahcesehir hakkinda bilgi verebilir misiniz? Yani nasil arastirabilirim bu konuyu?
Bilmiyorum gercekten cok zor özelikle bazi kiracilar bunu kullaniyor. Kirayi ödemeyip kacanmi dersin. Eve zarar verenmi dersin, üstüne para verip avukatla cikarilanmi dersin hepsini yasadik. Suan birtanesi 1 yildir bos. 3 tanesinede tamir yapilacak. Biz söyle bir care bulduk. Gelen kiraciya diyoruz evini durumu bu yaptir tamirini gir kiradan düs. Böylelikle bizden hazir para cikmiyor hem iyi kiracimi kötümü belli oluyor. Hayirlisi olsun. Mümkünse tanidik birilerini koyun ama kiraci olarak
Üst düzeye hitap eden yerden ev alınırsa bu sorunlar pek olmaz diye düşünüyorum.
Boyle bir ise girmem icin ev fiyatinin yari yariya uygun olmasi lazim. Cunku kira geliri olmadan odemek gerekecek, ustune lira deger kazanirsa aylik odememiz artacak. Riskli yani.Projelerin kredi için anlaştıkları bankalar oluyor.
Ben geçen sene aldım, 2016 Eylül'de bitecek.
Kredi ile aldım, sorun olmadı.
Haklisin babamin da kiracilari var, bazen evler bos duruyor, cikan da berbat birakiyor.Bilmiyorum gercekten cok zor özelikle bazi kiracilar bunu kullaniyor. Kirayi ödemeyip kacanmi dersin. Eve zarar verenmi dersin, üstüne para verip avukatla cikarilanmi dersin hepsini yasadik. Suan birtanesi 1 yildir bos. 3 tanesinede tamir yapilacak. Biz söyle bir care bulduk. Gelen kiraciya diyoruz evini durumu bu yaptir tamirini gir kiradan düs. Böylelikle bizden hazir para cikmiyor hem iyi kiracimi kötümü belli oluyor. Hayirlisi olsun. Mümkünse tanidik birilerini koyun ama kiraci olarak
Tesekkurler arastiracagim.kent'sell bahcesehir yazinca cikiyor. Evdekifirsat.com
Simdi cogu insani tenzih ederek bir sey soyleyecegim, trde direk takip edebilecek kimse yoksa esenyurttan almayin evi.
Boyle bir ise girmem icin ev fiyatinin yari yariya uygun olmasi lazim. Cunku kira geliri olmadan odemek gerekecek, ustune lira deger kazanirsa aylik odememiz artacak. Riskli yani.
Ne kadar fark ediyor?
Boyle bir ise girmem icin ev fiyatinin yari yariya uygun olmasi lazim. Cunku kira geliri olmadan odemek gerekecek, ustune lira deger kazanirsa aylik odememiz artacak. Riskli yani.
Ne kadar fark ediyor?
Haklisin babamin da kiracilari var, bazen evler bos duruyor, cikan da berbat birakiyor.
Tesekkurler arastiracagim.
Beylikduzunde kardesim yasiyor ama esenyurttan almayi dusunmuyorum kiraya verme isi sorun olur diye tahmin ediyorum
Burada da var bahsettigin ama elimizdeki pesinatla %50 sini alabiliyoruz evin. Diger yarisina kira odemeye devam yani. Tamamini almak istedigimizden Pesinati biriktirebilmek icin de ancak bu yolu bulabildik.olabilir haklisiniz. Bizimkiler Istanbulun normal bir semtinde ama cok cektik iste, birde benim yurtdisinda olmamizi kullanan cok oldu. O yerlerden alinacak evlerinde fiyati yüksek oluyor iste. Sanirim ben yinede yatirim amacli almazdim. Yurtdisindada söyel birsey var (benim bulundugum ülkede) bir ev aliyorsun onu ödemek 25-30 yil sürüyor. (Normal kazanan insanlar icin)
Kiranin uzerine ekleyebilecegimiz miktar 1000 liraya kadar. 1500 kira 1+1 evi nereden aldiniz?O zaman bitmiş bir projeden bakacaksınız. Kiranın üzerine sizin vereceğiniz miktar mı 900-1000 tl? Yoksa kira bunun içinde mi?
Benim aldığım ev 1+1 mesela. Salon mutfak bir arada. Bir de yatak odası ve banyosu var. 349 bin tl idi, erken aldığım için 297 bine indiler. 222 bin kredi kullandım. Seneye bitince ben de kiraya vereceğim inşallah. 1500 civarına kiralanır diye düşünüyorum.
Beylikduzunde ev fiyatlari nasil?Istanbul-beylikduzu. 2+1 Kiralar 900-1000 tl. Ev kendi kendini öder. Ayrica b.duzunde kiraci bulmak daha kolay.
Kiranin uzerine ekleyebilecegimiz miktar 1000 liraya kadar. 1500 kira 1+1 evi nereden aldiniz?
Canim beylikduzunde 150bine de ev var 500bine de. Yani her keseye gore ev var. Ama kiralarda cok buyuk farklar yok. En dusuk 700e veririsin 150binlik evi.Burada da var bahsettigin ama elimizdeki pesinatla %50 sini alabiliyoruz evin. Diger yarisina kira odemeye devam yani. Tamamini almak istedigimizden Pesinati biriktirebilmek icin de ancak bu yolu bulabildik.
Kiranin uzerine ekleyebilecegimiz miktar 1000 liraya kadar. 1500 kira 1+1 evi nereden aldiniz?
Beylikduzunde ev fiyatlari nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?