- 13 Ağustos 2022
- 8.696
- 4.441
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Bizim koridor ve mutfak öyle ve ısıyı hiç tutmuyor. Alt katımızda bebekli daire olmasına rağmen öyle düşünün. Onlar çok açıyorEvin zemininde yani her köşesinde parke yerine fayans olması iyi olurmu ?
Dogalgaz ve sofbenli iki katlı müstakil evSoğuk olur sanki emin değilim ama
Doğalgazlı altta ev sahibi varmışYerden ısıtma ise sorun olmaz
Ben İzmir de yaşayacağım normalde Ankaradayim hani orada pek kış olmuyor iki katlı müstakil bir ev gideceğim yerBizim koridor ve mutfak öyle ve ısıyı hiç tutmuyor. Alt katımızda bebekli daire olmasına rağmen öyle düşünün. Onlar çok açıyor
Kirası uygunsa olurBen İzmir de yaşayacağım normalde Ankaradayim hani orada pek kış olmuyor iki katlı müstakil bir ev gideceğim yer
Peteksiz yerden ısıtma yerleri taş bir evde oturmuştum ısınıyordu sizin ki petek ise yerleri soğuk olur zaten üst katmiş o biraz sıkıntıDoğalgazlı altta ev sahibi varmış
Yaşayacağım şehir İzmir genede soğuk olur mu ? ben Ankaradayim daha soğuk yerde yaşıyorumPeteksiz yerden ısıtma yerleri taş bir evde oturmuştum ısınıyordu sizin ki petek ise yerleri soğuk olur zaten üst katmiş o biraz sıkıntı
2+1 3500 maddi durumumuzda sınırlı zaten ama ev çok aşırı kötü değilKirası uygunsa olur
İzmir hakkında bir tecrübem yok kolaylıklar dilerimYaşayacağım şehir İzmir genede soğuk olur mu ? ben Ankaradayim daha soğuk yerde yaşıyorum
Bende Allah nasip ederse gelin gidicem daha önce Ankara dışında yaşamadımİzmir hakkında bir tecrübem yok kolaylıklar dilerim
O zaman soğuk olurDogalgaz ve sofbenli iki katlı müstakil ev
Alttan ısı almazsanız soğuk olur. Ankara’ya göre ılık bi havaya sahip olsa da soğuğu vardır izmirin. Alttan ısınamıyorsunuz eğer ekstradan doğalgaz açmak durumunda kalırsınız. Özellikle çocuk varsa emekleyen zor olurYaşayacağım şehir İzmir genede soğuk olur mu ? ben Ankaradayim daha soğuk yerde yaşıyorum
Kiralayacagimiz eve ev sahibi sırf mermer yapmışBizim yerden ısıtmaya karar verdiğimizde çoğu kişi mermer yaptırın ısıyı dahi iyi veriyor dediler. Ama soğuğu da baya soğuk veriyor buz gibi oluyor. Laminant yaptırdık her yeri. Zaten kayma olayından korkuyordum bundan önce ki evimizde mutfakta vardı annem iki kez kaydı kafasını vuruyordu az daha. Mermerde en korktuğum kayganlığı üstelik öyle hızlı harekette etmeyiz ama kayıyorsun yinede. Sadece banyoya yaptırdık onda da kaydı annem asdfghj
Çocuk daha yokAlttan ısı almazsanız soğuk olur. Ankara’ya göre ılık bi havaya sahip olsa da soğuğu vardır izmirin. Alttan ısınamıyorsunuz eğer ekstradan doğalgaz açmak durumunda kalırsınız. Özellikle çocuk varsa emekleyen zor olur
Bakalım İnşallah olmazO zaman soğuk olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?