Kiralık Ev

Bizim koridor ve mutfak öyle ve ısıyı hiç tutmuyor. Alt katımızda bebekli daire olmasına rağmen öyle düşünün. Onlar çok açıyor
Ben İzmir de yaşayacağım normalde Ankaradayim hani orada pek kış olmuyor iki katlı müstakil bir ev gideceğim yer

Bizim yerden ısıtmaya karar verdiğimizde çoğu kişi mermer yaptırın ısıyı dahi iyi veriyor dediler. Ama soğuğu da baya soğuk veriyor buz gibi oluyor. Laminant yaptırdık her yeri. Zaten kayma olayından korkuyordum bundan önce ki evimizde mutfakta vardı annem iki kez kaydı kafasını vuruyordu az daha. Mermerde en korktuğum kayganlığı üstelik öyle hızlı harekette etmeyiz ama kayıyorsun yinede. Sadece banyoya yaptırdık onda da kaydı annem asdfghj

Yaşayacağım şehir İzmir genede soğuk olur mu ? ben Ankaradayim daha soğuk yerde yaşıyorum
Alttan ısı almazsanız soğuk olur. Ankara’ya göre ılık bi havaya sahip olsa da soğuğu vardır izmirin. Alttan ısınamıyorsunuz eğer ekstradan doğalgaz açmak durumunda kalırsınız. Özellikle çocuk varsa emekleyen zor olur

Kiralayacagimiz eve ev sahibi sırf mermer yapmış

Günaydın.

İzmir’de yaşıyoruz.

2 sene önce banyolar hariç her yeri parke yaptırdık, çok çok memnunuz, evimiz sıcacık oldu.

Henüz bu sene doğal gaz açmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…