Benim ve esimin is yerinden dolayi malesef mumkun degil. Toplu tasima ve ana yollara yakin olmak zorundayiz o da fiyat arttiriyor tabiki.Oturacağınız konumu değistirseniz? Mesela biraz daha şehir merkezine uzak otursanız oralar daha uygun olur bence.
TdkSorunsal ne demek?
Ici yapili yeri tutardim
Ben de evlenirken yeni binayi tuttum
Ilk ben oturuyorum ama mutehahid sagolsun herseyden kısmış
Mutfak dolaplari cok kucuk banyo kücük
Keske dolaplri falan yapili yeru tutsaydim diyorum
Simdi yaptirmiyorda haliyle kiraciyim
TesekkurlerTdk
sorunsal
sıfat
1. sıfat Çözümü belli olmayan
2. Doğru olma ihtimali bulunmakla birlikte, şüphe uyandıran, kesin olmayan, problematik
Peki sizce ici yapili yer icin suan odediginiz kiradan ne kadar daha fazla odemeyi goze alirdiniz?? Fiyat farki da onemli cunku.
Evet haklisiniz. İnsan genis genis rahat rahat oturmak ister tabiki. Benim tasinabilecegim uygun kirali evin muhiti genisligi dolap sayisi iyi ama evin ici o kadar eski ki babannem zamanindan kalma gibi. Gerci dus ve lavaboyu yaptirmis ama yerler fayanslar mutfakta da banyoda da cok eski. Keza parkeler de eski anca her yere hali aticam da kapanicak. Ama yeni evlerden yaklasik 600-700 tl daha ucuz o da kafami cok karistiriyor.Tesekkurler
Sorunsal i bir tek burda görüyorum o yuzden merak ettim..
Ben kucuk bi sehirde yasiyorum kiram yüksek degil o yuzden ama rakam söylesem sizin sehire gore olmaz sanıyorum
Ama inanin ici yapili ev daha kullanisli
Mesela yemek takimim bardak takimim bi tane digerlerjni hep verdim koyacak yerim yok
Evde fortmanto yok kapi arkasina asacak aldim oraya asiyorum gerisi gardorpta yer kapliyor
Ev icinde,banyoda dolap yok sorun
Parkeler en kalitesizi sil sil temiz görünmüyor
Hele apartman kapisi celik kapi degil kilitliyoruz ama Allaha emant duruyoruz tepsen acilir cunku oda kapisi gibi
Ki ben sıfır binaya girdim
Iste ben de simdi diyorum ki keske daha fazla verseydim kafam rahat olsaydiEvet haklisiniz. İnsan genis genis rahat rahat oturmak ister tabiki. Benim tasinabilecegim uygun kirali evin muhiti genisligi dolap sayisi iyi ama evin ici o kadar eski ki babannem zamanindan kalma gibi. Gerci dus ve lavaboyu yaptirmis ama yerler fayanslar mutfakta da banyoda da cok eski. Keza parkeler de eski anca her yere hali aticam da kapanicak. Ama yeni evlerden yaklasik 600-700 tl daha ucuz o da kafami cok karistiriyor.
O ici eski binalarin bin tane sorunu cikiyorMerhaba hanimlar,
Kafam cok karisik, fikir vermek isteyen herkese acigim.
Durum soyle ben kucuk bir dairede kiraciyim. Temmuz ayinda bebis bekledigimiz icin daha genis bir eve cikmak ve bebek odasi yapmak istiyorum. Arada kaldigim nokta su ici yapili yeni evlerin kiralari cok yuksek. Kiraya cok fazla odemek ziyan geliyor. Ama uygun fiyatli genis evlerin de ici cok eski icime tam sinmiyor. Siz olsaniz napardiniz??? Bir aydir aradim taradim orta yolu bulamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?